💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 883
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 660
  • Брюксел / София
Митака ще го сготвят жените, пардон продукцията. Вместо той да е в играта, ще играе Малвина. Като цяло познанството между Митака и Малвина му донесе само негативи. Той лъже, маже, но май няма да му се получат нещата.

# 661
Борисенко е предател. А, ти каква си Анита?!? Долно нанадолнище. Да се маха веднага.
Нахалница.
Дано Борисенко да види резиденцията.

# 662
Павката е като Гандалф с тая гега. Геша с такъв коалиционен партньор се нахендри и на него му стана лошо 😄

# 663
  • Някъде в Матрицата
"имайте го на предвид"🤣🤣🤣☠️
Пред думата 'предвид' не с слага под, над, на, из или други предлози. Анита да го има изпонав-предвид. Trollface

# 664
ПЛАНИНАТА ОТ ВАРЕЛИ !!! Колко внушително звучи и как гордо я обяви Димо JoyJoy

# 665
  • Пловдив
Добрин се “надявал да го слушат”

Най-нормалното племе смятам, че са сините.

Добрин ме дразни, Мартин, Раду, всички жени в зелено. Абе мъка. Ох, и Анита разбира се.

# 666
  • София
Женичките единодушно решиха Раду да минава 18 пъти по трасето, както и да бъде накрая с топчето 😆  Пък той бунака нямаше нищо против...много си ларж, Раду, те не заслужават..

# 667
Ама пък самочувствие не ѝ липсва на нефелната Анита, а като я знам как е на трасе...

# 668
Анти фаворит за мен е Анита. Обвинява Борисенко в това, което сама направи. Но, го злепостави пред племето.
Самата тя, продаде се за малко руж, фуста и салам.

# 669
Алекса, с толкова жени около себе си, береше дивиденти с пълни шепи от ситуацията, РядкоУ толкова си може. РИве като женичка. Като си искал да бъдеш капитан, що не го заяви ясно и точно, ами чак след битката проплака. Вероятно нямаше да бие Добри, но и да го мислим сега, няма смисъл. Най-лошата социална игра показа. Да видим след сливането на племената, как ще се впише, ако оцелее до тогава.
Това че зелените жени имат "добра социална игра" не им помага много. Ще останат няколко седмици повече и ще вземат по-високи хонорари, евентуално и нищо друго. Ще имат повече последователи в Инстаграм ли хахаха как пък няма да последвам Виктория баницата, толкова е неприятна, или пък Пилипенко - "в нея няма нищо"... Wink Силвия не е зле, има някакви качества, но не ми е интересна, Анджела -също.
Раду искаше да е капитан не заради двата гласа, и без това не му вършат работа, а защото можеше да спечели предимство за племето. Ако беше довел Микяй добре щеше да им се отрази, нали? А той е на сметка сега да го номинират защото шансът му да побеждава е много висок, и това е печелившо.
Зелените жени, взеха максимума от играта. От зелените жените, само Силвия би могла да поостане в играта. След сливането, другите първи ще изгърмят.

Това изобщо не е сигурно.Да си представим хипотетична ситуация, част от зелените жени отидат при сините.Там коалициите са на кантар, затова и двете коалиции ще се опитат да ги привлекат.Която коалиция ги привлече става силна и почва да стреля по другата.Така, че не бързайте да отписвате толкова бързо зелените жени.

# 670
  • На Изток от Рая
Гешев ми се стори, че го удари токов удар като чу номинацията на Калоян,не че имаха някакъв шанс с капитанството.
Неприятна Анита да го има изнадпредвид 😂, а Анджи не знам защо му се връзва на Раду, то се видя, че беше нарочно

# 671
Добрин и Мартин колят и бесят при Храбрите Sunglasses
Анита наистина върна това ,което и Борисенко и направи и, че го злепостави пред Дръзките е гадно.Нищо ,и нейното време ще дойде.

# 672
Анита влезе нечестно с положителен вот и много рев в племето на дръзките, а сега я изкарват светица

# 673
  • Stockholm
Е, правилно постъпи Раду. Видя, че битката не е силова и прецени, че могат да се справят. Няма смисъл от саботаж и номинации.
Пелипенко барабар Петко с мъжете - "Изключително много ни е важно Раду да не саботира" JoyJoyJoyJoy

# 674
  • София
От известно време си мисля, че тоя път сценаристите удариха в десетката с коалицията на жените. Едва ли не ето ви, ревахте за власт имате я. И ето до къде я докарахте. И ми се иска жените да са превъзходни актриси, иначе ще се окажат безкрайно тъпи, за да не предвидят резултата, който се получи. Не защитавам мъжете, нито пък мразя жените. Лично аз виждам едно главозамайване, което им изяде главите. И с какви очи след снощния другарски съд ще се надяват на Радо? Не че и той е цвете за мирисане, той пък си има други трески за дялане. Ако не са разбрали, че не става с рогата напред всеки път, много ще имат да патят в живота.
Анита никога не ми е била приятна, сега си затвърдих мнението.
Димитър е пътник, чакаха само още някой за да има повече гласове от Крамарска.

Общи условия

Активация на акаунт