Боледуване на децата ни - тема 82

• 20 640
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Пишеш 25.11 - 26.11 вкл. (включително) И на 27.11 си е на градина Simple Smile

# 646
Аз от рестива не видях ефект, май. Сега давам последен трети прием и не мисля да повтарям след няколко месеца курса.

# 647
Какво означава количество сигнификантно ...
Два дни-четв.
и петък и хоп втори път така и втори път с бактерия в носа и ние в кюпа с мораксела за сефте ...дайте надежда,че се оправя с аб капки

# 648
Значително означава. Оправя се с капки.

# 649
Ами не знам как се оправя с капки, като ние 4 вида изкапахме за няма и 2 месеца и днес пак пускахме секрет, понеже 2 дни след спирането на последните отново е със сополи и дрезгав глас, който също е в следствие на моракселата.

# 650
  • Varna
Същата история. Дрезгав глас и кашлица.Вече е на втори вид капки и изпи един антибиотик. Продължаваме .Няма оправия .

# 651
Нашия гърлен секрет взе, че излезе днес чист. Не знам какво да правя вече, почнах АБ снощи, бях сигурна, че ще излезе някоя бактерия. Гърлото и е огън червено, сливиците с налепи, вчера вдига до 39 градуса през 4 часа. Днес не е вдигала. Направо не мога да повярвам, че не е бактериално..

# 652
Мария реално това са АБ капки за уши и очи. Пише го на опаковката.

Моето дете го чакам всеки момент да се опъпчи с Варицела. В групата им има, под карантина са. Вече има 7 деца опъпчени. Моето денс е с това. Чеше по цялото тяло, но само това е излезнало. Не съм го водила още на лекар.

# 653
Мерси аз първия ден уж я четох ама за очи четох чак картинки на очи как да слагаш ,пък хич не съм видяла ушите,просто за първи път ми казват така да капя и викам дай да се допитам.Ами слагаме да видим дано мине вече ,че косата ми упада от тва боледуване нейното , той вчера лекаря се шегува по бързо ще ти побелее косата с тея бактерии ,а тя от косопад я остане че да побелява.😄😄

# 654
Значи от моракселата е дрезгавия глас...евентуално оф

Изписа миксифлоксан 3х2

# 655
  • shumen
Ейпъл,при моя никога досега Мораксела не сме изчиствали без АБ през устата.
Хоуп,ужас.Аз също си мислех,че ще е бактериално при твоята.
Емилия,дано не е варицела.

# 656
Ама моето дете е с мораксела от яслата. Сега е трета група. Има три литра аб капки в носа, пити АБ по други поводи и тя си е там. Тя няма умирачка.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 20:19 от toni1189

# 657
Моята почна с дрезгав глас и запушен нос.Дадох витамин С и десибел друго нямам утре ще видя какво ще правим на тръни съм в сряда има рд и сме резервирали детски кът.

# 658
Нашия гърлен секрет взе, че излезе днес чист. Не знам какво да правя вече, почнах АБ снощи, бях сигурна, че ще излезе някоя бактерия. Гърлото и е огън червено, сливиците с налепи, вчера вдига до 39 градуса през 4 часа. Днес не е вдигала. Направо не мога да повярвам, че не е бактериално..
И при нас последния път така се оказа. Ама белият налеп изби на следващия ден след секрета. Пи антибиотик.

# 659
Моята днес се изходи доооста рядко особено втория път ...направо вода...тазектан имам никога не съм го давала пише с нещо сок мляко,но колко горе долу в една чаша ли или половин

Общи условия

Активация на акаунт