💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 827
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 795
Мирянка:
-- Едно е господ да те пази, друго е Димитър да те пази!

# 796
Караолис при Гала. Интересно е.

# 797
Е същите катинар имаха и другите два отбора...там защо не се наложи обяснителен режим?
Да, унизително беше това на съвета, но за участниците. Не смятам, че големи хора не могат да отключат един катинар без да се налагат особени инструкции.

Явно не сте се сблъсквали с подобни китайски боклуци. От всичките 18 напълно възможно е да е имало поне един, два които се отварят с чалъм, с ръчкане с налучкване. Когато човек е ползвал само "истински" и  се наложи да се сблъска с подобни недоразумения тогава напълно ще разбере драмата. Особено в състезателна, напрегната обстановка. А и не е като да не се е случвало и преди, по спомен с Ана-Мария май.
 Щях да "падна от стола" когато Ралица каза на Борисенко, че напълно е унищожил катинара.Sweat Smile Сигурно са поръчали на снабдителя с думите - "вземи най-добрите, да няма по-евтини".

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 11:49 от ESPACE

# 798
Ако Борисенко е унищожил напълно катинара, как го отключиха, нали извикаха техник да го отключи с резервен ключ. Напълно унищожен катинар единствено може да се среже. Друго, което ме издразни, дойдоха с резервен ключ от екипа едва накрая на последния катинар, когато всички вече се събраха около веригите и по този начин ги забавиха още, защо след като Борисенко унищожи катинара, не го подмениха или отключиха докато вървеше следващия пост.

# 799
Долната Анита "добре" му постели на Борисенко. Сигурно ще е единствен от този етап на играта без да мине през резиденция, топъл душ  и салами.
Само се моля да няма имунитет и да е номинирана за дома си.

# 800
  • София
Вики тегли лодката 😊

Това е историческо, защото досега жена не е теглила така лодката за 6 сезона. Но трябва да отбележа, за да е всичко честно, че това по някаква причина стана само за някакъв отрязък от разстоянието, защото нещо се е случило и малко след това дадоха как Раду бавно плува и просто с ръка я придърпва и отзад бутат.
Краят на това видео е как Вики се спира и обръща. Не знам какво се е случило.
Но все пак е редно да увековечим този момент.

# 801
  • София
За огромно съжаление, трябва да им призная, че успяват да проектират реалния живот във формата...Как по нечестен начин сульо и пульо се бутат напред, с протекции отгоре,  как кадърни и съвестни хора, гният по блата, как неудобните са "уволнени", как работещи хора гладуват, как си рискуват здравето и живота, заради "фирмата", която ги експлоатира и им тъпче достойнството...

# 802
Ужасно беше това с катинарите. Аз на мястото на Борисенка щях да кажа, че не съм разбрал как се отключва, ако може Ралица пак да покаже.

# 803
  • София
Две в едно! 😀

# 804
  • Пловдив
Скрит текст:
Чудя се на себе си защо го гледам това предаване? Трябваше да ме кефи и забавлява, а не да гледам изпостели, изнемощели и обезверени участници, и да треперя дали някой няма да се пребие или да си остави дроба на арената. Правя паралел между игрите и другото предаване. Еми няма база за сравнение, а техния каст не може да стъпи на малкия пръст на ИВ. Но стана тя, каквато стана, можещите си заминаха или ги заточиха на блатото, останаха посредствените. И вече се чудя, по кого да плюя? Фаворити нямам, почти всички ме дразнят, но гледам и аз не знам защо! Димитър имаше потенциал, озоваха го на блатото, Раду и той с хъс и потенциал, оставиха го сам с кокошките. Венци го пратиха вкъщи, Светлин си замина, прецакаха Караолис. Гешев и Калоян са бледи подобия на себе си, загубиха се в игрите, а Геша рязко изглупя. Крамарска и тя на блатото лежи, а имаше игри, в които можеше да блесне и да е в пъти по-интересно. Миряна и тя уж не се предава, но и на нея вече взе да й писва. Силвия се чуди къде е попаднала. Микяй мишкува и диша дълбоко. Павката скача и се перчи, но физически го няма. Калоян се върти като пумпал с изхабени батерии и се чуди къде е попаднал. Само Ам Гъл и Хари Потър засега са на фокус, "великите" стратези и мислители уж редят играта водени от злите сили. Варелите са издигнати в култ, тежки жилетки - уж за баланс, смотан инвентар, необезопасени препятствия, наказания, глад и мизерия. Обезверени зрители и още по-обезверени участниции. За да се докараш дотук с този каст се изисква талант. Признавам им го!
Право в десятката!

# 805
  • София-Младост
Ако Борисенко е унищожил напълно катинара, как го отключиха, нали извикаха техник да го отключи с резервен ключ.
Според мен стана грешка и Ралица имаше предвид,че ключът е напълно унищожен. Тя и го показа.

# 806
Е целия тоя цирк за унищожен ключ, който при това отключва всички катинари т.е най-вероятно имат още десет такива, голяма постановка. Не мога да прозра целта на продукцията, целия патос още на момента, когато стана проблема с Борисенко, след това след играта и накрая на съвета, да не би нещо да са развалили някакъв сценарий на продукцията или е имало друга случка, която не излъчиха, не може да е само за едно ключе всичко. Направо си беше наказателна акция срещу синия отбор.

# 807
Явно Борисенко не им е в графика, пък, и той се оказа костелив орех. Остана само коса и зъби, но арената е фурия. Хвърля се навсякъде. Халки, мрежи, люлки, греди, змейки..... Ще го сготвят. Усещам ги. Иначе защо Анита ще го назидава пред всички? Язък. Още едно падение на Продукцията. Амин.

# 808
Според мен те са искали да имат такава сцена, но да е с Мики и въпросният рул. Понеже Добри вплени Мики, трябваше да измислят нещо ново, и така Борисенко добре им дойде.  На нас ни се струва странно, защото не беше кой знае какво толкова да го коментират, в сравнение с Мики от понеделник, но продукцията за сценарият им все пак са решили да го включат.

# 809
Много ме радват част от сините как се опънаха на простотиите безкрайни и на малоумията срещу тях! За момент си представих как на съвета Павел
си мята ключа в гората, а Борисенко гълта неговия.
За Гешев си спомням, че в една от старите теми (когато саботира на тегленето с въже, за да спаси и Павел) някой коментира, че по това време Гешев е осъзнал много неща за продукцията вече и бил разочарован. Не цитирам дословно, но добре помня смисъла на коментара. Когато негови промени в поведението изглеждат нелогични, коварни дори, се сещам за този коментар. Както и си спомням в Надкаст след неговата кастинг битка колко силно впечатление ми направи на разумен, скромен и уравновесен човек. Сигурна съм, че дали до края на предаването, дали по-нататък, ще излязат много неща и ще се разбере какво е ставало всъщност на дуранкулашките локации.

Общи условия

Активация на акаунт