💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 936
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Скрит текст:
НО пак ме подразни - печелели заради "герой" от друго племе - факт, така е. Но, миналата седмица Караолис го обяви за уникален, победител и само ореол не му сложи. Пак се бяха забавили във физическата част - е да ама и по негова вина - но Караолис велик. Сега Анджела - едно браво не каза. И учудващо за мен, а не харесвам Виктория, но като цяло е права - номинират коалиционно. И Силвия беше права - ако беше различно и четирима мъже и тя и Анджи - да не се прави Раду - щяха да са те двете номинирани.
Скрит текст:
Караолис нареди пъзела без забавяния и грешки. Анджела се видя, че първо се обърка с дървените части, а после пак се забави и трябваше да пренарежда. Дори да не е откарала 40 минути на този пъзел, сигурно е откарала поне едни 20-30 минути. Не мисля, че щяха от продукцията да заплашват да прекратят битката ако Анджела е била бърза. Тва, че на камера не личи забавяне не значи, че няма такова. Те, реално няма какво да излъчат в този момент. 3 племена седят на пясъка и чакат 2-ма човека да сглобяват, нормално е да изрежат доста кадри.

Аз изобщо не коментирам това - а, че ако Павел не се беше замотал, Караолис щеше да ги заведе в резиденцията  - ама друг път. Ако червените ( с повече мъже или явно по-важното, с по-малко жени) не се бяха забавили толкова много - Караолис също не е никак сигурно, че щеше да е преди Миряна. Обаче той е герой - един не могъл, други се забавили.
Анджела - не е претендирала, че е велика на пъзели. Късмет, че Микяй е много по-зле явно. Но, все пак - извади тежките трупи, особено последната - другите племена я поздравяват - Раду дума не казва положителна. Пак добре, че не изкоментира, че нищо особено не е направила. И все пак нареди пъзела - но не, тук отново нямаше - ей, браво, с голямо закъснение стигнахме, да вие сте виновни, че е така, но все пак - Браво Анджи. Поне на синхрон да се беше се прежалил да го каже.
Ясно се вижда на кадър как Раду ръкопляска на Анджи след като успя да извади дървото. Сега, ясно е, че им е ядосан и няма желание да прекалява с хвалбите.
А, Миряна дори да е малко по-бърза на пъзела далеч не означава, че Караолис е бил бавен, а и Миряна беше най-голямата причина Храбрите да се забавят на тази битка, тъй като Стан г/д буташе сам. На тази битка конкретно Караолис надигра Миряна във всяка една фаза според мен.

Всъщност, специално си върнах - когато по едно или приблизително по едно и също време са стигали до пъзела - Миряна е побеждавала. Но, за конкретната битка - аз не оспорвам, че Миряна ги прецаква с бавно минаване, но отново се връщаме на основното ми твърдение - с повече мъже племето стига по-бавно от това с повече жени. А, при второто - забавянето дойде основно от двойка - мъж и жена. Значи, все пак зелените жени са направили нещо, че да успеят да стигнат втори, а неумението на Павел спомогна Никола да се справи първи. Но, старанието на жените - нищо не означава, явно и да бяха полегнали отстрани - Караолис и Раду пак щяха да са втори, та зелен да нареди пъзела първи? А днес Анджи трупи не е вадила, Раду сам самичък ги добута до финала и пак той е направил магия сигурно, така че сините да изберат Микяй за тази позиция?
Това не харесвам в Раду - не признава никакъв принос на съотборник, освен, ако не играе с него. Това лично мен ме дразни в него.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 02:09 от gg__

# 331
Гледам със закъснение. Емиии, друго си е  "американец" да ти прави реклама- то не са аромати на храните, не са детски спомени, не са емоции...само ми липсват светналите очички на Краля, ами не е честно, липсва тук истинският български автентичен любител на храната!... Heart Eyes Връщам се да ви чета.

