💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 951
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 615
С тези жилетки ще съсипат и битките. Основното нещо заради което гледам този формат. И така Игрите ще загубят своя чар и това ще е началото на края за тях.
Просто самите битки стават негледаеми. Не ми е интересно да ги гледам как се мъчат с тези жилетки и как се движат като на забавен каданс. НЕГЛЕДАЕМО!
Съвсем почнаха да ги ползват постоянно. Айде на вчерашната битка заради Пелипенко, пак може да ги разбереш донякъде ама на битката м/д Караолис и Гешев бяха абсолютно излишни. Явно са решили, че така надграждат, правят го по-тежко и ще има повече рейтинг ама хората не се впечатляват, а за пред камера изобщо не е ефектно, даже напротив. Искаме да гледаме как добри играчи летят по арената, а не как ходят през цялото време, защото жилетката им тежи. Битките са достатъчно тежки и без жилетки.

Дори в битки с жени съм против тези жилетки, защото добри играчи са отпадали несправедливо именно заради жилетки и вериги. Просто са твърде голямо предимство, особено ако жената е силна на трасе. Има и по-адекватни начини да се балансират игрите, просто елементите трябва да се подбират по-добре и най-вече така, че да има баланс м/д елементи, в които жените имат превес и елементи, в които мъжете имат превес + неутрален елемент, който обикновено е пъзел. Тази година особено се вижда, че има комплексни жени, които нямат нужда опонентите им да имат жилетки, за да победят. Крамарска беше плътно зад Борисенко и пред Кралев и Димитър например. На капитанската беше бая пред Гешев също. Напълно възможно беше да си го бие и без жилетка.

# 616
На мен ми се струва, че е малко с тези жилетки. Да извадят веригите, прангите, по един варел на раменете и всичко, което тежи от 20 кг нагоре. Най-отгоре и по една танцьорка като пилИто.
Чудно ми е какво е подписвал Митко, че не можа да намери начин да изхитрува и да си тръгне от игрите.
Аааааа, забравих, че той "не може"да бие и една жена 😁😂🤣.
Давай, Раду! Щом са толкова "умни" опонентите ти и ти дават коз в ръцете, използвай го и продължавай с пиленето 😁

# 617
За жилетките - скопяват играта !
Чу ли Витомире, Пепелянко била 60кг. ами той и Добрин на толкова ми тежи.
Според гугъл Микяй е - 62кг.
Един варел по малко за дърпане за жената, ок добре.
Но за другата част беше тъпо това с жилетките, та реално за тичане, прескачане кокили ..всички са на едни кила.

# 618
  • Буркина Фасо
аз не си спомням, но имало ли е някога тежести спрямо жените за да има уеднаквяване  с мъжете?

# 619
Против съм да им окачват тежести заради всичко изброено, а също и че така играч с контузия съвсем няма шанс да компенсира.

# 620
То е напълно ясно, че ако пуснат на равни начела,жените и мъжете, жените няма да имат никакъв шанс.
Затова и Радууу е прав, да се оплаква, че го оставиха с 1 жена, те нямат шанс да спечелят нито едно състезание до сливането на надпреварата. Въпреки че е интересно, да видим до къде ще стигне женската коалиция. По-скоро коя ще забие прът в тази коалция и ще се съюзи с Раду, понеже нито една жена няма шанс на директна битка с него,за оставане.

# 621
  • Sunshine state
Добрин не го харесвам, има нещо гадно в него. Не искам да стига далеч, ама е силен, да му се не знае. Дано Раду му резне главата по-натам..

# 622
  • Sofia
Добрин не го харесвам, има нещо гадно в него. Не искам да стига далеч, ама е силен, да му се не знае. Дано Раду му резне главата по-натам..
Абсолютно! Има нещо много лукаво и подмолно изписано на физиономията му. Малко на съсел ми го докарва. Да, има качества, но ми идва прекалено хлъзгав и прикрит.

# 623
  • София
Все пак, има еволюция в продукцията - след като толкова сезони вече влачиха вериги участниците (лошо ми ставаше, като си ги обесят на врата), вече сме с къде по- ергономичните жилетки!!
Преди година-две пък имаше някакви раници, които се скъсаха още на първото ползване. Вече сме с мешки.
Въобще, стараят се хората, усъвършенстват се!! Grinning

# 624
  • Sunshine state
За другата година имам предложение, та да рециклират варелите отново - да им метнат по един варел на гърба. От тия по-малките, разбира се. Какво са все пак още едни 50-60 кила. Satisfied

# 625
Аз и Добрин, и Мартин не ги харесвам.
Но явно Продукцията ги харесва...

# 626
  • Sunshine state
Аз и Добрин, и Мартин не ги харесвам.
Но явно Продукцията ги харесва...
И аз така. С теб съм.

# 627
Много странно говори Пелипенко. Забелязвам, че когато говори горната и  устна въобще не се мърда, все едно е замръзнала. Не знам дали е маниер на говорене или ботокса действа така, но много дразнещо. Има нещо изкуствено в лицето и.
Оплюли сте Виктория - в унисон сме. Simple Smile Смятам поведението и за крайно егоистично, не е никакъв екипен играч.

# 628
  • София
Гледах пак капитанската битка, че бях забравил да си направя снимки за обзора ми, който пускам с новата тема.
Знаете ли какво ми направи впечатление. Мързи ме да правя гиф. Пуснете си битката в началото. Говорим за 1-ия курс, когато все още няма умора. Микяй тогава дръпна, защото просто има повече груба сила и издърпа бързо варелите. Та, обърнете внимание с каква мъка се издигаше Микяй на великата желязна стена (знаем от отборните битки, че буквално летеше през този елемент, като пружинка беше) и колко видимо по-лесно е за Добрин. Обяснението за мен само едно. На Микяй наистина са дали 20 кг. жилетка, а тази на Добри да е 10/15 кила.
Тези жилетки са нов елемент с който продукцията да влияе върху изхода от битките според мен. За това се дават и на мъжете, а не за да изглежда по-тежко. Връзват си гащите. И така дават предимство за този за който те искат да спечели за да върви напред сюжета.
Категоричен съм.

# 629
Микяй нямаше отскок с тази жилетка. Обяснявам си го с височината му. Добрин е малко по-висок, но пъргав.
Надявам се силно да са били еднаква тежина жилетките. Въпреки, че вече на нищо не вярвам.
Само се радвам, че нямам фаворит.
Но, ме е яд за похабени участници, Митко, Деси и Крамарска. И едно цяло лилаво племе. Тъпо и жалко.
 2 сезон за мен беше най-слаб. Вече е 6.

Общи условия

Активация на акаунт