💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 850
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 525

Защо ѝ дадоха да избира? Не трябваше ли да отиде при зелените?
Имай малко милост към Раду Joy Още една жена и сам щеше да легне на жертвения олтар на кръвопийките му.

# 526
Какво й направи Борисенко точно?
Спаси я. Прати им жена. Какво иска?
Кралев като Мартин? Не я харесвам.
Избра салама пред другаря Гешев. С Виктория да си заминават.

# 527
Добре де Мики и Павел казаха на Борисенко да прати  Анита на блатото. Не беше ли така? И тя иска разбере кой я пратил а точно Мики я прегърна пръв.

# 528
Така де. Тя защо се сърди? Искаха слаб, жена, получиха я. Какъв предател? Със Стан не виждам да има проблем.
Ще я видим нея кого ще им прати.

# 529
Умирам от скука с последните епизоди Grinning

# 530
  • София
Анита най-вече не показа нищо на терен. Ама иначе ще отмъщава и тя. Ще я видим утре как ще е в играта.

# 531
Ще изпрати жена, защото мъжете са силни. Миряна излита. Няма да изпрати Малвина, защото веднага ще станат комбина с Димитър и изгарят другите две момичета. Става по-трудно за тях.
Добавям, че ми е много интересен епизода. Голямо движение по магистралата Simple Smile

# 532
Така де. Тя защо се сърди? Искаха слаб, жена, получиха я. Какъв предател? Със Стан не виждам да има проблем.
Ще я видим нея кого ще им прати.
Борисенко като дойде при Сините ,можеше и друг слаб да изпрати -Павел ,а не Анита ,ама Микяй друго му "подшушна". И сега тя пък няма да иска да изпрати Микяй ,заради другите жени на блатото

# 533
  • София
Тази Виктория не мога да я трая, толкова самодоволно и егоцентрично същество, че чак противна ми е. Били първата женска коалиция , ама тази каква се мисли. Ами 1 сезон с коалицията на Радостина -сивата кардиналка как въртяха, добре че Юлиян беше силен та и резиденцията им печелеше, после айде на битка, та изпидурка две племена , а те се подиграваха, че бяха и повече-Радостина, Анна-Мария, двете близначки, Венцислава и не помня още кой. Поне 6-7 бяха в племето жените срещу Юлиян. После коалицията на Джаферович, където Фифо пращаха на заколение. Та...те видиш ли четирите измислили топлата вода. Бе то това да те е срам, че си жена, като тях.
Някои се срамуваме, други се гордеят... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
И какво се разбра от промото?
И не се разбра кого ще изпрати на блатото Анита. Не ми се чака до утре.

# 535
Държа да се извиня, за пътите когато съм се изказвала не положетелно за Раду и тогава, когато съм била съгласна с негативни коментари и мнения за него. Твърде вероятно е обаче, и продукцията да е искала да видим точно определени неща, за да му се изгради кофти образ. Той изцяло промени мнението ми за себе си. Прав е за всичко. Прав е за Анджела, тя трябваше да си удържи на думата, прав е че победата им е подарена от Микяй, прав е че са в заблуда тези 4 женки. Ами прав е. Да, прав е.
Те колко са глуповати само, гордеят се че имало такава жинска коалиция... първата в историята. Смешно е. Не, жалкарско е. Пилиту на Пенко, милата.. не знае къде се намира, игри на волята не е кълчотене по пилона с грозен грим и празен поглед.

# 536
А дали продукцията сигурно не може по същия начин да му гради образ на герой и на жертва? Thinking
Не, това е невъзможно...

# 537
А дали продукцията сигурно не може по същия начин да му гради образ на герой и на жертва? Thinking
Не, това е невъзможно...
Алекса, Алекса, Алекса.... TrollfaceTrollfaceTrollface

# 538
Май не видях мнения днес тук за представянето на Добрин, много убедителен, браво. Все едно няма 20 кг на гърба си. Откъде толкова сила и бързина в тия 60-65 кг, като машина беше.

# 539
Еее не е честно. Трябваше Анита да иде при зелените и плувкинята да пътува към блатото.  Съвсем с протекции е тая кОаЛиЦиЯ

Общи условия

Активация на акаунт