💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 883
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 405
Миряна трябва да се радва, че е в червеното племе. Щяла да саботира за да се разпаднат!? С право и нямат доверие. Червеното племе много добре са се стиковали. Радват ме. Браво на Добрин. Малвина все повече ми харесва и като играч, и като разсъждения.

Сините са разочарование голямо. Много его там. Много слаби. Дано се разпаднат, че са трудни за гледане.

Зеленият кокошарник... Грам мисъл там няма. Жал ми е за Раду. Харесвам го. Прав е за всичко и като гледам Силвия много добре разбира какво иска да каже той, но няма голям избор тя. Проявява някаква безпомощност. Нейната социална игра също много ми харесва.

# 406
За което заслугата е на други хора.

Но най-големият "грях" на тези слаби женички е, че вече втора седмица се спасяват да не са доживотни абонати на плажа. Че дори и едната бяха на резиденция (как не ги е срам) JoyJoyJoy

# 407
  • София
В предния си пост бях забравил още две неща.
Раду когато Силвия беше за малко на дъното и той я тъпчеше с подигравателните думи, 'Кралице' как си' 'Кралице моя, гладна ли си' и т.н. Отвратително беше. Пък нека иначе си я уважава. Все тая, тези думи и това отношение не се забравят току-тъй и тя въпреки това все още не е затворила напълно тази страница, защото вижда силен характер в Раду. И да в една друга вселена щяха да играят заедно и да са супер тандем.
И другия момент беше когато Силвия имаше лоши предчувствия за Анджи и че няма да се завърне и започна да плаче. В този момент пак Раду я подиграваше на синхрони, че реве. И ооо, 'Къде бил попаднал той, какви са тез женички тук' и пр. алабалистики.
Аз не видях Силвия да се подиграва на Раду за неговите сълзи сега, които и за мен са напълно искрени.
Между другото Вики и Поли са по-безкомпромисни от Силвето и Анджи. Спомням си тогава когато Силвия ревеше за Анджи те и се подиграваха, а сега същото го има и към Раду. Даже Вики го нарича, 'Нашия шут'

# 408
Сега ми попадна една снимка на Виктория от игрите в страницата им във ФБ.
Който е неуважителен към другите, също е неуважителен и към себе си!

Сложете я тази снимка.От вчера се коментира.
Виктория ми е най-противният участник от всички сезони досега.Такова самочувствие(на база нищо),такава арогантност у друг не съм видяла досега.
Кога ще си ходи?

# 409
Ох не мога . Два пъти я нарекъл иронично кралица . Върхът на тормоза.  Минимум 19 години затвор за тоя престъпник. Хора , стегнете се  Joy

# 410
На чужд гръб... Но виж, на Раду даже не може да му се каже, че изглежда немотивиран в играта, много обидно и грубо!

# 411
При това беше казано с хумористична цел..Тормоз било,казал й Кралице моя  Laughing

Раду никога не е крил,че Силвия е силен участник,не я мрази,но не я уважава поради факта,че заигра с жените,които влязаха с идеята да гонят силни мъже,същите те,които им изнасят битките.
Няма никакви причини да я уважава и приема!
 Какво й пречи на Силвия да играе с Караолис + Раду(двама силни коалиционни партньори за етап 2 ) и изчистят
1/ Виктория,която видимо не понася Силвия и при първа възможност ще я прати на елиминации.
2/ Пелипенко,което няма никакви умения и досега я носят всички на гръб.

Сега тръгнала да ми се присламчва към Раду..лицемерно ми е.

И много държа да кажа,че Женската коалиция успява САМО И ЕДИНСТВЕНО,защото Продукцията се намеси и разби мъжете.Жените нямат никакъв принос,беше им поднесено на тепсия.

# 412
Сега ми попадна една снимка на Виктория от игрите в страницата им във ФБ.
Който е неуважителен към другите, също е неуважителен и към себе си!

Сложете я тази снимка.От вчера се коментира.
Виктория ми е най-противният участник от всички сезони досега.Такова самочувствие(на база нищо),такава арогантност у друг не съм видяла досега.
Кога ще си ходи?

Как да я сложа, като непрекъснато ми се докладват постовете и ми се трият коментарите. Нито съм използвала груб и непристоен език, нито съм писала извън темата. Някои ги дразня, че съм си защитавала мненията.

Аз пропуснах промото с Митко, но отдавна видях, че е нарочен от ПР. Видях само, че отново Виктория ще се гаври с истинските сълзи на един мъж, на който му е болно, че приятеля му напусна играта.
Между другото тя има ли толкова близки отношения с някоя от жените!? Няма! И както беше отбелязано по-горе и на Силвия се подиграваше, когато тя се притесни за Анджи.
Виктория в едно бездушно същество.

# 413
И много държа да кажа,че Женската коалиция успява САМО И ЕДИНСТВЕНО,защото Продукцията се намеси и разби мъжете.Жените нямат никакъв принос,беше им поднесено на тепсия.
Това просто не е вярно. Продукцията изкара Калоян от племето на зелените, но след гласуване, в което жените бяха обединени и посочиха него, вместо една от тях. Ангел го изгони Раду.
С изкарването на член на племето продукцията само отслаби отбора (не жените или мъжете) зорлем. За да гледаме сеир - Раду срещу жените.

