Зелените флагове на мъжете.

• 5 959
  • 94
  •   1
Отговори
# 90
Абеее това с децата съм го пробвала и винаги бях на второ място

На море, ама след като отида с децата (накрая не отидохме)

Не мога да излизам, защото трябва да гледам децата (80% от времето)

Децата децата....

Сигурно не всеки е така, но аз лично вече не бих се обвързала с мъж с деца, много е сложно за сериозна връзка

# 91
  • По света и у нас
Според една рускиня дето ги разбира нещата - всички свестни мъже имали един основен недостатък.
Били женени.

Абсолютно. Иначе нещо им има.
В бг се шири разбирането че мъжа нямал срок на годност, напротив. Минеш ли 35-40 и да не си бил женен до тогава, да нямаш деца, ставаш стар ерген и акциите ти падат.

# 92
  • Paris, France
Според една рускиня дето ги разбира нещата - всички свестни мъже имали един основен недостатък.
Били женени.

А че не е никакъв недостатък понякога разбираме като успеем да ги разведем и се оженим за тях.

# 93
Значи, всичко пак опира не до зелената светлина, а до фетиши, ръце, глас и т.н. Ами тогава... За какво говорим?! Караме си първосигнално, пък - каквото - такова. А вече като се опарим - взимаме си мерки, анализираме и обръщаме другата страница.
Да. И аз мисля така.
Подсъзнателно става магията. Тука си мерим словореда.

# 94
Значи, всичко пак опира не до зелената светлина, а до фетиши, ръце, глас и т.н. Ами тогава... За какво говорим?! Караме си първосигнално, пък - каквото - такова. А вече като се опарим - взимаме си мерки, анализираме и обръщаме другата страница.
Първосигнално може да е самото привличане. После е добре да се вложи и разум, да се преценят поведение и характер.

Общи условия

Активация на акаунт