Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 226
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • shumen
Ddcv,антибиотик не се спира така.Пие се 7 дни или за колкото е изписан.
Танче,аз не бих до давала този сироп.Пусни една урина на детето и ако има нещо тогава искай направление за уролог.

# 721
За ползващите Мупироназал за мораксела, след колко време виждате ефект? Нашето дете я влачи тая бактерия от много време - цилоксана не реши проблема, пробвахюе какво ли не без нещо да реши проблема. Дали спира хремата изцяло след 10 дни и дали в първите 1-2 дни ще се разкашля повече? Като цяло това кашляне, заради сопол през нощта ме съсипва. През деня бива, но легне ли...

# 722
Ddcv,антибиотик не се спира така.Пие се 7 дни или за колкото е изписан.
Танче,аз не бих до давала този сироп.Пусни една урина на детето и ако има нещо тогава искай направление за уролог.
Ние сме решили утре сутринта да пуснем урина за изследване.
Не сме купили нищо.
Да излезнат резултати и ще видим какво ще правим.

# 723
Отчаях се като ви чета за тази мораксела ...ами ще видим нека мине курса аб капки.....

# 724
  • shumen
Мораксела трудно се мори.Моя за 12 години що нещо съм измазала и накрая все до АБ опираме.Не започна ли се почва ларингит,бронхит,пневмония.

# 725
Тази сутрин пуснахме изследвания на малкия.
Да видим какво ще покажат резултатите.
И тога ще видим какво ще правим.

# 726
Как протича вируса с повръщането и колко време продължава? След колко време се разболяха други членове на семейството? Големият от снощи е омърлушен, няма температура и не е вдигал, но през нощта повърна веднъж и веднъж сутринта, сега поиска да яде и му дадох малко препечена филия. Малкият тъкмо се възстановява от ларингит след лечение в болница и съм на тръни дали ще хване и той и кога да го очаквам.

# 727

Излезнаха кръвните изследвания.
Тези са от 15.11.2024 г.

Излезе и стерилната урина.И обикновената урина излезе

Последна редакция: вт, 26 ное 2024, 11:43 от Танчето_30

# 728
Танчето_30 за АБ е детето. СУЕ и ЦРП са много завишени.

# 729
Ами нямате нищо в урината браво , той пак и педиатъра ще ги види и каже де , ама като му мине това разболяване ,би трябвало и това с напишкването да мине ,то пък може сега като е болно детето и да се притеснява като спи да сънува някой кошмари и да се плаши ,затова да се изпуска,важното е че няма изследванията не показват бактерия.

# 730
Танчето_30 за АБ е детето. СУЕ и ЦРП са много завишени.
Това ЦРП е от предишните изследвания.
Това са от тази сутрин

# 731
Аз нещо се обърках с тези изследвания кое от кога е. Ако е излезнала стерилната и обикновената урина от днес, бих подложила под голямо съмнение резултата. Обикновена -ок, ама стерилна да излезе за 2 часа, не ми се е случвало.

# 732
Аз нещо се обърках с тези изследвания кое от кога е. Ако е излезнала стерилната и обикновената урина от днес, бих подложила под голямо съмнение резултата. Обикновена -ок, ама стерилна да излезе за 2 часа, не ми се е случвало.

Това е от днес сутринта

# 733
И на нас не ни се е случвало все по 2 дни чакаме дори да няма бактерия ,ама викам си това е за Бургас ,нз в София как са лабораториите , и в болницата уж чакат резултат, нз с лабораториите там не съм наясно.Абе пращайте всичко на доктора ,той и по кръвта ще се ориентира ,пък и питайте го те си знаят и с кой лаборатории как работят.

# 734
Аз така мисля след като няма възпаление няма за какво да бавят резултата на урината.
Мен въпроса ми е следния.
Въз основата на тези резултати детето има ли възпаление или няма .
Избиха ми 2 херпеса на долната устна от притеснение по малкия.

Общи условия

Активация на акаунт