💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 847
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 570
Мисля си, че грешката на Димитър беше, че показа потенциала си твърде рано и така стана заплаха за финалистите, вероятно вече избрани по критериите на ПР. Гледам, че  Гешев,  Мартин, Добрин и Радо си траят, че са понаучили малко няколкото пъзела, които ИВ използва. Да не говорим ,че Мартин го подозирам в 2 битки, че нарочно се бавеше.Гешев пък предложи Микяй, за да му гледа сеира и да им развали коалицията.

Кокошка кючек искам, но нямам желание да ги коментирам вече. Превъртам напред, когато те са в кадър.

tfn2k, липсваш Yellow Heart

Имам подобни подозрения и за Димитър, и за Мартин. Вероятно Димитър им е бил труден за контрлиране и са предпочели да не се занимават с него, а да ни гощават с доброто старо мъже срещу жени. А за Мартин от много време мисля, че се прикрива. Не му е равномерна играта, стои в сянка, но пък е много уверен. Подобен на Калоян, но има някак си друго излъчване и не е единак. Мислех, че му пазят "образа", за да го разгърнат повече във втория етап, но след влизането на Анита при червените, подозирам други неща.

# 571
Женската коалиция е на 90%  резултат от бутането на продукцията.

1. Кралев трябваше да е зелен и щеше да изпрати жена от коалицията на блатото. Вместо това им пращат Пипиленко от продукцията, маха единствената жена, която не е в коалицията и от 3 коалицията стават 4.

2. Когато силите са 4 срещу 3 и пращат по един мъж и една жена на номинации и е въпрос на време жените да изпопадат, те измислят плана да махнат мъж в друго племе и да станат 4 на 2 в полза на жените.

3. Последният съвет на зелените, когато Ралица абсолютно умишлено подстрека Анджи да си удържи на коалицията. Само си представете обратния вариант с 4 мъже на 2 жени какво пилене щеше да има колко е достойно това и тн...щеше 2 часа да вкарва вина на мъжете за недостойния ход, а тука напълно умишлено почна да ги хвали за женската коалиция да не би някоя да се заблуди нещо.

# 572
Да, и аз съм на мнение, че ПР са  разбрали, че не могат да контролират Митко. Предполагали да ,че ще е като Гатьо и ще е шута в игрите, но Митко ги изненада със сила, прозорливост, прямост и интелигентност. Трябваше на всяко трасе да го пускат с пранги 😄. Самият Кралев каза, че Митко е много забавен и дори на блатото им е разказвал смешни случки.

# 573
Айдеее народе.Кралят по Нова,при Гала
Ако ви липсва де

# 574
Алекса не е бил нито жертва, нито герой. Той беше агресор и мачкаше слабите, като дори се забавляваше с това.
Как крещеше и заплашваше, и изнудваше Фейгин! После се скри зад полите на жените и изпращаше Жорката и Генчо на номинации...И в двете племена беше от по-силната коалиция. Как изобщо може да се прави сравнение с Раду?!

А дали продукцията сигурно не може по същия начин да му гради образ на герой и на жертва? Thinking
Не, това е невъзможно...
Алекса, Алекса, Алекса.... TrollfaceTrollfaceTrollface

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 11:28 от ddarri

# 575
Женската коалиция е на 90%  резултат от бутането на продукцията.

Скрит текст:
1. Кралев трябваше да е зелен и щеше да изпрати жена от коалицията на блатото. Вместо това им пращат Пипиленко от продукцията, маха единствената жена, която не е в коалицията и от 3 коалицията стават 4.

2. Когато силите са 4 срещу 3 и пращат по един мъж и една жена на номинации и е въпрос на време жените да изпопадат, те измислят плана да махнат мъж в друго племе и да станат 4 на 2 в полза на жените.

3. Последният съвет на зелените, когато Ралица абсолютно умишлено подстрека Анджи да си удържи на коалицията. Само си представете обратния вариант с 4 мъже на 2 жени какво пилене щеше да има колко е достойно това и тн...щеше 2 часа да вкарва вина на мъжете за недостойния ход, а тука напълно умишлено почна да ги хвали за женската коалиция да не би някоя да се заблуди нещо.
И как точно ги изчисли тези проценти?

Че продукцията постоянно се меси във всичко, е ясно още от първи сезон, нищо ново.

Не знам как точно ще се развие натам играта, но искам още отсега Силвия и Ваня, водещата на подкаста, в един отбор в All Stars сезона.

# 576
  • Be realistic - plan for a miracle.
Алекса беше емоционален насилник по учебник. Просто textbook. В случая с Фейгин се видя. Навиква те и те смачква яко с контрол и престорени възмущения, набива яко вината и ти като се разревеш и започнеш да се самобичуваш, доволен идва да те гушка и успокоява пак той, който те е наранил.

# 577
  • Stockholm
Когато даваха кадри от представянето на Кралев, забелязах че при напускането му Митака изобщо не прояви радост или злорадстване, а бяха врагове.  Тотално са обезверили Димитър. Дори към Цецо бяха по-милостиви, изпращайки го бързо вкъщи.

# 578
Алекса не е бил нито жертва, нито герой. Той беше агресор и мачкаше слабите, като дори се забавляваше с това.
Как крещеше и заплашваше, и изнудваше Фейгин! После се скри зад полите на жените и изпращаше Жорката и Генчо на номинации...И в двете племена беше от по-силната коалиция. Как изобщо може да се прави сравнение?!

