Зелените флагове на мъжете.

• 5 940
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
Въпросът е интересен, но аз бих се съобразила с това какво аз мога да предложа, за да привлека такъв мъж ? Не говоря за еднодневни т.н.... говоря за сериозна връзка. Честна ли съм, за да изисквам честност ? Вярна ли ще съм, за да изисквам вярност ? Мога ли да му сготвя нещо, за да очаквам пък той да може да смени контакта или гумите на колата ? Грижа ли се за себе си, за да искам той да изглежда добре ?
В противен случай... вероятно ще се насоча към много малка част от мъжете, където шансовете ми за стабилна връзка са нищожни и съм обречена на разочарование
А може ли аз да сменя контакта веднъж на 10 години и гумите два пъти в годината, а той да планира, пазарува и готви всеки ден, ама квото искам, както искам и сервирано в 19ч... Thinking

Разбира се, че можеш maiathebee.

Всичко зависи от това как се стиковате. Мъжете днес, не са като тези отпреди 50 години. ММ, който ще е бивш скоро,  примерно ... пазареше, готвеше, пускаше пералня, водеше и взимаше децата... и гумите сменяше даже.

# 61
Ама ти е бивш. Защо ли?
//
Първичният инстинкт винаги е водещ. Всичко друго зависи от социална и емоционална интелигентност.
С всеки човек се получава различна амалгама.
Няма само бради, ръце, гласове.
Комплексно е как ще се развият нещата.
//
Балканска, имате голям проблем.
ТРябва на първо място вие самата да се харесвате и ако срещнете, някой, който ви харесва такава, воала.
Ако тръгвате от презумпцията да се предлагате, да се харесвате на някого, лошо. Обречена сте на слугинаж и хора с по-силна воля/характер, които лесно могат да злоупотребят с вас.

# 62
Ммда. Мен първично ме привличат токсични комплексари с лошо отношение. Затова ще си седя сама докато не се излекувам от тъпотата си. Вече съм напред, де. Започнах да се обичам и да си слушам вътрешния глас Heart Eyes

# 63
Ама ти е бивш. Защо ли?
//
Първичният инстинкт винаги е водещ. Всичко друго зависи от социална и емоционална интелигентност.
С всеки човек се получава различна амалгама.
Няма само бради, ръце, гласове.
Комплексно е как ще се развият нещата.
//
Балканска, имате голям проблем.
ТРябва на първо място вие самата да се харесвате и ако срещнете, някой, който ви харесва такава, воала.
Ако тръгвате от презумпцията да се предлагате, да се харесвате на някого, лошо. Обречена сте на слугинаж и хора с по-силна воля/характер, които лесно могат да злоупотребят с вас.

Не знам как си ги измисляте и явно нагаждате нещата.
Това, че можеш да се самооцениш не означава, че не се харесваш.
Това, че можеш да предложиш нещо, не означава, че се предлагаш.
Ако някой ме хареса - такава каквато съм - да, супер. Свидетел като съм била обаче на много случаи, където мои познати режат мъже, които ги ценят и харесват такива каквито са, защото са си навили на пръста, че искат някой, който явно е много над тяхната игра и това което получават накрая е просто да бъдат използвани в най добрия случай докато им омръзнат и .. айде в кошчето.
Хубаво е да си даваме кураж тук, но от време на време трябва освен емоционалност, да вкараме и рационалност.

ПС Бивш ще ми е поради други причини. Причини, над които съм работила и не мисля, че ти прави чест да нападаш по този начин.

# 64
Аха.
Като при вас. Wink
//
Самооценката е лабаво нещо.
Вие искате да търсите нещо, което предлагате.
А какво предлагате, на кого... субективна работа.
Може да сте кинта и 50 и да предлагате това. Може да сте учен в Церн и да предлагате това.
Е и?
Ние не знаем какво предлагате вие.
И, не, не трябва да се предлагате и да търсите предлагане.
В любовта и отношенията няма рационалност.
Там е водеща емоционалността.
Няма ли емоции, има съжителство и съквартиранти, няма спойка и любов.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 21:41 от BasilA

# 65
Ооо, да. Има мъже с толкова секси глас, чак да настръхнеш...
Един такъв мъж. Руснак, Дмитрий Кравченко. Аз като мъж даже се възхищавам на гласа му.
https://www.youtube.com/watch?v=ibkPhOM3GtQ

# 66
  • Варна
Нерелевантната висока самооценка също е вредна. Маските са до време. Има резон в това, дали покриваш изискванията, които може да са само дефиниции.

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 22:20 от Viviana97

# 67
Когато емоциите съществуват нерационално в социума на индивида, страдат и трите сфери на живота.

# 68
Не съм чела последните 2 страници коментари, защото предполагам, че пак е имало лирическо отклонение, като в темата за червените флагове 😁

Идвам да се разпиша и тук, понеже мъже със зелени флагове има и не е справедливо да посочваме само червените:
1. Възпитан, дружелюбен. Звучи тривиално, обаче при повсеместната простащина, тези качества изпъкват много
2. Може да поддържа разговор и да говори по темата. Незаядливо задава въпроси и неарогантно обяснява идеи/понятия.
3. Има такт, усеща какво трябва да направи/каже спрямо обстановката. На английски му викат "read the room" - ей за това говоря.
4. Има странични занимания/хобита/интереси. Голям плюс, ако и спортува.
5. Приятелски настроен към жените и общува нормално с тях, без непременно да ги категоризира като втора ръка хора или единствено сексуални обекти.
6. Спокоен, способен да мисли трезво.
7. Чувство за хумор, което не се състои от подигравки по чужд адрес
8. Влага усилия във външния си вид. Тук отново подчертавам, че нямам предвид да е клонинг на Брад Пит, а елементарни неща като: хигиена, добре подбрани дрехи и други такива неща, които са изцяло под негов контрол

# 69
  • Поморие
Ето чета чета и се окрилям, че добри и хубави и готини мъже има! Те май повечето са такива, но бързичко ги клъвват свраките.
Такива бързо ги вързват неподходящите жени, защото са добри и лесни за манипулиране явно, извличат ползата от тях и вършат мизерии зад гърба им (лични наблюдения). 🤦🏼‍♀️

# 70
Направи ми впечатление, че писането в женски сайтове беше споменато като нещо лошо, та бих питал защо това се смята за такова? Аз пък все си мислех, че би било логично да се смята за зелен флаг - един вид може да комуникира нормално с жени.

# 71
Направи ми впечатление, че писането в женски сайтове беше споменато като нещо лошо, та бих питал защо това се смята за такова? Аз пък все си мислех, че би било логично да се смята за зелен флаг - един вид може да комуникира нормално с жени.

Да ти отговоря вместо съфорумките: - предполагат, че мъж, четящ в женски форум придобива чувствителна информация, която би могъл да използва в своя изгода и в ущърб на ищцата Wink

# 72
Не позна. Предполагат, че мъжете четящи и вписващи в женски форум, имат проблем с комуникацията с жени в реалния живот, и затова тук компенсират липсите. 😉

# 73
  • Столичанин ама не в повече :D
Писането в женски форуми се твърди, че е лошо просто защото мъжете защитават мненията си с доводи, които не могат да се оборят. Sunglasses

# 74
Ти какво викаш пушиш? Joy

Общи условия

Активация на акаунт