💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 921
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 375
Не разбирам защо нападате Раду, нищо лошо не е направил момчето. Дори е безсилен срещу женската коалиция и въпреки това, че жените са срещу него им помага! Май не ви харесва факта, че казва истината за съотборничките си?
Твърдо подкрепям Раду в тази ситуация. Ще му стискам палци за финал. А на 4-те змии... рано или късно ще им се върне.

# 376
Добре Раду, приемаме, че си прав (не е, но нищо). Защо номинирахте Силвия в най-силните и прояви на терен, където размазваше по трасетата и всички се скъсаха да я хвалят. Нали гледаме кой как се представял в игрите. Това им беше голямата грешка тогава на мъжете. Можеха да се отърват от Вики или Пелипенко и да изравнят силите. 3 на 3. Ама не, видяха шанс да елиминират Силвия и стреляха по нея. Тя естествено се върна.
Най-голямата грешка на Раду беше още в началото на сезона, когато той самия отказа да играе със Силвия. Той видя в нея сериозен съперник и човек, който не може да командва както му се искаше явно и побърза да всее раздор и разкол в племето. Реално тази женска коалиция се сформира заради него, по негова вина следствие на неговите ужасни стратегически и социални решения!
Караолис също сбърка. Реве след това едва ли не е дошъл краят на света (по тази логика такива като Юлиян и Фифо трябваше да си направят публично сепуку), а момчето отпадна в средата на сезона. Нито е първия, нито последния. Добър играч, над средното ниво, комплексен, ама айде моля ви се... Караолис можеше заедно с Калоян да направят коалиция с Вики и Пелипенко не го направиха. Можеше да вземе черния печат за капитанството и да бяха отишли на номинационна битка той или Раду с една жена. Не го направи. Караолис просто реши да е послушния и верен войник на генерал Раду. Ами в битките точно войниците ги убиват първи, а генералите последни...
Точно така! С неговите камъни по неговата глава. И на мен ми се иска Светлин да е още в играта, но не е. Има си правила, макар и доста плаващи и противоречиви. Не може да обвинява някой друг за собствените си грешни първоначални решения. И за Раду и за Караолис се отнася. А Караолис между другото има свръх изисквания и нереалистични очаквания към себе си, които е добре да преработи за да не се стига до нови депресии в бъдеще.

# 377
Сега, че Раду изпада в крайни изказвания и понякога прекалява, и дразни/мен включително/ не означава, че трябва да носи на гърба си две от женската коалиция, а именно Виктория и Полипенко. Единствено Силвия е добра по трасето, радвам се и на хъса на някои битки на Анджи, но капитанската й е катастрофа, както и вчерашната само на пъзела, но то стига. Факт : "рул" или каквото там е, не беше в крайна форма нареден. Просто продукцията на Великите Богове Пъзелисти/която слънчаса явно, хич не знаем и Анджи колко се е забавила наяве/ си затвори очите, че иначе трябваше след поредното си тъпо изказване да прати голяма част от участниците извън игрите на блатото. А...Храбрите с кой щяха да продължат да играят тогава не знам. Сигурно с Димо и Ралица.😂

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:58 от Анонимен

# 378
Ау, Силвия как изпусна положението тази седмица и даде капитанството на Пелипенко, т.е. три гласа на другата коалиция в нейната коалиция. Естествено, че скастри Анджи да си мълчи отново с коментар, че поне са на стопанството, защото като нищо на номинация Раду да си избере Виктория или Пелипенко, но точно те двете да му пратят Анджи с аргумент колко се е забавила на пъзела и се е самопредложила.

# 379
Изчетох коментарите ви, та сега знам каква бутафория не гледах снощи.
Изнервих се, като видях безпомощното втъкване и измъкване на парчета в "джелезото" от Микяй.
Честно казано не вярвах на спойлерите, че сините губят битката, при условие, че толкова много водеха Joy
Все повече губя мотивация да гледам тоя тъп театър.
А че е театър - спор няма! Само дето сценаристите все по-тъпи ситуации измислят и все по-тъпи диалози дават на актьорите...

