💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 946
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Върнете си същата битка без жилетки и какво правеше Микяй.
Той е нисък, като му наденеш 20 кила на гърба го закопаваш и няма никакъв шанс.
Караолис също беше загробен с жилетката, т.е. минимализираха шанса да спечели с обрат на пъзела срещу Гешев.
По някаква си тяхна причина са искали Микяй да стане червен. Те там ги редят нещата от днес за утре и от седмица за седмица.

# 631
  • Sunshine state
А, как забравих да оплюя Виктория. Много нечистоплътна ми изглежда както вътрешно, така и външно. Никак не ми допада. Отделно, че и за но не става в игрите..

# 632
Явно Димитър пречи за сигурността на избрания финалист , и има опасност да го отстрани, за това е цялата драма. Сякаш не сме свикнали на това от предни сезони .

Това изобщо не го вярвам.Каква полза има продукцията за да избере някой за финалист и да го бута?Това са митове и легенди.Продукцията се интересува единствено от рейтингите.Пука им на продукцията за Драган от Долно Нанагорнище, че чак ще го бута за победител.

# 633
Отдавна имам подозрение за жилетките, за веригите, за вагонетките и изобщо за всяка тежест, която слагат. Реално няма как да проверят на съперника колко тежест са сложили и могат както си искат да манипулират играта.

# 634
Отдавна имам подозрение за жилетките, за веригите, за вагонетките и изобщо за всяка тежест, която слагат. Реално няма как да проверят на съперника колко тежест са сложили и могат както си искат да манипулират играта.
Да добавя и за заровените елементи, които трябва да изкопаят. Също имам подозрения, че за различните отбори са поставени на различна дълбочина.

# 635
Раду Mask
Леко ги бъзва.
Забава. Анджи и Виктория захапват.
Браво на продукцията. Много ни забавляват. Евала.

# 636
Да добавя и за заровените елементи, които трябва да изкопаят. Също имам подозрения, че за различните отбори са поставени на различна дълбочина.
Да, там най-много се забелязва.

# 637
  • Germany
Да голяма забава 🙄
Иде ми да си счупя екрана, до гуша ми дойде от зелените драми. Ако не дават Раду поне два дена ще е супер…

# 638
Естествено ,че си избраха продукцията Микяй да стане червен. В случая не беше важен дали е Микяй, а това че сини са с 5 мъже , те другите не са конкурентноспособни по трасе видя се и в битката в понеделник. Както и Анитка влезна при червени , ако беше влезнала при зелени както и трябваше, щеше или да махне Раду за да не е срещу жените , съответно пиши го умряло това племе. А ако беше махнала жена още в петък щеше да е извън предаването.
Всичко им е с цел да уравновесяват племената , за това и положителният вот и Калоян е син и на блатото сега имаше изометрия за да не влезе мъж...

# 639
Раду Mask
Леко ги бъзва.
Забава. Анджи и Виктория захапват.
Браво на продукцията. Много ни забавляват. Евала.

Текстбуук кейс на енергиен вампир е Раду напоследък. В началото беше ехиден и самодоволен дори и в мрънкането си, вече е само натоварващ.

Има резон да са различна тежест жилетките - Гешев миналата седмица не каза ли, че му се струва по-лека тоя път?

Ауу, Анита колко гаден човек е. Прилича ми на някои мои учителки в детската градина. Садистична, префърцунена, женомразка.

# 640
Така е. Леко токсично. Казах го с ирония. Но, за продукцията явно е забава.

Още не са стигнали втора фаза, а всички са издрани, с дълбоки белези. Куцащи, посинени. Дано избутат до края.

# 641
Шоуто започва, сценарият се следва ха,ха

# 642
Миряна си мисли ,че Анита я чувства близка ,но не е така

# 643
  • Брюксел / София
Пак наглеят зелените жени:  Раду да се биел за тях. Само Силвия си дава сметка, че са тотал щета. И Раду ме кефи: те го тормозят, ама и той им къса нервите, особено на Анджи. Виктория и Пелипенко са толкова семпли умствено, че те трудно ще се засегнат.

# 644
Анджи от какво е така зверски съдрана по лицето. Много гадно изглежда

Миряна е многоооо пренавита и по-скоро се закопа с тоя разговор

Общи условия

Активация на акаунт