💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 907
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 390
Удобно се забравят или умаловажават някои неща Smirk

Аз погледнах анкетата - води Димитър, след него Борисенко - хора, които не приказват много-много, не влизат в конфликти и разправии, не мрънкат, не се оплакват, не обиждат , не подценяват и не се подиграват на другите. Hands Ok Hand
  И понеже няма в тоя сезон някакви хора да крещят, да правят панаири и да раздават правосъдие  на някои им е скучно. На мен не, даже много ме радва , че всички участници си контролират нервите. Дори Раду си каканиже тихо и монотонно , може да те приспи Joy

# 391
Всъщност води Борисенко с 94. Аз гласувах за Павел - със 78. Димитър е с 80+, но не води засега.

# 392
Така че изобщо НЕ мога да проумея как се защитава някой само защото е жена.
Айде пак и отново. Не защитаваме някой, защото е жена, а защото играе правилно играта. Некадърните и нагли жени успяха да се обединят и така станаха по-силни от мъжете в тяхната група. Бяха четири, а мъжете бяха трима. Мъжете не успяха да придърпат жена от четворката и да имат мнозинство.
Продукцията подпомогна процеса, като създаде условия Калоян да напусне племето и никой не дойде на негово място.
В тази игра играеш с картите, които са ти раздадени. Все едно играеш белот. Ако аз съм най-некадърният играч на белот, но ми дойдат 4 валета и 1 деветка от първо раздаване, аз ще взема играта. Това се случи в племето на зелените.
Ето сега Раду ще има своя шанс за реванш като започне да ги чисти една по една, тъй като правилата на играта изискват да има по двама номинирани.

# 393
Благодаря за новата тема. Прехвърлям си мнението от предната тук.

Синхроните след шестата седмица.
marinaa3 за синхроните ти предложих, но явно не си ми разбрала предложението Simple Smile, затова ще се опитам да го обясня нагледно с първия в списъка Павел.
              С1  С2  С3  С4  С5  С6 Е39 Е40 Е41 Е42 ... Общо
Павел  50  46   39  25   15  50   -        -       -      -          235

Като С1 /С2, С3.../ - означава Седмица 1, Седмица 2....
Е 39 /Е 40..../ - означава епизод 39....
 В края на седмицата епизодите се сумират и от Е39 до Е 44 стават С7 /седмица 7/
Да, наистина не съм разбрала. Ще се постарая вече така да ги правя, благодаря.

# 394
Гарганела, само дето картите се води, че се раздават на случаен принцип, а продукцията си действа премерено и целенасочено, както те искат да се развива играта. Айде, махни им Миряна, както и да е. Все пак Кралев, трябваше да се върне при жълтите за сеира... Като махнеш и Калоян обаче вече целенасочено си ги прецакваш. Не знам, какво толкова се дълбае по темата. Ясно е, че ги прецакаха. Не знам защо се отрича очевидното.

Някой в предишните страници беше говорил, че Караолис трябвало да направи коалиция с Пелипенко и Калоян. Ми, звучи ми доста нелогично и нереалистично. Калоян иска да пази мъжете, защото ги смята за нужни в битките. Пелипенко иска да играе с жени и в женска коалиция. Казала го е на визитка, казвала го е и на синхрони. Нямаше как да се получи, дори някак да ги беше убедил.

За Виктория не е като да са седяли с кръстени ръце. Караолис говореше два пъти с нея, после и Калоян. Тя, просто отказа да гласува срещу жените, което си е нейно право. Не бих го отчел като грешка на Караолис, тъй като все пак не всичко зависи от него в случая. Все пак Виктория е в изгодна позиция и няма причина да сменя лагери, пък и така се подлага на излишен риск, защото ако заиграе с мъжете, жените ще стрелят баш по нея, защото се води слаба. Така, че то не става толкова лесно, колкото се изкарва. Понякога, просто няма какво да направиш и за това хората толкова много се ядосват на намесите на продукцията.

