💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 993
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 210
Хора, предстои ни да видим как се изпразва хладилник. Joy

# 211
Добре де, Микяй не може да нареди пъзела 1 час, ама зелените какво са виновни, като дойдоха поне половин час по-късно. Никаква логика, плаващи правила. Тия от продукцията окончателно се оляха.

# 212
Пълна подигравка. Миналата година дадоха кубчето на Рубик, което само един човек можеше да реди, сега пък наказват двама души, единя от които пристигна с 40 минути закъснение, че не могат да наредят един пъзел. Какъв е тоя цирк?

# 213
Хора, предстои ни да видим как се изпразва хладилник. Joy
Ех, че ще бъде интересно! За първи път в това предаване!

# 214
🤣🤣🤣🤣
Обида към всички велики пъзелисти.
Май екипа слънчаса докато ги чакат да наредят кормилото и си измислиха нова затапваща фраза.
И аз това си мислех . Един час на 40+градуса това лято.....няма да ги чакат докато се стъмни я!

# 215
Нарочно са им дали непасващи части за да пратят 2 племена някъде и да има повече екшън и рейтинг. Няма друго обяснение! Scream Satisfied

# 216
Зелените могат да отърват провала, ако първи се сетят да поискат наказание. Анджи ги знае тези хватки 😀

# 217
  • На Изток от Рая
А на Анджела каква ѝ беше грешката на пъзела, че не видях?
Вътрешната част на дървените части където се завиват пръчките, нещо не можа да напасне дупките

# 218
Очаквам Микяй на номинация. Не трябваше да е капитан. С какви гръмки слова го избраха. Да видим сега Гешефта срещу племето и червени срещу хладилника със салами.

# 219
А на Анджела каква ѝ беше грешката на пъзела, че не видях?
Грешката и е, че гласува за Караолис! Grinning

# 220
Оф тея пък с тоя излишен патос. Аз реших, че кой знае какво станало. Обида било към всички пъзелисти....ми тя Анджела сега почна да реди, каква обида. Това да не е шоу за пъзелисти, че ще се обижда някой. Да ги оставят там да редят, все някога някой от двамата ще го нареди.
Аз викам скандал някакъв се заформил, то каква глупост била...типично за това шоЛО🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 221
Спомням си думите на Павел, когато пращаха Виктория на блатото " Не, не и пъзелиста ни". За сила - все някога ще го избуташ, но когато няма акъл, няма и какво да чакаш.

# 222
Нарочно са им дали непасващи части за да пратят 2 племена някъде и да има повече екшън и рейтинг. Няма друго обяснение! Scream Satisfied
То пък един екшън да гледаме две племена да се търкалят мърляви по пясъка . Аман от такива сценаристи.

# 223
Сините се опекоха да чакат пъзела. Димо, вече слънчасал: "Още 5 последни минути и приключваме" Grinning стана ми жал за Микяй

# 224
  • Stockholm
Няма никакво значение, че Анджела е дошла по-късно. Виждат, че и двамата нямат шанс да го наредят, не са си видели грешката и това може да продължи до безкрай. Но е възможно някой да зацепи последните 5 минути.

Общи условия

Активация на акаунт