💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 792
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 840
За сетен път да кажа, че качеството на снимките и отвратително.

# 841
  • София
Лагера на борците срещу лагера на Мароко...с ханъмите 😆

# 842
Блатните бяха трудни за гледане. Димитър им бил виновен, че били там изпратени от други играчи. Пълна лъжа!
Добрин е много силен. Раду все повече ми харесва.
Виктория и Анитка по възможност да ги няма. Крамарска няма да ми липсва. Безхарактерна е.

# 843
Как може да се даде такава битка на две племена едно от които с 4 а другото само с 1 мъж???? Въпреки че съм със смесени чувства към Раду, толкова ми е жал за него в момента.

# 844
Бахти смешната Анита JoyJoy

# 845
И сега Раду ,със всичките мъже от Червените ли ще играе?! Силвия няма търпение да излезе капитан Стан и да опъне мускули на въжето Stuck Out Tongue Winking Eye

# 846
  • Пловдив
Анита що не се върна при Гешев като имаше избор?!

# 847
Значи много харесвам червеното племе, ама искам то да падне и да спечелят зелените. Раду ще се измъчи.

# 848
И на мен ми е жал за Раду, отделно ми е фаворит, но нали принцесите са с претенциите, че имат равни шансове с мъжете. Ами айде, ако и сега на тази битка не осъзнаят, че грешат….

Как може да се даде такава битка на две племена едно от които с 4 а другото само с 1 мъж???? Въпреки че съм със смесени чувства към Раду, толкова ми е жал за него в момента.

# 849
Виктория се хвана за предложението на Пелипенко като удавник за сламка. А Поли явно реши, че ѝ стига толкова време в Игрите, иска да си ходи, не виждам друга причина така самоотвержено да се жертва.

А не казаха ли, че 1 от червените няма да играе?

# 850
Димо как се изцепи на анонса за край на битката крАаАаАаАЙЙ. Чу се главно едно АаАаАААЙ, все едно го изненадаха, отзад. Simple Smile

# 851
Няма жена, която да твърди, че физически е равна на мъж. Че може да вдига, дърпа и тегли, колкото един мъж. Това са физически данни, абсурдно е.
Много кофти битка. Раду не ми е приятен, не ми е фаворит, но в случая искрено го съжалявам за това, което трябва да направи днес. Продукцията- тъпо.
Надявам се на изненади, но не виждам как ще се случат.

# 852
  • На Изток от Рая
Сещам се миналият сезон на подобна силова битка, само че беше колело как Виолета и още една жена отнесоха най-голямото бедро в България, така че нищо не се знае😀

# 853
Според мен е за да може зрителят да намрази женската коалиция още повече, и за да започне разпадането ѝ.

Последна редакция: чт, 31 окт 2024, 20:59 от shurayu

# 854
  • София
На Раду тамън му заздравя раната отдясно, сега на промото имаше рана отляво към врата....

Общи условия

Активация на акаунт