💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 655
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 105
Тая Миряна е типичен пример за човек, който не вижда по-далеч от носа си, няма идея какво се случва около нея и много ме дразни. Абсолютна патка. Нахакана и смотана.

Раду влиза в роля на антигерой. Става ми е интересен.

# 106
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Зелените кокошки изплискаха легена, страшна мъдрост измътиха - нямало да говорят с новодошлия от блатото. Rolling Eyes Що за тъпа история, направо ме оставиха безмълвна.
Най-безполезните Виктория и Полипенко са най-самодоволни, че Караолис си е тръгнал. Другите две поне дават вид да осъзнават, че тепърва ще им става много трудно.
Ах, как само искам да паднат тази седмица и Виктория да се озове на елиминация и да й видим голия задник да се отдалечава към залеза.
В момента резултата е 2:0 за жените, но предполагам и се надявам, че нещата съвсем скоро ще се променят.
Раду не го харесвах до момента, още не ми харесват определени популистки изказвания и това, че много и непрекъснато дудне, но от този епизод съм на негова страна.

Миряна явно е фенка на принципа "С нахалство към прогрес." Grinning

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 22:27 от Reinа

# 107
  • София
Раду ще ни удави в сълзите си....

# 108
Ооо, зелените жени затънаха тотално. Нали се сещате, че сега в случай на номинация трябва и някоя от тях да ходи 😀 Раду трябваше да е по-находчив, много ги подцени. Там играта беше да ги скара навреме.

# 109
Браво, Раду! Истински приятел, човек ( мъж), който не прикрива емоциите си и не се срамувам да ги покаже!
Ох, ма Викторио! Тъпо ти било! Ами няма никаква вероятност да ти е умно! Ти си просто лице необезобразено от белезите на интелекта!

Предпочитам да гледам и слушам Кралев отколкото Виктория!

# 110
Отвратителен епизод. Големи драми,голямо чудо. Раду е демагог. Мина ми от краен плюс в краен минус. Адски натоварващ човек. Караолис все едно е умрял,сълзи,сополи.
Hands ThumbsupHands ThumbsupHands Thumbsup

За Раду по-точно описание от демагог няма. За съжаление, много хора му се хващат. Виктория може да е елементарна, но Раду е много прикрит.

Просто нЕма такава драма. Такава е играта. Ако беше обратното, щеше ли да ви е тъжно Силвия да я пращат на елиминации? И аз не исках Караолис да е на елиминация, ами да си беше избрал да играе в друга коалиция. Негова си е грешката, както и на Светлин си беше негова грешката да играе с Рени.

Мъжете не са длъжни да ходят на елиминации в името на жените, а жените са длъжни да го правят в името на мъжете ли, не разбрах? Много ясно, че никой не е длъжен.

# 111
Силвето е прекрасен и много чист човек, чак ме е яд.

Малвина играе много интересна игра и хич и не е глупава. Усещам, че далеч ще стигне. Обаче пък и Мирянка е образ.

Откога пък е интересно някой просто да се присламчва към силните на деня? 😁
В началото пък нямаше друг избор освен Димитър, тъй като и двамата ги отритнаха останалите. Наистина картинката при червените е супер жалка. Тези двамата лалугери нито на Миряна, нито на Малвина или Стан ще дадат капитанството. 🤢

Никой нищо не каза за поредното глупаво предложение на Анджи на масата, когато коментираха какво да правят когато дойде блатен. От какъв зор пък да не говоряи никой с него? Най-малкото самия той би искал да не избира на сляпо как да действа. Пореден опит за някакъв безсмислен морален акт. 🤦🏽♀ Също както “поемането на отговорност” за дето падна първа на втората номинационна. Това също ми беше супер излишно при положение, че никой не е разчитал точно на нея да им извоюва победата. Сал ‘щот е капитан…

# 112
и на мен ми се искаше Силвия и Раду да играят заедно и щяха да са голям и силен тандем, но това никога нямаше да се случи (успешно), защото и двамата са големи ръбове

А Силвия както си изля душата, как едва ли не не искала да бъде коалиция с жените, не знам дали не си вкара автогол - Раду може да го използва срещу нея на по-късен етап

# 113
и на мен ми се искаше Силвия и Раду да играят заедно и щяха да са голям и силен тандем, но това никога нямаше да се случи (успешно), защото и двамата са големи ръбове

А Силвия както си изля душата, как едва ли не не искала да бъде коалиция с жените, не знам дали не си вкара автогол - Раду може да го използва срещу нея на по-късен етап
Силвия ще прави и още такива грешки. Тя, противно на наложеното тук мнение, не е подла, коварна и голям тактик. Казва си каквото и е на душата.

Една мъдра мисъл от Раду! Ами да, Раду, четири битки и ги разкарваш! Действаш и тва е!

# 114
Виктория и Перипенко имат стратегия да драпат напред,ама нали и те трябва да излезнат на битки в следващия етап на играта.Игри на волята не е спорто състезание,а е формат да си изградиш социалните мрежи и да печелиш след това.Как ще тръгнат брандовете да им предлагат пари след Игрите,като гледащите не могат да ги понасят.Това са глупави хора.Кралев има пари отвън и може да мрънка и да не го харесват хората,но тези двете се насраха.

# 115

Силвия ще прави и още такива грешки. Тя, противно на наложеното тук мнение, не е подла, коварна и голям тактик. Казва си каквото и е на душата.

Една мъдра мисъл от Раду! Ами да, Раду, четири битки и ги разкарваш! Действаш и тва е!
Ами реално си беше напълно възможно да играят двамата в една коалиция ако той не се беше обърнал срещу нея и нарочил още в началото. Сам си е виновен. Караолис щеше още да е вътре, а Виктория отдавна тръгнала си. Но болното его е по-силно от мисълта.

# 116
най-интересното тук е, че Виктория не е с прашки...

# 117
Вече и буквално и преносно са се качили на главата на Раду.  Joy
Да бяха сложили по-висок варел за Анджи Joy

# 118
Сините трябваше да сложат Гешефта. Ще го избутат. Мъже са само. Ццццц.

# 119
Абсолютно съм ОК с това жените да си поемат отговорността за решенията си. Абсолютно съм ОК и с това Раду да не дава всичко от себе си в тази игра. Това е положението и ще си изпият горчивата чаша.

Общи условия

Активация на акаунт