💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 765
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 930
  • На Изток от Рая
И аз се надявам Анита да няма имунитет, тя с нищо не заслужи участието си в играта, не показа хъс за победа, само се оплакваше , а за Микяй вече ми е все тая.
Все един от двама ще е с имунитет и ако Микяй няма ще е интересна битка да излезе с /у Павел и Гешев.

# 931
Евала на Силните - успяха да спечелят битка, която според мен беше гласена за Храбрите да спечелят. Раду, Анджи, Пелипенко и невероятно, но дори и Виктория - страхотни. Силвия нищо не можа да направи на точно тази игра. Дано имат късмет и на кастинг битката, ако има такава, и да си спечелят залога.
Ама Ралица хубаво наби канчето на Анита. Тя била очукана, ама Радо наистина го смляха и стана на пихтия. Не мога да разбера как е възможно да не ги обезопасяват по някакъв начин - Анджи е тотал щета, няма здраво място по тялото, Раду също. Ужас и безумие.
Ама и Димо цепи мрака с коментари. При мач, в който се очакват минимум 9 точки за победа той драматично крещи "И тотален обрааат - 2 на 1". Смях в залата.

# 932
  • Stockholm
Хора Раду даде позитивен синхрон . Никого не нареди не омрънка , да нямам рожден ден се чудя. Днес е вси Светии , явно помогнаха

Да, но все пак не пропусна да изтъкне, че победата е благодарение на стратегията, демек пак той Joy

Браво на целия отбор. Ето как става като опре ножа до кокала. Иначе  ги чакаше разпад и бушонстване.

# 933
  • София
Ралица да не идва от блатото...има някакво гнездо на главата..

# 934
Какво е това на главата на Ралица?! Да не е ходила при на Борисенко фризьора?

# 935
Наркоса и Хари Потър, ако наистина четат тук. Отвратителни сте и грам не ви харесвам момченца
Помислих си по-добре да не четат тук JoyJoy

# 936
  • Буркина Фасо
Каква беше логиката последната двойка да бъдат Анита и Малвина от червените, защо вместо Анита не отиде Микяй, като кг. мисля не е много повече.
жени с/у жени

# 937
На Добрин защо някой трябва да му си доказва? Кой си ти бе?!

# 938
  • У Диспансера ...♥♥♥
Този Добрин за какъв се има направо не знам, все някой трябва да му се доказва, а на една битка не е ходил да се докаже и той колко е силен.

# 939
А имунитет за Мики, като ново попълнение къде е ? Явно не е важен за сюжета напред и могат да го рискуват Joy

# 940
Анита много определя кой коя част от организма на племето е. Един мозък, друг сърце. Тя кой орган се явява според нея?

# 941
  • Някъде в Матрицата
Ралица с този грим и прическа направо да се прибира в къщичка в гората  направена от бонбони и други сладости. 😁

# 942
Анита много определя кой коя част от организма на племето е. Един мозък, друг сърце. Тя кой орган се явява според нея?
Очите. Да може да реве

# 943
  • София
Очите. Да може да реве
Апендикса е..може и без него..

# 944
Анита колко двубоя загуби? Тя беше най-слабият участник, но не чух да го признава. Просто я уморила Пелипенко още от самото начало. Жалка е много тая Анита. Не може ли пак да отиде на блатото и после да си тръгне?

Общи условия

Активация на акаунт