# 380
  • София
Много ми е тъпо за синьото племе Sad

# 381
Не разбирам защо нападате Раду, нищо лошо не е направил момчето. Дори е безсилен срещу женската коалиция и въпреки това, че жените са срещу него им помага! Май не ви харесва факта, че казва истината за съотборничките си?

Отбора на амазонките включва и тези от темата, които ги поддържат. И да, те ХИЧ "не лепят" етикети, "не отправят" ужасни обиди към мъжете участници, "не нагрубяват" другите, които не са на тяхното мнение и "не носят" вода от 3 океана, за да си налагат мнението 😀.

По време на днешния епизод могат да получат върховна наслада, когато Виктория за пореден път ще се държи арогантно, нагло и най-вече БЕЗЧУВСТВЕНО.
У нея няма и грам емпатия към ВСИЧКИ участници!

# 382
Аз като един "защитник на амазонките" (?!) искам да кажа, че даже не ги харесвам особено - единствено Силвия харесвам, защото тя постоянно се доказва на арената и ми харесва като човек. Анджи ми е пълно meh. Виктория не мога да я понасям от седмици, а Пелипенко е като декорация - хубава да я гледаш, но на арената забравяш, че е там. Но аз пак да питам - мъжете имаха възможност да махнат някоя от по-слабите жени, защо не го направиха??? Защо искаха да играят с по-слабите звена вместо с по-силните??? Заради интрижките на Раду, ето защо, сега се присетиха рязко, че 2 от тях дърпат отбора назад, но на каквото си постелиш - на това ще лежиш.

И също не харесвам двойните стандарти - за мъжете много неща са позволени, но за жените същите неща са абсолютно не (плач, коалиции, изпращане на другите на 'заколение'). Тука обаче даже не ми пука кои са жените и мъжете. На червените също им се дразня, че 2те си жени буквално ги игнорират и се подиграват на Миряна, че се бута където не ѝ е работа.

# 383
За мен Микяй си е откровено казано не особено интелигентен още от самото начало на сезона и не винаги е силен физически в битка. Понякога само, по-скоро по изключене. Сигурна съм, че Павката, когото той предложи за изпращане на блатото, щеше да се справи по-добре  на пъзела.
Виктория и Пропиленко дали изобщо разбраха какво им каза Караолис? И двете се задържаха прекалено дълго на чужд гръб в играта.

# 384
На червените също им се дразня, че 2те си жени буквално ги игнорират и се подиграват на Миряна, че се бута където не ѝ е работа.
Доста нагло поведение от страна на Стан, Добри и Марто. Присмеха, с който третират Миряна, когато поиска нещо, което е в пълното си право да поиска е просто абсурден.

# 385
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Иначе на везната слагаме различни неща. Доброто представяне на терен, не оправдава неприемливото поведение.
Не, не слагаме различни неща. Нали това обяснявам - неприемливото поведение на Раду го коментираме и осъждаме непрекъснато от самото начало на формАта, никой не си е затворил очите за него.
Ето едно от снощните ми мнения, не ми се рови из темата за още:
Раду не го харесвах до момента, още не ми харесват определени популистки изказвания и това, че много и непрекъснато дудне, но от този епизод съм на негова страна.

Аз лично не симпатизирам на жените по вече хиляда пъти споменатите причини, но им признавам правото да играят така, както го правят в момента. В крайна сметка всеки играе за себе си и прави нужното, за да продължи по-напред.
Раду допусна много грешки, това също не може да се отрече. Затова сега си сърба попарата. И да, популист е, обаче защо се отхвърля така пренебрежително възможността да се е сближил с Караолис и истински да му е мъчно за него? Това, че е популист, не отменя всички останали човешки черти, съгласете се.

Между другото, на мен ми стана много мъчно за Караолис като отпадна, но не мога да не отбележа колко тъпо беше сбогуването му с племето - "Аз бях по-достоен от вас, но вие останахте, а аз си тръгнах". Rolling Eyes
Дори и да е прав, трябва да се научи, че не всичко, което мисли, е подходящо да бъде казано на глас. Същото направи и Светлин.

