Зелените флагове на мъжете.

• 5 948
  • 94
  •   1
Отговори
# 75
Беше той едно време форум основно за майки. Сега само части от него са така, останалоти си е платформа като всяка друга.
На днешно време е по-скоро странно в какъвто и да е форум да висят поне по-младите, айде ние сме "проходили" с такива платформи но при сегашните социални медии за по-младите си е странно ако виснат точно в тукашния клюкарник Grinning

# 76
  • here and now
Направи ми впечатление, че писането в женски сайтове беше споменато като нещо лошо, та бих питал защо това се смята за такова? Аз пък все си мислех, че би било логично да се смята за зелен флаг - един вид може да комуникира нормално с жени.
Повечето се оказва, че не могат....
Абуто е изключение. Може да има и други, но са малко.
Зелен флаг за мен ... чувство за хумор, за самоирония..

# 77
Саморефлексия, както казах.
Малко хора го могат.

# 78
Когато запомнят любимите ти неща и без повод се стараят да те зарадват с тях.

Когато ако си нещо не на кеф те изслушват и успокояват, а не наливат масло в огъня.

Искат да се запознаят със семейството ти както и ти с тяхното.

Не бягат от сериозен разговор.

Готови са да приемат и да се извинят, ако грешат.

Споделят домашните задължения без да ги молиш.

Не те критикуват, а просто изразяват конструктивно мнение.

# 79
  • Paris, France
Зелени флагове са знамето на Девон, наричано St Petroc's Cross и знамето на Саудитска Арабия. Важат и за мъже, и за жени.

Един мъж или ми харесва, или не ми харесва. Не обмислям какво и как е направил, защо и кога и дали всичко, което прави и не прави ми харесва. При червен флаг бягам с 200.

Не виждам защо мъже да не пишат във форума. Има си и раздел татковци даже. Все пак при бозайниците майчинство без бащинство няма. Много от написаното от мъже ми харесва.

Не разбирам какво значение има нечий пол във форум. Може и аз да съм мъж, а да се пиша жена. За мене важното е какво е написал човекът.

Много ми липсват FragranceFanatic и bratan. Страхотно чувство за хумор имаха .

# 80
Щото им казваме някои неприятни, но верни неща, които иначе не биха чули в реалния живот от мъжете си и ухажори ако имат.
Другото е като не могат да надвият в спор веднага се намира някоя да изтърси ти кво търсиш тука.
Общо взето това е, в този раздел от както съм във форума майките и писането свързано с отглеждането на децата каквато уж би трябвало да е тематиката на форума е много малка част от писаното из темите

# 81
Ако натиснеш горе вляво трите чертички и разгледаш разделите, дори и бърз поглед ще ти покаже, че форумът не е само за отглеждането на деца.
Да водиш спор с определени хора е крайно безсмислено. За играта става, но пак омръзва.
В реалния живот хората си подбират средата, не допускат всеки дървен философ да им дава наклон какви са и какво трябва да чувстват и мислят, защото аджеба са жени.

# 82
Омръзна ми да искат да ме използват за едното... и уж си поставих критерии.

1. По - възрастен от мене.
2. Има ли дъщеря?
Женските бащи ако имат качествена връзка с дъщеря си могат да разберат всяка жена.
3. Има ли куче?
Грижата и разходките, ставането сутрин в 5 за извеждане ...
4. Професионален критерии е.

# 83
Е то след една възраст нататък ако намериш хич "неупотребяван", това вече си е червен флаг Grinning

# 84
  • София

В реалния живот хората си подбират средата, не допускат всеки дървен философ да им дава наклон какви са и какво трябва да чувстват и мислят, защото аджеба са жени.

Нямаше да се меся в темата /какви зелени флагове мога да имам аз за мъже/, но правя изключение, за да коментирам това. Мъжете не са по-навити да слушат какви трябва да бъдат, защото са мъже, както и какво трябва да правят/мислят/чувстват, за да бъде призната от другите мъжката им същност /все едно някой им е искал мнението по въпроса/. Иначе се стига до разни съседни теми и дълги обяснения, можещи да се обобщят с "гледайте си работата и оставете другия да прави същото, ама без да се опитате вие да решавате кое му е работа и кое не е".

# 85
Най-зеленият флаг за един мъж е - да е мъж.
Да се държи като мъж, да мисли като мъж и да действа като мъж.
Като истински мъж.

# 86
Птица, ха ха ха. Как ми го каза.

Общите приказки тип огледала не водят до дискусия, а показват надскачане на его-та.
Точно така, добре си разбрал. Гледам си моята работа и държа и другите да си гледат тяхната.
Предразсъдъците какви са жените или мъжете водят единствено до подобни теми и лаладжийстване.

Иначе, много зелен-зелен флаг при мъж ми е – да не е ограничен.

# 87
Голямо... чувство за хумор...

# 88
  • София
Това да има деца ми е и + и -. Не мога да определя кое повече.
Писах ли - да е постоянен. Добро утро, добър вечер, среща в сряда, среща в събота и то така си става връзка и тъй нататък...

Последна редакция: вт, 12 ное 2024, 03:25 от Rockstar

# 89
Според една рускиня дето ги разбира нещата - всички свестни мъже имали един основен недостатък.
Били женени.

Общи условия

Активация на акаунт