💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 847
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Пак нагласяване на правилата в движение. За Добри защо нямаше грошове за победата? Нищо, че взе тези на Микяй. А Анита трябваше да е при зелените, защо им пращат блатен, като си се спасиха от елиминации и не загубиха човек? И сега въпреки победите, някой от тях отива на блатото. Няма значение как се представят на арената, продукцията решава, кого да прецака.

# 541
От игри на волята досега съм харесвала Юлиян,Гого,Фифо,Момчил.В този сезон няма ярки играчи.Засега каточели Добрин почва да се отличава но няма тази харизма на предишните.

# 542
Той не само няма  харизма , но и спортсменство  и честната игра , което някак си импонира на вида му на мексикански трафикант. От всичките си съюзници май само Мартин не е предал   но пък  той е като ваденка за него . Жалко  , че Светлин , както хубаво беше набрал  в битката помежду им не го отвя. ( както се оказа , че е направил на състезание  организирано от Гого и Фифо ) . Гласи се за победител играч , който плува с жилетка , схемаджия, саботирал игра.
 Аз лично нямам вече фаворит , така или иначе продукцията си следва сценариите.  Местят  , разместват -да има циркове с  нарциса Раду , да държат Димитър в блатото , Гешев да разгърне схеми , Павел още някой словесен рецитал да изнесе…..

# 543
Защо ѝ дадоха да избира? Не трябваше ли да отиде при зелените?
Е, как ще отиде при зелените? Ай Сакън, да вземе да им развали коалицията там JoyJoyJoy

Точно така, всичко направено с цел женската коалиция да просъществуват.
И после ще ми разправят,че жените така си го направили,а не е Продукцията да ги бута ЦЯЛ сезон.Срамота!
Противен сезон,вече загубих всякакъв интерес.Докато Пелипенко,Виктория и Анджи са там,не мисля да гледам сериозно.

Харесва ми как Раду им пили на мозъците и знам,че го прави нарочно,за да ги дразни.Нищо не им дължи,даже в битките не трябва да се раздава.Какво ще му направя,ще го номинират 2 пъти на съвета ли? LaughingLaughing

Мирянка май ще ходи на блатото.Феноменално интересни синхрони има,всичко,което казва е истина и си личи колко умна е и как нищо не й убягва.

# 544
Мрънкоти си,защото е афектиран,но подсилва нарочно,защото знае,че ги дразни.
Аз ако съм и нямам нищо за губене,бих правила същото.

Нали пъпчивата каза,че ако им е такава съдбата,щели да я приемат и да не мрънкат.
Ами ето,на... Enjoy (какво казва Раду) хаха

# 545
Епизода в понеделник.

Гледам в началото и се чудя , какво гледам . Те наистина половината не знаят къде се намират. Аз такива заявления и сълзи от хора претърпели война не съм виждала. Алоооо събудете се играете " Бързи , смели, сръчни " с "помощ" от Продукцията и по сценарий !!!

Ииии пак жена е с по- голямата емоционална интелигентност. Браво Силве ! Добре е, че ни си гледала синхроните му де !

Иначе на Радуто това му признавам, по гръб не пада, като удари на камък да изгони Силвето, сега Пелипенко подкара .🤣

А как ми писна да слушам как жените отстранили Караолис. Нееее не са, Гешев го отстрани за невидЯлите !

Най- силното физически племе - сини отново е последно на плажЪ. ??? А най- слабото физически успя да си заслужи стопанство.🙃 No coment... Но, Браво на жените и Раду !!! Давид срещу Голиат.👏

Борисенко, Силвето и Маги на куките. 🤩 Страхотни. А Силвия - три пъти.УАУ. ГолЕма.🙌

Микяй дънерите, като клечки за зъби- Огромен💪, но Микяй рул/ щурвал- "Нюню".👎👎👎

Ще отбележа и Страхотните суплекси на дребното Анджи.👏

Добрин Браво! Техническо мислене 6+.

Продукцията , измислените им правила и наказания, и пошлите речи на сценаристите..🤮🤮🤮 Толкова са жалки, че са направо смешни.

И да похваля Раду за сефте за социалните взаимоотношения. Евала му давам за откритото и честно обяснение пред жените. Логично, точно, без популизъм и излишни драми. Браво! Жалко за последвалият синхрон.

А най ме "кефи" в Гешев политкоректността.🤣

Епизода днес- Скууука (с превъртане.)

Зелените ги превъртях, едно и също един месец. Раду Vs жените.То ми писна и да слушам и да гледам същите простотии всеки епизод.