А дали продукцията сигурно не може по същия начин да му гради образ на герой и на жертва? Thinking
Не, това е невъзможно...
Алекса, Алекса, Алекса.... TrollfaceTrollfaceTrollface
Много съм съгласна за всичко написано за Алекса, но той просто лъсна като образ и го видяхме колко струва, продукцията друго лансираше. То не бяха едни възхваляващи речи за смелостта му, целия фокус върху великата им любов с Елица, и най-вече публичния линч, който организираха на Мани и Фейгин, че си позволиха да му бутнат царството.

# 579
Е как да не пишем ,че Раду рИве, той онзи ден рИва, вчера рИва, днес пак аха да ревне Stuck Out Tongue Winking Eye  Не ме дразни той, само ми е досаден, щото все една и съща плоча върти ,изтърка се вече - женичките това, кокошките онова Joy
Изобщо никой не ме дразни, само за Митко ме е яд , че ще го отстранят.
Аз тая година не съм чела нищо в спойлерната тема, нямам време , в неведение съм на кой се разчиства пътя Thinking
Simple Smile Обикновено всичко се разбира в началото още , само пътя до там е за разгадаване.

# 580
  • Stockholm
Алекса беше емоционален насилник по учебник. Просто textbook. В случая с Фейгин се видя. Навиква те и те смачква яко с контрол и престорени възмущения, набива яко вината и ти като се разревеш и започнеш да се самобичуваш, доволен идва да те гушка и успокоява пак той, който те е наранил.

Алекса изпитваше сексуално привличане към Фейгин и като доминантен мъжки екземпляр я тормозеше и унижаваше Жорката. Отвратителна ситуация. И най-отвратителни бяха кокошките в коалицията му, които пък показаха симптоми на мачкани и комплексирани жени с ниска самооценка, които бяха готови да дадат "живота" си за един фалшив герой, който елементарно ги манипулираше.

# 581

Алекса изпитваше сексуално привличане към Фейгин и като доминантен мъжки екземпляр я тормозеше и унижаваше Жорката.
Скрит текст:
Отвратителна ситуация. И най-отвратителни бяха кокошките в коалицията му, които пък показаха симптоми на мачкани и комплексирани жени с ниска самооценка, които бяха готови да дадат "живота" си за един фалшив герой, който елементарно ги манипулираше.
Сексуално привличане? Astonished Това кога, как, къде?

Нищо подобно не съм видяла и не мисля, че е имало, прекалено е като твърдение. Видях го да гали ръката на Зори, да прегръща Мира, ама Фейгин - не.

# 582
Моля, някой да направи гифче, епизодът когато Анджи закъсня след капитанската, Силвия плака за нея, а Раду се пулеше по синхрони как не знаел къде се намира, големи ревове имало, едната ревяла вънка, друга отивала да я успокоява и т.н. Тогава нито влизаше в положение, нито проявяваше разбиране. Ааа забравих той ги изпитва тези чувства САМО когато се отнасят за него си Joy
Не харесвам Виктория по никакъв начин, но снощи много добре го затапи, когато за поредна седмица мънкаше за нещо, което нито им го е казал, нито го е намекнал дори "вие сте безсърдечни, аз исках да съм капитан, пък вие, лошите женички не ми давате, мън мън мън" Виктория: "ти беше ли капитан?" Раду: шаш и ступор Grinning ами да бях. Пелипенко не е била, сега е неин ред Joy
Раду и да беше капитан нямаше да бие нито Добрин, нито Микяй на това трасе. На него не му достига въздух, а тук освен силово си беше предимно кардио трасе.

На червения съвет изобщо не знам какво ще стане. Крамарска има 1 глас автоматичен. Димитър няма да гласува за нея. Не вярвам и Кантарджиева да го направи. Тя ще гласува за него, но Крамарска ще гласува за Десислава. Който дойде ще раздаде окончателната присъда и точно така беше и с Цецо до колкото помня. Отвратителна продукция в това отношение, просто печелят гледаемост от несправедливости!

# 583
Ужасно много искам да се върне Митака. Той си ми е фаворита от мъжете. Обаче съзнавам , че му дадоха шанс със няколко игри и не успя . Дано стане някаква врътка и влезе , но и да си тръгне , имал е шансове, не е да са го изритали без право.
Иначе подозирам , че Добрин е гласения за финал. ПР вероятно си мисли , че покрива образа на Фифо и ще е топ любимеца на публиката. Сложиха го дори в племето с антигероя Кралев , където да се покаже като мъченик , и публиката да го залюби. Но греда , Митко изпъкна и се отличи, а Добри е недолюбван

# 584
Когато даваха кадри от представянето на Кралев, забелязах че при напускането му Митака изобщо не прояви радост или злорадстване, а бяха врагове.  Тотално са обезверили Димитър. Дори към Цецо бяха по-милостиви, изпращайки го бързо вкъщи.

Според мен, на Митко му е дадено да разбере, че няма да се върне и си е приел съдбата. Явно е такава договорката с продукцията. Не е възможно да се представя толкова слабо без да е нарочно.

Аз обаче друго се замислих - че добутвайки повече жени на по преден етап, мъжете си улесняват много финала. Ясно е като бял ден, че финалисти ще са мъже... и колкото повече жени стигнат до сливането или до пред-финалната седмица - толкова по-добре за останалите мъже (ако играят в коалиция разбира се). Раду не го ли осъзнава това не знам. Вместо само да дъвче едно и също. В негов интерес е при сливането да играе със жените (си) и да пращат на съвет силни мъже, които да се елиминират взаимно защото в един момент играта става индивидуална.

Общи условия

Активация на акаунт