💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 7 (28.10 - 04.11)

• 74 700
  • 1 421
  •   1
Отговори
# 1 215
Ами може и да е човек на продукцията Гешев, няма да се учудя. При положение, че всички други от кастинг битките бяха изпидуркани безславно първата седмица, а той остана.

# 1 216
Изключително ме дразнят самодоволните физиономии на дуото Мартин и Добрин. Не знам, сякаш са решили, че те колят и бесят, и  чакали някой да бъде "3то колело" в тая тяхната игра. Ама това 3то колело да си знаело, че ще бъде първото премахнато. Някак тея самонадеяни изказвания и самодоволни усмивки много дразнят. Чакам момента да ги видя в губеща позиция и се надявам това да се случи скоро🤔

# 1 217
Заради самодоволните мазни нежнички Мартинчо и Добринчо загубих рязко интерес да гледам това предаване.

# 1 218
Току виж татуирания певец бие лукавия Мартин когато се срещнат в изолатора.

# 1 219
Никой не е точно човек на продукцията в този сезон според мен. И Гешев ,и Добрин,и Мартин ,и Светлин са близки с миналогодишни участници и от тях не са подготвяни само за трасета, а и за социалната игра и най- вече за тази с продукцията. Добрин и Мартин бяха в неизгодна позиция в началото, но това бързо се промени като се събраха и продуцентчетата видяха  добър шанс в това.Целта все пак винаги е била да отсеят по- послушните и по вписващи се според тях силни играчи още в първи етап. Не случайно е "малкият финал" Светлин Vs Добри ( а последният стана блатен, вместо той да е на елиминация ). И не случайно на битката Гешев и Караолис имаше елементи и за двамата. За Гешев мъкненето, за Караолис плуване и пъзел.Светлин също беше в добра позиция в началото, ако Рени и Иванина не бяха отпаднали с контузия щеше още да е в играта. Просто мал- шанс. А и определено Светлин и неговата женска коалиция срещу Гешев и мъжете даваше така "нужният" конфликт на продуцентчетата. Както Краля и Димитър при жълти и Раду и Силвия при зелени. Затова и след отпадането на Краля и почти отпадането на Димитър всички блатни ги зачислиха при червенките. "Искра за пожар"  търсят, ама Венци не им влезна в сценария, вместо да е опозиция реши че ще го играе добричък.( И съответно е вън) Затова и подкрепление му изпратиха капитана, ама и той завалията не ги знае тези приумици на продуцентчетата. Трябваше да го сръчкат хубавичко на съвет ,че да се усети в каква роля искат да го вкарат.Единствено като че ли Мартин мина метър затова и при него ми е най- явно побутването на продукцията. " Големият " пъзелист разпада храбри и първи се измъква от блато и попада не къде да е ,ами при своя BFF, а и за капак все стари съотборници му пращат.СлучаЕност!?

А Караолис нямаше шанс за Изолатор, защото блатото още го имаше а ако първо го изпратеха на блато щеше да провали плана да уравновесят жени и мъже за втори етап.

# 1 220
Какво му е силно на Стан? Да, ако ще се бутат или ще вдигат 100кг може да е силен, ама в 8 или 9 от 10 битки Добрин ще го бие.

Познах и то веднага! С 100кг гума беше първи вчера. Интересно как джобния херкулес трябваше да я мъкне, след като тежи максимум 60% от теглото на Стан.
Просто правят игра за този който иска да спечели.

# 1 221
  • Брюксел / София
Нямам представа какъв е рейтинга и гледаемостта тази година, но аз например нямам сезон изгледан изцяло. Първите 3 сезона започвах да гледам от обединението на племената. Последните три пускам от начало да видя кои са участниците и после пропускам и чакам пак обединението защото ми харесва най-много играта всеки за себе си.
Тази година каста е странен: девойки, които половината от времето реват. Нямат никаква устойчивост. При мъжете споменах вече тромави и бавни, в сравнение с други сезони. Довечера чакам Рълев - да му се насладя на играта отново.
Вече зрителите свикнаха и дори предвиждат тъпите номера на продукцията, която от кутията на Пандора в първи сезон, мина през саби, томахавки, та да стигне до изолатора.
Залязва предаването и това е очеизвадно.
Допускам, че следваща стъпка на продукцията ще е победа на жена: там пък какво бутане ще пада Wink