Капитанската-  Тъпотията с жилетките.( А бе пак си е напредък, че не са вериги😉) Танцьорка срещу шампиони, т.е битка между двама и Пелипенко за украса. Като миньоните подтичваха шампионите с тези жилетки.🤪...Превъртях на финала.Имало дилема ? Къде беше, че не я видях? Честито на Добри, с здраве да си го носи Микяй в племето.😉 "Най-  справедливото" предаване , Микяй провали сини и го наградиха с Резиденция и пълен хладилник. 🤣

Блатните - Амиии и там честито,  ама на нас зрителите. Ексклузивно представяне на новият кулинарен "шедьовър" на ИВ- Димитър, сготвен на бавен огън със сладник.( т.е. женско биле) . Не им ли омръзна всяка година една и съща тъпня, на мен защото ми писна- пълна липса на креативност и явно творческо безсилие от страна на сценаристите.🥱
И Анитка отново в играта. Защоооо ? Кому е нужен този образ? Уфффф. Много досаден типаж за мен и с крайно  нереалистична представа за себе си. Поне е ината, ама не знам дали това е комплимент. И поне на този тип изометрия я бива ( сигурно по често носи високи токчета😉)  за съжаление рядко има такива битки във втори етап, т.е. недопринасящ с нищо образ за ритмиката и колоритността на формата. Отново изтъркан похват-  русото Вики от миналият сезон: единствената и роля да разбърква племената. Само където този сезон само жени страдат от блатните. И Анитка вече един път прати жена, очаквам подобно решение утре. Тя изглежда е от типажа да се лепнем за силен мъж/е.Пишман от такива играчки.😤
Общо взето блатните са поправителният на някой некадърен сценарист.Слаб 2 и на поправителният от мен.👎👎👎

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 01:51 от Joy 05

# 546
  • София
А защо Анита имаше шанс да се върне.
До този момент Ралица рецитираше ,че трябва да се извърти един цикъл и обещаваше храна в случай на победа на новодошлия.
Че и си и избира,ай сакън да не разтурят женската коалиция.
Подаръци и за двамата червени избраници на боговете.
Единият поне излиза на битки,а другият засега е бил само на капитанска,която изгуби.Захранва се и се усмихва.
И какво ще гледаме пак-Гешев и Павел на елиминации.
Каква досада!

# 547
Ама той мрънкоти от началото на сезона... освен ако целта му не е била като една китайска капка да им пили нервите методично, докато ги умори от досада😅 или може би нас иска да умори, че ние му слушаме неспирното дуднене на синхроните...
Виктория как издаде момчетата, че и те са му се дразнели на моменти, хахаха, не знам как е останала близка с Раду и Караолис след играта, и дали все още са приятели сега след като излъчиха тия кадри😀

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 00:59 от ts_mira

# 548
  • софия
Храбрите и Блатните съвкупно са племето на Оборотните на сезон 6. Grinning

От два сезона насам се чудя,  ако "резервното" племе вместо да е на блато, е на резервна резиденция ще могат ли да извадят от тях мотивация да се борят за  влизане в "истинската игра".... Stuck Out Tongue Winking Eye

Женската коалиция е "подкрепяна" от продукцията, за да предизвиква "реакциите" на  моралистите.
Синхроните на Раду - реакциите на "свободния дух".
Затова и са в едно племе.
Очевидно добре са си подредили сюжета тук.
Публиката е крайно разделена, продукцията потрива гадните си ръчички "окапани с кръв" ( дет викаше някой) Joy

Раду на синхрон ме дразни. Не ме разбирайте погрешно - абсолютен популист и мрънкалник е за мен, но е интересен и има силна игра. Искам да продължи напред и ще се радвам за него.
Но на синхрони не е откровен, залива ефира с несмилаем за мен морализъм. Вече заприличват на окултни заклинания.
Confused
Виктория тук я подкрепям - да се стегне, това е игра. И той я играе, няма нужда да се прави на жертвен агнец.
Имаше нужда да е капитан, вярно е - ама кажи си го направо. Сливането предстои, аз съм силен мъж, но без една стотинка. Другите силни мъже ще ме жертват веднага. Борим се от първия ден рамо до рамо, не заслужавам ли малко подкрепа от вас.
 На синхрон искам да го казва, ок, нека да  не е на момичетата в племето - там "играят"и нека се надлъгват, добре, дръж се като "шут".  Но на синхрон, не.
 Предпочитам играта на Геша.
Всъщност най-предпочитам на Митака. Heart

Добрин го харесвам аз. И на арената и стратегически.

Микяй, нямам търпение да си тръгне.

Виктория, с тази агресивна соц. игра има вероятност да се позадържи според мен. Не знам, но от нея очаквам първа да се ориентира в някаква нова ситуация и ще гърми веднага по Силвия.
Силвето, Анджи и Вики - ще ги чакам да видя как ще се държат при отпадането си. Харесвам хората, които могат да губят достойно.

Калоян - много го харесвам, фаворит ми е. Но за съжаление днес след
сцената с Гешев го отписвам от прогнозите за финалист. Няма никаква "агресия" в социалната игра и това ще му отреже пътя, подобно на Караолис го виждам. Уффф, жалко...Sad

Ох, гледам си Митачето - даже се усмихва на синхроните, хем сам е разбрал вече, че са го сготвили и няма да го "пуснат" напред.
Още се надявам за него, ама не е в стила на продукцията ..... Trollface

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 01:00 от freespirit

# 549
Браво на Добрин! Изключително представяне на капитанската битка.
Тази година почти всички мъже са машини на арената. И за да ни го покажат, продукцията ги товари с жилетки и ги мори от глад. Май така ще си продължи до края на сезона. За мен това си граничи със садизъм, при това абсолютно безсмислен, защото явно не се харесва на зрителите.
Жените, в голямата си част са също силни и комплексни, но просто няма как да изпъкнат на фона на мъжкия каст.
И накрая, понеже ИВ не е спортно състезание ( ако беше,  жени и мъже щяха да се състезават поотделно ), единствения шанс на жените да продължат напред е , ако имат възможност, да изправят в битка за елиминация един срещу друг силни мъже. И не разбирам защо се хейтят зелените жени. В тяхната ситуация  правят най-логичното нещо. В крайна сметка, те също са вложили не малко  време и енергия за да се подготвят за игрите  и имат равното право да се борят да продължат напред с всички разрешени в играта средства.

# 550
Еее не е честно. Трябваше Анита да иде при зелените и плувкинята да пътува към блатото.  Съвсем с протекции е тая кОаЛиЦиЯ

Много вероятно е ПР да им готви антипротекции. И то в скоро време. Няма Фродо да изпусне сеира между доскорошни "приятелки" и скубане на коси. Те нали и без това все ги размятат , особено Виктория. Не пропуска като говори нейните си тъпотии и да отметне с ръка поне 2-3 кичура.
Силвия много хитра. Подхвърли премерена реплика срещу Раду и оная тъпата само това и чака. Че като подеме, че като зине и не млъква ( веднага после пък и синхрон й дават, но то нейното не е мрънкане, а е бълване на злобни, злъчни и подигравателни коментари. Явно са приемливи за някои зрителите пред мрънкането на Раду). Силвия не си реже така категорично пътищата към предполагаеми други коалиции. Подсмихва се отстрани и гледа сеира на коалиционната й партньорка.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 02:24 от mery_poppins1

# 551
И много държа да кажа,че Женската коалиция успява САМО И ЕДИНСТВЕНО,защото Продукцията се намеси и разби мъжете.Жените нямат никакъв принос,беше им поднесено на тепсия.
Това просто не е вярно. Продукцията изкара Калоян от племето на зелените, но след гласуване, в което жените бяха обединени и посочиха него, вместо една от тях. Ангел го изгони Раду.
С изкарването на член на племето продукцията само отслаби отбора (не жените или мъжете) зорлем. За да гледаме сеир - Раду срещу жените.

Може би си забравила как Пелипенко се озова при силните и кой трябваше да е там вместо нея. Точно с идването на Пелипенко играта на жените се обърна. Калоян беше допълнителен бонус, без гласа на Пелипенко той нямаше да бъде изгонен. Кралев едва ли би гласувал срещу Калоян.

# 552
Димо:
--Тази битка ще се помни като "Боя при Крапец!"
Пипилянка:
-- Ха-ха-ха!

Димо:
--Ако си забравите пак ключа - повтаряте!
Аз:
- Поредната глупост!

Поли-Пропиленко:
-- Имахме да бутаме едни варели
Аз:
-- Може ако пуснем записа на reverse

И на мен като прочетени по-горе мнения, Анита ми е неприятна, но не мога да обясня точно защо.
Браво на Добрин за победата, започва да ми става фаворит.
Димитър също ме кефи все повече, но се опасявам че са го сготвили и връщане няма.  Sad

# 553
Димитър може да са го сготвили и да няма връщане от блатото, ама доста жени завлече със себе си, че и льольо потъна там. Незнам Крамарска и Десислава, как ще се измъкнат от там. Да видим кой ще се върне сега в блатото.

# 554
Димитър може да са го сготвили и да няма връщане от блатото, ама доста жени завлече със себе си, че и льольо потъна там. Незнам Крамарска и Десислава, как ще се измъкнат от там. Да видим кой ще се върне сега в блатото.

Ми то останаха само такива дето трябва да се върнат.

Общи условия

Активация на акаунт