# 332
Добре си бяха направили промото. Очаквах някакво мамене или саботаж при червените и сините, пък то какво било. При сините ще се раздвижат нещата скоро.
Браво на Червените, заслужиха си победата. Бях много учудена от избора на Добрин да сглобява руля, но пък ме изненада много приятно. Не помнех за професията, така придоби смисъл. Интересни бяха частите, в които помагаше с придвижването на лодката - напр. при изкачването на лодката.
Микяй на пъзела пълна трагедия, не знам как за толкова време просто не разглоби всичко и да пробва друг вариант. Иначе страхотно минаване на трасето. Приятно изненадана съм, че нямаше паднали на куките и как бързо преминаваха. Удоволствие ми доставиха да ги гледам.
Гешев имам чувството, че още дълго време няма да му проумея логиката. Не разбирам защо в синхрони не обясни за зрителя поне частично. Да не е скучен за продукцията ли да е всичко?🤔 Не разбирам каква му беше ползата и този пьт да се скатае от пъзела. Имаше представа, не изглежда да е вакир на пъзелите, но не е и трагедия. Може би повече шанс щяха да имат, въпреки далеч по- слодното избутване.
Силвия също страхотно минаваше на куките. Голямо упорство от зелените, но успяха все пак. Раду колкото и да мрънка на синхрони на игрите е железен, не пести усилия там.

# 333
Oчаквано,промото беше по-грандиозно от самият епизод.
Аз Раду го разбирам и неговите синхрони въобще не ме притесняват.Съчувствам му,защото е сам сред лузърки,които заради коалиция и нищо друго, разкараха добри играчи от тяхния отбор и играта.
Виктория е крайно противна - Мисли си,че върти играта и е голяма работа,а реално освен плуване е една кръгла нула!
Раду да се бил стягал,му вика Laughing Laughing Раду,стягай се да ни носиш на битките, иначе какво? Ще го номинирате 2 пъти ли? Хаха
Те въобще ли не си правят сметки,че една от тях (Пепиленко или Виктория) първа ще изгърми на елиминациите тази седмица? Явно не са си сметнали факта,че този от Блатото има една седмица имунитет?

Силно се надявам утре Раду ВЪОБЩЕ да не си мръдне пръста за тях,защото това му е шанса да разкара една от тях.

Силвия не й разбирам играта - или наистина симпатизира на Раду или разиграва театър,за да не е тя негова избранница в елиминациите. Клоня към първото,защото Силвия не е глупава и много добре знае,че на Виктория не може да разчита.По-добре да я няма.

Синхроните на Миряна са топ. Не мога да намеря причина да не я харесвате - тропа с краче,кара се,мрънкоти...забавна е.Също така говори истини. Чудесен каст в нейно лице се оказа.Искам да продължи дълго напред.

# 334
Анджи се забави над 40 минути на пъэела. Ако Микяи не беше толкова зле, щяха да са на реката. Продукцията и участниците се изнервиха. Момичета викат на Анджи: Браво бе машина!

# 335
Ха-ха, Силвия -лузърка 🙄🤔 😂.
Ще го видим Раду как ще е в конкуренция с момчетата след обединението 👀

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 07:02 от araselia

# 336
Гешев по-добре да не говори на синхрони, защото злата мащеха ще го издаде или прецака. Има си някаква линия, още неразбираема за мен, ами нека я следва.
От промото за утре, вече днес, предвиждам пленяване на капитан. Време е едно племе да се разбута. Въпросът, отново за мен, е кое?
Плюс блатен.... Нова каша. Нови коалиции.

# 337
Аз много се надявам да не вкарват нов човек при зелените, имам в предвид блатен. Чужд играч няма как да пленят, щото Полипенко е толкова смотана, че не виждам на каква игра  може да победи другите капитани. Искам зелените моми да се готвят в собствен сос.
Относно мрънкането на Раду и Гешев по синхроните, нали никой не вярва, че те са направили епизодите.
Чакам вече  заличаването на едно племе и бързото отпадане на зелените жени.
След толкова тормоз очаквам Раду да бъде възнаграден от продукцията с място поне в челната шестица.

# 338
А Караолис не знам защо толкова го жалват всички. И аз го харесвах, но определено не си изигра добре играта. Първо, че заради никакво предимство си изпусна наградата от капитанската и не стига това, а и сам се отцепи с Раду. После имаше възможност да бутне Павел и не го направи. Беше му предложено да играе с жените, можеше някак да ги завърти. Окей, държиш си на Раду, но като е така - приемай си последствията от този избор и тези действия, това е. Да не горим, че доста често точно тези, които се имат за супер комплексни и добри във всичко, отпадат по неприятен сриващ ги начин. Както прогнозирам, че ще стане с Димитър (още преди да видя промото, мисля си го отпреди да отиде на блатото).
Според мен Караолис си изигра добре играта. Стана съюзник със силен играч в племето, а това доста често се оказва успешна стратегия и доста хора стигат далеч с подобна игра. После бавно, но славно Миряна и Калоян също се присъединиха и станаха 4-ма на 3-ма, имаха и капитанство. Понеже трябваше да набутат Кралев при жълтите за сеир обаче, сготвиха зелените мъже. Първо им отнеха Миряна, а после и целенасочено направиха залога на кастинг битката така, че да е в полза на женската коалиция. Ако бяха спечелили залога една от жените получаваше имунитет, ако загубят залога, сами видяхме какъв беше единствения изход.