# 1 222
  • София
Нямам представа какъв е рейтинга и гледаемостта тази година
...
Довечера чакам Рълев - да му се насладя на играта отново.
Рейтингите тази година са по-близо до тези от сезон 4 (все още не са ги стигнали, но определено бият тези от 5-ти сезон).
А Рълев ще имаш да си го чакаш до следващата седмица Joy
Довечера ще правят последна разпродажба на блатото.

# 1 223
  • София
Надкаст са пуснали лайф, сериозно нахраниха продукцията, Неделчо каза, че знае от човек от продукцията, че са спряли играта за да оправят катинара на Павката, а отделно той два пъти е искал наказание и не са му дали. Станал е голям скандал и след това резонно унизителния съвет с уроци по отключване от Ралица и изритването на Павката, който си е позволил да скача срещу продукцията.

# 1 224
Добрин и да е подмолен, поне си споделя всичко на синхроните. Не е лицемерен със зрителите. Докато Раду прави точно обратното. Играта му може и да е добра, но това, че продължава и на самите синхрони да храни и да манипулира даже и публиката, не ми харесва. Подмолната игра я приемам, ако е подмолна към самите участници, но не и ако после не си го признаваш и продължаваш да тъпчеш, което Добрин и Мартин определено не правят. Стан се опитва да прави същото като тях, затова не разбирам пристрастията към него и хуленето, отправено към Добрин. Даже Стан седи по-изкуствено, сякаш се е усетил, че с образа на герой няма да мине и видиш ли другите са го накарали да прозре, че трябва да играе по този начин (както според мен направи и Алекса). Отделно ми се струва, че не Добрин подценява Стан, а обратното. Добрин и Мартин веднага се сетиха, че всичко може да е постановка от страна на Стан, че е достатъчно умен, за да играе и той играта. Докато Стан си мисли, че те не са толкова умни да се сетят и че много лесно може да ги изпързаля. Отделно това, че той бил номиниран заради Крамарска ми изглежда като пълна глупост. Това беше доводът на самия съвет, но не и истинската причина, която НА СИНХРОНИ и на отделен разговор между Мартин и Добрин беше споделена

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 15:39 от el Barto

# 1 225
Последните два епизода гледах на запис. Всичко сте коментирали подробно.
 Нахранили сте богато и обилно нефелните СЦ и злобните и отмъстителни продуценти ( то, па едни продуценти 😁).
Не мога да подмина мрънкалото Анета, която накрая на последната битка се хвърли на пясъка в стил "умиращия лебед" . То не беше хлипане, плач ЗА съжаление...очакваше всички от отбора й да дойдат, да я вдигнат на ръце, да й подухат на ожулените ръчички и вкупом да я утешават, че не е виновна, че не е слаба и издишаща отвсякъде, че просто не й е ден 😀.
Не знам за фаворити, но не мога да определя в този сезон, коя е най -антипатичната от жените. За първото ми място ожесточено се състезават Наталия, Виктория и Анита. Всяка със собствен прочит на наглост и нахалност!

# 1 226
  • Stockholm
mery_poppins1 В класацията ми за най- дразнеща жена в ИВ  първо място евър държи Мани Виетнамското чудо, която ми е идвало да удуша   Joy следвана от Виктория на Алекса, Джаферович, Радостина и близначките от сезон 1,  сестрите  от сезон 2 и сега свежото попълнение Виктория Зелената прашка Joy

Edit
Поправям на Виктория Голямата прашка Joy

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 20:24 от silsto

# 1 227
Не можеш да отключиш катинарче...на ти 200 кила гума да влачиш. Пращаме те в зандана , да се учиш

# 1 228
Дали няма да се включи някой участник от Игрите в темата?

# 1 229
  • София
Аз пък явно така съм се ядосала с тия шейни снощи, че сънувах как смазваме с нещо като вазелин тази на Павката. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт