💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 787
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 870
Ей това Анджи!!! Така да ме радва!!! Колкото е дребна, толкова и голяма!!!

# 871
Браво на Раду и Анджи, големи

# 872
Какви са тези кървища на екрана?!  Поне Раду можеше да е с тениска. Продукцията толкова ли не можа да ги обезопаси!
Ха ха ха продукцията да се погрижи за участниците? Нещо НЕВИЖДАНО И НЕЧУВАНО! Тия въжета сякаш са стоманени

# 873
Бравона Раду! Перфектен. Иначе разбрахме кой отива на съвет! Пак ни подсказаха.

# 874
  • София
Цели 7 точки до тук взеха, което е супер нереално. Раду играе всеки кръг и още има сили. Браво. Предполагам за малко няма да им стигне да спечелят зелените.

# 875
Цели 7 точки до тук взеха, което е супер нереално. Раду играе всеки кръг и още има сили. Браво. Предполагам за малко няма да им стигне да спечелят зелените.

Не гледа ли промото по Тв!? Подсказаха яко, че те печелят.

# 876
  • София
Бравона Раду! Перфектен. Иначе разбрахме кой отива на съвет! Пак ни подсказаха.
Те подсказаха още вчера в промото

# 877
Ралица на съвета готова за Хелоуин. Въпросът е кои са тиквите срещу нея.

# 878
100% дадоха тая игра с идеята зелените да паднат, няма никаква друга причина да решат точно сега, при такъв дисбаланс на силите в двете племена, да има дадат баш това.

# 879
  • На Изток от Рая
Страхотна Анджи, поредна битка доказва, че мястото ѝ е в игрите. Раду отнесе Добри, който се чудеше от къде му е дошло.

# 880
Да видя смазаната физиономийка на Дробчо след като Раду го отвя - безценно Trollface

# 881
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Отвратителна битка! Можеха поне да им кажат да си облекат потниците, че мъжете се ожулиха зверски - Раду на рамото, Добрин на ребрата, кой знае и момичетата как са... Как може да ги оставят на голо да го играят това?!

Анита едва я понасям! То бива самозаблудено същество... Гола вОда и мокра слама е на арената! Ако паднат червените и не я номинират, направо не знам.

# 882
Колкото и нереално да звучи си мисля че зелените ще спечелят 🍀 надявам се поне, най малкото Раду го заслужава

# 883
Отвратителна битка! Можеха поне да им кажат да си облекат потниците, че мъжете се ожулиха зверски - Раду на рамото, Добрин на ребрата, кой знае и момичетата как са... Как може да ги оставят на голо да го играят това?!

Анита едва я понасям! То бива самозаблудено същество... Гола вОда и мокра слама е на арената! Ако паднат червените и не я номинират, направо не знам.
Анка калпазанка най-вероятно ще е имунизирана

# 884
Само на мен ли ми е някак мъчно да гледам толкова неравностойна битка ? Сякаш продукцията не знае,че в едното племе е 1 мъж , А в другото 4 ... не вярвах,че продукцията "бута" напред определени хора, но вече не се съмнявам в това... жалко Confused
Анита много ме напряга с това постоянно реване, все пак е гледала предаването и би трябвало да има елементарна представа какво я чака, на курорт ли си мисли,че отива?

Общи условия

Активация на акаунт