Зелените флагове на мъжете.

• 5 831
  • 94
  •   1
Отговори
# 15
Един добър човек, който знае как да обича една жена, не е за пренебрегване .Когато с един човек ти е спокойно, уредено и уютно, това е зелен флаг. Който се интересува от твоите желания, стремежи и винаги ти е опора.
Не ме е интересувало, толкова външен вид, ръст, кариера, пари. Винаги отношението на един мъж, ми е било показателно, дали ще го избера.

# 16
  • Варна
Аналогичен, галантен, с уникално чувство за хумор и високо либидо. Позитивен човек. Търпение към женска логорея и емоционални изблици, които и аз трудно приемам.. Комуникацията с такъв мъж е авантюра. Липсват баналности, битовите теми са маловажни. Изключително ценя и планирането, съпътствано от точни стратегии. По този начин проблемите са решени, дори преди да съм разбрала за тях. Понякога е удачен ментор, страстен партньор или грижовен. Усещането за опека и емпатия е стимул. Доказано  доверие и лоялност .

Последна редакция: пн, 28 окт 2024, 21:04 от Viviana97

# 17
Умее да овладява ситуацията, решителен в тежки моменти, когато аз съм загубила козите.
Пита ме за мнението ми.
Споделя, без да се притеснява дали изглежда женчо.
Може да различава емоциите си на повече от две категории "хубави" или "гадни".
Щедър е на жестове.
Държи на думата си.
Умее да ме накара да се почувствам специална.
Владее еротиката с поглед, показва желание  без дърварски жестове.

# 18
  • Варна
Не пишат в женски форуми Joy

После ще добавям

Еееееее Sad

# 19
  • Out of the Mix
Аналогичен, галантен, с уникално чувство за хумор и високо либидо. Позитивен човек. Търпение към женска логорея и емоционални изблици, които и аз трудно приемам.. Комуникацията с такъв мъж е авантюра. Липсват баналности, битовите теми са маловажни. Изключително ценя и планирането, съпътствано от точни стратегии. По този начин проблемите са решени, дори преди да съм разбрала за тях. Понякога е удачен ментор, страстен партньор или грижовен. Усещането за опека и емпатия е стимул. Доказано  доверие и лоялност .
Лъвица ли си, Вив? Rolling Eyes

# 20
Аналогичен, галантен, с уникално чувство за хумор и високо либидо. Позитивен човек. Търпение към женска логорея и емоционални изблици, които и аз трудно приемам.. Комуникацията с такъв мъж е авантюра. Липсват баналности, битовите теми са маловажни. Изключително ценя и планирането, съпътствано от точни стратегии. По този начин проблемите са решени, дори преди да съм разбрала за тях. Понякога е удачен ментор, страстен партньор или грижовен. Усещането за опека и емпатия е стимул. Доказано  доверие и лоялност .
Аз съм, защо?

# 21
  • Melmak
Да е добър като човек, да не е лигав, а сериозен. Да има чувство за хумор, да умее да се забавлява.

Да е точен, адекватен, съсредоточен, не някой разсеян. Не обичам разсеяни хора.

Да е огнен, без да е агресивен. Да е активен, да се грижи за себе си, да спортува.

Да обича животни.

Да е самостоятелен и работлив.
Решителен, щедър.

# 22
  • Варна
Само асцедента. Не съм фен на астрологията.

# 23
  • София
Държи на думата си, много малко хора го могат и за мен корелира с много други качества - поемане на отговорност, взимане предвид хората около теб, съобразяване

Много важно - съвестен. Човек, който е съвестен, ще постъпва човешки в най- различни ситуации и дори пътищата ви след време да се разделят, няма да е грозно, ще се грижи за детето си

Умее да планира, конкретен, има изградена стратегия. Плановете не изглеждат като "ох, много искам тояа и онова да направим, представяш ли си, ако...", а "имам намерение за това и това, искаш ли, какво мислиш, дай да го обсъдим кога, как и колко"

Човечен, с емпатия към хора и животни.