Иначе аз за 6 сезона участник, който е безгрешен не съм видял все още. Всички са имали грешки ходове, Мартин щеше да отпадне, а се озова на Чистилището. Виолета, понеже много и знаеше устата и тя. Дали е Раду, Караолис, Виолета, Мартин или Крум, всички са правили грешки. Къде на терен, къде в социална игра. Силвия също направи много грешки социално, просто още не си е изпатила от тях.

# 395
Та жените са виновни за какво точно?

# 396
Не виждам да се обсъжда битката на блатните довечера. ОтидЕ Димитър ех...надявах се той да се върне, хем да разбута малко зелените жени, да прати Полипенка,  ама на, като нищо тъпата Анита пак ще се върне и ще изгонят Димитър. Сготвиха го...

# 397
  • София
Не виждам да се обсъжда битката на блатните довечера. ОтидЕ Димитър ех...надявах се той да се върне, хем да разбута малко зелените жени, да прати Полипенка,  ама на, като нищо тъпата Анита пак ще се върне и ще изгонят Димитър. Сготвиха го...

И според мен тази игра е избрана с цел и тя е Димитър да не победи. Макар че, все пак нищо не е сигурно, няма да давам пример с Гого, но един Лефтеров например, издържа страшно много време на такава битка. Съответно аз все още не отписвам Димитър, макар че шансовете му са доста малки. Няма да видим най-вероятно, но аз не мисля, че той би пратил Пелипенко. Съответно няма да прати и най-близката и от зелените, а предполагам и Силвия. Та Анджи я виждам на блатото. И Крамарска според мен би направила същото. Общо взето, ако бивш горд влезе, Анджи го закъсва.

# 398
  • Sunshine state
Мен Миряна ме издразни вчера с това как държи сметка на Малвина. Права беше Малвина като й каза, че няма смисъл от това. Извинявай, ама Миряна беше абсолютна котва при силните, а сега и тук като гледам е същата. Взе да ме дразни яко.

# 399
  • софия
Че са жени и посмяха да направят това, което мъжете правят вече 6 сезона. Започнаха да ги гонят един по един и да не се съобразяват с тях.😀
 Влетях малко с бутонките в не знам коя тема, но не следя тази година игрите кой знае, колко.
 Вчера сколасах с епизода и мигах на забавен каданс през цялото време. 1 час Раду рИве, насреща в лапотпа рИве и Караолис. Защо, защото не им се е получила играта. Аз толкова рев не съм виждала за всички изгледани сезони.
 После Мики 80 мин родилни мъки, накрая се оказа, че всъщност му се пръцкало.
 Ако имах време днес щях да продължавам да мигам бавно, докато разсъждавах над видяното.
 Онази вечер реших да си доставя кеф и си пуснах епизод от сезон 3. Дечо срещу Горилата. После си пуснах и съветът на който Андрей извади сабите. Къде по дяволите се загуби магията на това предаване и защо се докараха до това дередже?

# 400
Че са жени и посмяха да направят това, което мъжете правят вече 6 сезона. Започнаха да ги гонят един по един и да не се съобразяват с тях.😀
Ами дадоха си мъжка дума и си я спазват! Stuck Out TongueStuck Out TongueStuck Out Tongue

# 401
Толкова силни и сплотени жени като този сезон в ИВ досега не е имало и много им се радвам на зелените. С нищо не са длъжни те на мъжете. Държат си една на друга и не им пука на кое тресавище ще се озоват, важното е да са в играта Grinning

И ако точно тези бяха влезли в някой от предишните сезони, когато мъжете не бяха толкова подготвени, и се бяха озовали в един отбор тогава почти сигурно щяхме да гледаме женски финал Grinning

# 402
  • София-Младост
Според мен довечера ще се приключи с блатото, двама ще влязат и двама ще отпаднат.

# 403
Димитър понеже не рИве, няма да получи толкова симпатии, когато си отиде днес Sad Joy Сготвиха го.

А Раду ми е Алекса

# 404
  • София
Но най-големият "грях" на тези слаби женички е, че вече втора седмица се спасяват да не са доживотни абонати на плажа. Че дори и едната бяха на резиденция (как не ги е срам) JoyJoyJoy

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 16:51 от dido2k

Общи условия

Активация на акаунт