# 414
При това беше казано с хумористична цел..Тормоз било,казал й Кралице моя  Laughing

Раду никога не е крил,че Силвия е силен участник,не я мрази,но не я уважава поради факта,че заигра с жените,които влязаха с идеята да гонят силни мъже,същите те,които им изнасят битките.
Няма никакви причини да я уважава и приема!
 Какво й пречи на Силвия да играе с Караолис + Раду(двама силни коалиционни партньори за етап 2 ) и изчистят
1/ Виктория,която видимо не понася Силвия и при първа възможност ще я прати на елиминации.
2/ Пелипенко,което няма никакви умения и досега я носят всички на гръб.

Сега тръгнала да ми се присламчва към Раду..лицемерно ми е.

😮😮😮

Ама тя Силвия заигра с Раду в началото, ТОЙ беше този, който отлъчи НЕЯ (заради това, че ѝ беше казал жените как трябвало са гласуват, пък тя не го разбрала). И как точно Силвия + Раду и Караолис да изгонят Виктория и Пелипенко, като мъжете си ги пазеха тези двете и се опитваха да ги привлекат към мъжката коалиция!? Раду, Калоян и Караолис НИКОГА не са обсъждали, че Виктория и Пелипенко са слаби и трябва са се номинират! До вчера...
И тя изобщо не се е присламчила към Раду сега, просто ѝ стана мъчно да го гледа как седи сам и отиде да му прави компания. Той се опита пак да я подкове как трябвало да гласува за капитан, което тя каза, че няма как да стане, защото е дала дума и това беше. Ей, Бога ми, някои хора като си нарочат някого за черен или бял, колкото и доказателства за обратното да ги ударят в лицето - не падат по гръб и не признават, че са сгрешили.

И можех да повярвам, че Раду се закача добродушно със Силвия на плажа, ако не му даваха паралелно синхроните - с блесналия от злорадство и отмъстителност поглед, как се присмива на всяка нейна дума и постъпка, и се зарича да ѝ съсипе живота.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:20 от ts_mira

# 415
Това просто не е вярно. Продукцията изкара Калоян от племето на зелените, но след гласуване, в което жените бяха обединени и посочиха него, вместо една от тях. Ангел го изгони Раду.
С изкарването на член на племето продукцията само отслаби отбора (не жените или мъжете) зорлем. За да гледаме сеир - Раду срещу жените.

Точно Продукцията е намесена във всеки един ход. Те знаят,че ако се стигне до гласуване,един мъж е вън(4:3 гласа),затова дават този безумен залог в съботната битка.Залог,който на момента се измисля,за да може Продукцията да манипулира развоя на събитията.
Тоест даде на жените безплатно билетче за етап 2 съвсем целенасочено и ясно.

Пелипенко,като открито заявила,че играе с жените, също по някакво чудо се озовава при Зелените,та съвсем да се заздравят жените откъм гласове.И пак поради същото чудо,Миряна,която играе с мъжете е пратена на блатото. Какво съвпадение!
И после ще ми разправяте,че тази женска коалиция се е родила натурално и заради уменията на жените.А не,че е продукт на продуцентите,които всячески се намесват в женска полза. Satisfied

Ангел никога не съм го включвала в мъжката коалиция,защото никога не е играл с тях.

Силвия НИКОГА не е играла с Раду.Имаше момент,в който той й намекна за кой е хубаво да се гласува,за да им върви напред играта,а тя се направи,че не го е разбрала.Дори имаше синхрон нейн по тази тема. Това беше още първата или втората седмица.

Раду никога не е харесвал Пелипенко и още като влезе в тяхния отбор,на синхрони е казвал,че е човек,който играе на момента както му изнася,не може да й има доверие и вече е предала нейни хора в жълтия отбор. Никога не е играл с нея и имаше един момент на интерес (Караолис да я омая),но това съвсем бързо се отхвърли.
Дори блатните я разбраха Пелипенко,че е слаба,защо си мислиш,че Караолис и Раду са мислили противното? Лично на техен гръб са я носили и са наясно с възможностите й.Същото важи за Виктория.

За Виктория,Караолис имаше евентуални договорки с нея на по-късен етап в игрите,Раду никога не е участвал в тях.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:49 от Adoralova

# 416
Напротив. Но вие естествено никога няма да си признаете

# 417
Раду не гласува ли за изпращане на Калоян при сините? Ако правилно си спомням Калоян дори леко се засегна.

# 418
Хумора на Раду, не е с цел разведряване на ситуацията, а принизяване. Не се смеем с теб, смеем се НА теб.

Всички изброени разместени играчи не са били откъснати от Раду с писма и директно избирани от продукцията, а от други участници. Поли я изпрати Кралев, без изобщо да мисли за коалицията на Раду. В неговата глава бяха тотално други филми. Тя, ако беше толкова за женската коалиция (в тоя момент) изпрати именно жена и дори не се замисли да отлъчи мъж, че да станат видно 5:2. Калоян си го пратиха племенно, като Раду дори не даде шанс на Виктория да трябва да избира, а директно го закопа с празен глас.

# 419
Раду не гласува ли за изпращане на Калоян при сините? Ако правилно си спомням Калоян дори леко се засегна.

По спомен тогава Раду даде празен глас срещу Вики.

Общи условия

Активация на акаунт