Решителен и да няма страх да си изказва мнението, да не е шушумига.

Да е трудолюбив и да може да се съвзема лесно от кофти ситуации, вместо да реве, да се самосъжалява и никой да не е достоен за неговото изящество, неоценен от свят, гаджета, родители.

Да има вътрешна потребност да зарадва, да улесни жената, вместо да се фръцка. Това си личи много лесно, впрочем.

Да е кавалер, но да му идва отвътре, а не да е заучено.

# 24
Писна ми от този негативизъм дайте да си измислим кое ни кефи в мъжете най-много.

За да материализираш, това което искаш трябва да си мислиш за него 😉. Съответно мислете позитивно тук, хвърлете си зелено списъче тук, забравете за него - изпийте едно кафе и след около седмица Той - Г-н Зелен Флагов  ще грейне пред вас.

Няма, винаги е трибагреник.

# 25
Скоро отварям магазин за флагове. Пълен е със стока. Само червени обаче.
А темата се явява разводнено копие на вица за магазина за мъже Simple Smile
Както е тръгнало, ще има да се надстрояват бая етажи на сградата на магазина.
Докато флаговете за жени са само два.
Обича да прави секс - зелен.
Не обича - червен.

# 26
  • У дома... някъде
Писна ми от този негативизъм дайте да си измислим кое ни кефи в мъжете най-много.

За да материализираш, това което искаш трябва да си мислиш за него 😉. Съответно мислете позитивно тук, хвърлете си зелено списъче тук, забравете за него - изпийте едно кафе и след около седмица Той - Г-н Зелен Флагов  ще грейне пред вас.

Няма, винаги е трибагреник.

Тук малко хумор.
То същото е и с гнева на мъжа,предизвикан от жена.
Бял-спокоен.Значи бива.
Зелен -леко неспокоен с привкус на вътрешно натрупан гняв към жените..На стенд бай докато не покаже всичко, което прикрива.
Червен -много гневен.Овсякъде свети червено и отлита
😅

# 27
Да ме кара да се смея.
Да не закъснява за срещи.
Да има добър самоконтрол.
Да е спокоен в критични ситуации.
Да търси решения.
Да поема отговорност, а не да прехвърля вината върху други.
Да си владее тестостерона, ако е удобно. В тоя ред на мисли тръгне ли мъж да го изпреварва тоя идиот дето ме засече преди малко, червената лампа ми светва Joy

# 28
Държи на думата си, много малко хора го могат и за мен корелира с много други качества - поемане на отговорност, взимане предвид хората около теб, съобразяване

Много важно - съвестен. Човек, който е съвестен, ще постъпва човешки в най- различни ситуации и дори пътищата ви след време да се разделят, няма да е грозно, ще се грижи за детето си

Умее да планира, конкретен, има изградена стратегия. Плановете не изглеждат като "ох, много искам тояа и онова да направим, представяш ли си, ако...", а "имам намерение за това и това, искаш ли, какво мислиш, дай да го обсъдим кога, как и колко"

Човечен, с емпатия към хора и животни.

Решителен и да няма страх да си изказва мнението, да не е шушумига.

Да е трудолюбив и да може да се съвзема лесно от кофти ситуации, вместо да реве, да се самосъжалява и никой да не е достоен за неговото изящество, неоценен от свят, гаджета, родители.

Да има вътрешна потребност да зарадва, да улесни жената, вместо да се фръцка. Това си личи много лесно, впрочем.

Да е кавалер, но да му идва отвътре, а не да е заучено.

Към това нямам какво да добавя. Да държи на думата си ми е първият, основен критерий за мъж и човек изобщо.

# 29
  • Somewhere beyond the moon and stars
Да е добър човек.
Да е стабилен и да може да се разчита на него.
Да е кавалер/джентълмен.
Това не е зелен флаг, а по-скоро привлекателна черта - да е брилянтно, изключително добър в нещо (което работи или го вълнува).

Общи условия

Активация на акаунт