💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 757
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 945
Гледам на запис. Браво на Миряна!!! Най-накрая онази "наивна" ревла и лоша актриска, Краварска, се махна!!!! Сега е ред на черната Деска.

Щом Анита ти харесва повече...

# 946
Анита много определя кой коя част от организма на племето е. Един мозък, друг сърце. Тя кой орган се явява според нея?
Очите. Да може да реве

А и си е дебелоока.

# 947
Ех размечтах се. Как ли щеше да се развива сезонът, без абсолютно никаква намеса на дългата ръка на Тупарев .

# 948
Добрин и Мартин показват нагледно как се играе играта: социално, стратегически и силово. Впечатлена съм.

# 949
Ии, тъкмо щях да напиша, че ако има пъзел, Микяй ще си ходи. Няма да има пъзел, само груба сила.

# 950
Този изолатор от някой психопат убиец ли го намериха?

# 951
Анита много определя кой коя част от организма на племето е. Един мозък, друг сърце. Тя кой орган се явява според нея?
😉Апендикс😀😀😀 Анита е притурка, ненужна при това, но със самочувствие! Чудя се с какво е ценна за ПР? И защо я наричат “жена- котка”😵💫🙃🤨 На мен ми напомня по животи и неизтребимост на хлебарка 🤣

# 952
  • София
Страхотно...ще има изолатор, почти познах, когато  казах, че ще е пещера 😆
Концлагерист ли ще го правят отпадналият..Павката най-вероятно, той там ще изчезне съвсем..в името да се завърне в най- яката игра 🙄😆

# 953
В промото забравиха, да обяват, че в изолатора ги очаква Кралев Trollface

# 954
  • Germany
Това предаване като “Дързост и Красота” стана. Точи се, точи се, края му се невижда… Все по големи глупости измислят 🙄

# 955
Каква е тая изоставена тръба, дето й викат Изолатор, с куп пълзящи гадини. Да им имам локациите. Интересно кого ли ще нахендрят там - загубилият битката за спасение или този от елиминационната битка. Ако е второто, интересно защо не дадоха шанс на Караолис да отиде там.

# 956
Играта заприличва на филм на ужасите! Не знам следващите участници какво ги чака. Сценаристите явно са извратени!

# 957
  • Stockholm
Зловещо изглежда този изолатор, и някакви гадини се разхождат из него. Горките, които ще попадат там.

# 958
Анита се раздала напълно, заедно с Малвина Laughing
Тя няма никаква представа за своята малозначителност.

# 959
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Айде поредната нечестност на продукцията - Микяй няма имунитет, защото е пленник. Миряна нямаше на блатото, защото е отишла много късно. Причините са умопомрачителни - "защото си чернокос, защото си на 28 години, защото разликите от банския са ти най-отчетливи".... Аман от глупости! Само Анита ми стана още по-неприятна.
Павел отече, жалко! И какво ще се случва с този в изолатора? Срещу кого ще излиза на битка, за да може да има шанс да се върне? Срещу стоножките, с които ще съжителства ли?
Баси малоумието! Това изглеждаше като нещо без излаз на дневна светлина, как ще държат някого там?!

Общи условия

Активация на акаунт