# 386
На червените също им се дразня, че 2те си жени буквално ги игнорират и се подиграват на Миряна, че се бута където не ѝ е работа.
Доста нагло поведение от страна на Стан, Добри и Марто. Присмеха, с който третират Миряна, когато поиска нещо, което е в пълното си право да поиска е просто абсурден.

Да, сините най-добре се държат май с жените - дори когато не ги харесват (като Наталия и Ренета) пак говорят с тях като с равен, както биха говорили с друг мъж например, а не снизходително и пренебрежително.

# 387
Едно питане към защитниците на женската коалиция.
Харесва ли ви когато в службата или в реалния живот вършите работата на някой или някой заема исканата от вас позиция, само защото е със силните на деня, човек на шефа или спуснат   по някаква линия, партийна или каквато и да било.
Така че изобщо НЕ мога да проумея как се защитава някой само защото е жена.
Некадърни и нагли са зелените жени и това е.
А и досега за шест сезона не съм видяла толкова некадърен мъж вкаран от продукцията и влачен от племето си само защото е мъж.

# 388
А забелязахте ли на вчерашната битка как грубо казваха на Малвина къде да ходи и какво да прави докато мъкнаха лодката? На мен ми направи доста лошо впечатление, нещо като смекчен вариант Кралев-Елица.

# 389
Иначе на везната слагаме различни неща. Доброто представяне на терен, не оправдава неприемливото поведение.
Не, не слагаме различни неща. Нали това обяснявам - неприемливото поведение на Раду го коментираме и осъждаме непрекъснато от самото начало на формАта, никой не си е затворил очите за него.
Ето едно от снощните ми мнения, не ми се рови из темата за още:
Раду не го харесвах до момента, още не ми харесват определени популистки изказвания и това, че много и непрекъснато дудне, но от този епизод съм на негова страна.

Аз лично не симпатизирам на жените по вече хиляда пъти споменатите причини, но им признавам правото да играят така, както го правят в момента. В крайна сметка всеки играе за себе си и прави нужното, за да продължи по-напред.
Раду допусна много грешки, това също не може да се отрече. Затова сега си сърба попарата. И да, популист е, обаче защо се отхвърля така пренебрежително възможността да се е сближил с Караолис и истински да му е мъчно за него? Това, че е популист, не отменя всички останали човешки черти, съгласете се.

Между другото, на мен ми стана много мъчно за Караолис като отпадна, но не мога да не отбележа колко тъпо беше сбогуването му с племето - "Аз бях по-достоен от вас, но вие останахте, а аз си тръгнах". Rolling Eyes
Дори и да е прав, трябва да се научи, че не всичко, което мисли, е подходящо да бъде казано на глас. Същото направи и Светлин.

Каролис май още беше под афект, затова каза някои неща, които бяха криндж и ми посказаха, че май доста е хвален като дете, а сега падна болезнено на земята.

Абсолютно смятам, че Раду се сближи много с Караолис - затова и за Калоян не е ревал така като го махнаха от племето. За сълзите му изобщо не смятам, че са изкуствени. Той се привърза към Караолис така, както Силвето към  Анджи, затова вчера на люлката ѝ каза, че и тя щеше да се чувства така, ако бяха отишли двете на битка една срещу друга. Но - колкото и да му съчувствам в момента, не мога да забравя психоатаките и подигравките му към Силвия, когато бяха на плажа - тя смачкана, той я рита, докато тя е на земята. И тя е по-големият човек в случая, защото се чувства зле, задето той е сам и се опитва да му подаде ръка. Докато той щеше да злорадства и да се радва, ако тя беше в неговата ситуация в момента. Както правеше на брега, когато всички се бяха наострили срещу нея, барабат с повечето жени. Тогава той летеше от щастие.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 14:48 от ts_mira

Общи условия

Активация на акаунт