💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 788
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 855
И най-гадното от всичко е че, въпреки че сега разчитат единствено на един Раду, щото са умни и така си го направиха, на съвет този единия Раду ще е номинирания.

# 856
  • Stockholm
Стан все по-неприятен ми става, доносник. Анита и Виктория- марш вкъщи! За съжаление Добрин, колкото и да не ми харесва, е мнооого силен на терен. Мартин е позагладил косъма и не можах да повярвам, че измъчи Раду. Малвина- синхрон за пръв път от началото на Игрите, при това два пъти. Подготвят ни, че продължава сигурно. Силвия - желязна на терен и е хвърлила око на Голямото пиле. Раду- желая му успех.

# 857
Как може да се даде такава битка на две племена едно от които с 4 а другото само с 1 мъж????
Абсолютно целенасочено, според мен.
Не само дисбаланс във физическата сила. Червените са на резиденция и сити. Както каза Димо: Храната прави борбата.
И продукцията много добре го е измислила.
Силвия не каза всичко,което мислеше за Вистория в разговора с Анджи преди битката. Според мен тя искаше да предложи да номинират Виктория,а не Перипенко. Предполагам,че продукцията иска да види развитие на подобен сценарий. И затова е решила да ги изпрати на съвет.

# 858
Анита е кръгла нула в игрите...Яд ме е, че тя влезе вместо Крамарска.

# 859
Анита що не се върна при Гешев като имаше избор?!
Защото се продаде. За една кордела, розов руж, фустичка и салам.
Мега зле е, а претенции големи.

# 860
  • София
Анита е кошмар, Виктория не пада по-долу.

# 861
  • София
Анита е много зле и не само на тази битка, двете с кентавъра са топ куци и некадърни..

# 862
Нали един от червените нямаше да участват, какво спрягат Стан? Само той не е участвал.

# 863
Абсолютно безумна битка, Раду и един и ще го уморят. 2те и 3те са си абсолютно мъж срещу жена

Но и Силните не трябва да слагат жените отпред, няма никакъв отпор и хвърчат като тапички

# 864
  • Germany
Що за глупости, повече мъже, теглят срещу жени. Какво значение имат килограмите, мъжете е ясно, че имат повече сила🙄

# 865
Много дълга и монотонна игра Triumph

# 866
Браво на Анджи!

# 867
  • Сред мелниците
Браво на малкото силно момиче !
Един от фаворитите ми.
И то срещу Анита, най-неприятния за мен участник

# 868
Анджи цялата в кръв, Анита реве! Тотална лигла, прибирай се вкъщи! Не мога да повярвам, че толкова ми е противен участник .

# 869
Какви са тези кървища на екрана?!  Поне Раду можеше да е с тениска. Продукцията толкова ли не можа да ги обезопаси!

Общи условия

Активация на акаунт