Тва, че Караолис не взе печата може да се оприличи като грешка, да ама не знам какъв гений трябва да си, че да предположиш врътките, които направи продукцията в случая. Отнемат ти един съюзник и вкарват Пелипенко, която има визитка, че иска да играе с жени. После ти отнемат и Калоян. Ако вземеш печата, капитанството е твое за една седмица, а после какво правиш, когато сте само 2-ма и няма как да го запазите? Факт е, че и жените направиха много грешки. Лековато отхвърлиха Миряна и тя отиде да играе с мъжете. После Силвия на няколко пъти за малко да загуби и Виктория като съюзник, понеже постоянно и нямаше доверие. Лично според мен женската коалиция беше тотално надиграна и беше загубена, ако не беше намесата на продукцията. Не виждам как по-точно женската коалиция е надиграла Караолис в случая, да ти отнемат 2-ма съюзници е чист саботаж от продукцията. Жените, после става лесно да са лоялни една към друга, когато доминират като бройка.

# 339
Сините:
-- Кормилото ще се сглобява!
-- Знаеш ли го?
-- НЕ!

Раду:
-- Микяй беше героят за силните ... който ни вкара в стопанството.

# 340
Раду и Гешев са най- стабилните мъже там за мен. Благодаря за темата и оформлението й.

👍👍👍 Само Гешев има едно много важно предимство - не се обяснява на никой и дори "великия" стратег Павел не може да му разгадае ходовете. Затова и Павката "беснее", че не може да предугади следващия ход на Гешев.
Разговор между тримата Гешев, Павел и Микяй - Павел: "Значи ти разваляш коалицията и ни предаваш!?"
Гешев - "Така излиза".👍👍👍 Шах и мат!

Раду прави грешка да им обяснява на пернатите и по този начин им дава повод да изопачават думите и действията му и най-вече Виктория да не си затваря голямата уста.
Раду бил какъв ли не, но Силвия много ловко насочи нападките към него, като изопачи представянето му на последната игра.

От нета - "Най-силният отговор на подлия удар е мълчанието. Особено когато се очаква от вас да отговорите. Колкото по-дълго правите пауза, толкова по-добре - нека се чудят какво ви е на ума. Оставете ги да премислят вариантите на вашите отговори спрямо тяхната подлост..."

МОЛЯ, да не ми се цитират коментарите, защото в предишната тема ми "забраниха"да коментирам и опонирам чуждите такива. Просто някои да подминават и да  не се вълнуват от моите постове 😀

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 09:24 от mery_poppins1

# 341
Здравейте, на мен ли само ми се струва или Анджи не нареди пъзела правилно? Три пъти  връщах и всеки път ми си струва, че едното от дървените парчета висеше. Вие забелязахте ли такова нещо?
Да, едното парче излизаше от рамката и аха да изпадне. Но предполагам на всички им е било писнало вече и признаха пъзела.

# 342
От мултимедийния учебник за преминаване с куки:

# 343

Раду:
-- Микяй беше героят за силните ... който ни вкара в стопанството.

Напълно е прав.

Здравейте, на мен ли само ми се струва или Анджи не нареди пъзела правилно? Три пъти  връщах и всеки път ми си струва, че едното от дървените парчета висеше. Вие забелязахте ли такова нещо?
Да, едното парче излизаше от рамката и аха да изпадне. Но предполагам на всички им е било писнало вече и признаха пъзела.

Тя затова и не завъртя силно колелото, а едвам, едвам, защото парчето щеше да изпадне. Ама и Димо е човек, колко ли часа още трябваше да им стои на слънцето 😄

# 344
Този сезон пълен  с безлични хора (според мен разбира се) се превърна в голяма забава.

Абсолютно!
С половинката снощи с глас сме се смяли през повечето време докато гледаме.

И наистина безлични участници. Язък.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 11:23 от TuЛи

Общи условия

Активация на акаунт