Зелените флагове на мъжете.

• 5 942
  • 94
  •   1
Отговори
# 45
Извинявайте за спама. Мой случай как гласът е важна добавка към излъчването.
Като студентка работех в еднин магазин. Клиент ни беше директор на една голяма фирма. Беше изключително елегантен, красив и секси. Всички служителки плезехме език по него. Аз лично не съм разговаряла с него - обслужваха го управителите.
След години работех на друго място и се срещах с директори на фирми, за да договаряме условия на договори и да презентирам услуги. Имах среща със същият този мъж. Толкова радостна, натокана 😉, подготвена. Само като заговори ми се изкриви устата от изненада - някаква смесица от мучащ глас и фрескане. Спрях да го харесвам за няколко секунди. Много се изложих тогава, кой знае как шокирано съм го гледала. 😂😂😂

# 46
  • Варна
Гласът ли целувате? Някои изкусни манипалутари залагат имено на него и влизат в роли.

# 47
  • София
Не мога! Ако ще да ми е идеалът за мъж на външен вид, интереси, професия, като започне да квака, не може да ми хареса.
От друга страна, съм харесвала пълни идиоти заради ръст, глас и брада. Тогава ми пада блекаут завеса за всякакви флагове. Sweat Smile
В отсрещният магазин постъпи едно момче със силен, мъжествен глас. Всеки път като го чуя, вдигам глава.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 17:14 от Rockstar

# 48
  • По света и у нас
Аз пък имам някакъв фетиш по очила с диоптер, може да са с пластмасови рамки и да правят мъжа да изглежда като счетоводител - само едни тиранти да сложи и ….Sign Underage

# 49
Значи, всичко пак опира не до зелената светлина, а до фетиши, ръце, глас и т.н. Ами тогава... За какво говорим?! Караме си първосигнално, пък - каквото - такова. А вече като се опарим - взимаме си мерки, анализираме и обръщаме другата страница.

# 50
Въпросът е интересен, но аз бих се съобразила с това какво аз мога да предложа, за да привлека такъв мъж ? Не говоря за еднодневни т.н.... говоря за сериозна връзка. Честна ли съм, за да изисквам честност ? Вярна ли ще съм, за да изисквам вярност ? Мога ли да му сготвя нещо, за да очаквам пък той да може да смени контакта или гумите на колата ? Грижа ли се за себе си, за да искам той да изглежда добре ?
В противен случай... вероятно ще се насоча към много малка част от мъжете, където шансовете ми за стабилна връзка са нищожни и съм обречена на разочарование

# 51
първосигнално, само на пръв поглед.. всъщност е доста по-комплексно и сложно..

# 52
В днешно време жените толкова готвят, колкото мъжете сменят гуми и контакти...
Имала съм случаи - поканила съм гости и съм им приготвила храна. Възклицанието "ааа, ама ти готвиш", все едно е нещо екзотично, като "ама ти говориш японски, уаууу".

# 53
Въпросът е интересен, но аз бих се съобразила с това какво аз мога да предложа, за да привлека такъв мъж ? Не говоря за еднодневни т.н.... говоря за сериозна връзка. Честна ли съм, за да изисквам честност ? Вярна ли ще съм, за да изисквам вярност ? Мога ли да му сготвя нещо, за да очаквам пък той да може да смени контакта или гумите на колата ? Грижа ли се за себе си, за да искам той да изглежда добре ?
В противен случай... вероятно ще се насоча към много малка част от мъжете, където шансовете ми за стабилна връзка са нищожни и съм обречена на разочарование
Такива размисли и то от жена, ми звучат доста пораженчески и жертвени и никога не са ми идвали на ум. Нали не си въобразяваш, че е успешна стратегия към мъж. Такива жени се озовават с насилници и скотове, които търпят дълги години.
"Дали съм достатъчно добра за еди кой си? " Ужас...на квадрат.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:35 от happy doc

# 54
В днешно време жените толкова готвят, колкото мъжете сменят гуми и контакти...
Имала съм случаи - поканила съм гости и съм им приготвила храна. Възклицанието "ааа, ама ти готвиш", ми е прозвучавало като "ама ти говориш японски, уаууу".

А на мен би ми харесало, че го казват. Един своеобразен комплимент и то вероятно от жена, която не може. Ако е пък от мъж... още по-добре.

# 55
  • Out of the Mix
Браво, хареса ми коментарът ти. Hands Plus1
Остава и той така да се замисля, и ще се получи.
Правилна ти е нагласата -> искам това, което мога да дам основно.
Другите неща някои идват с времето, други не.
Забавен ник имаш. Simple Smile
И аз съм насочен към "малка" част от жените.

# 56
А може ли аз да сменя контакта веднъж на 10 години и гумите два пъти в годината, а той да планира, пазарува и готви всеки ден, ама квото искам, както искам и сервирано в 19ч... Thinking

# 57
Такива размисли и то от жена, ми звучат доста пораженчески и жертвени и никога не са ми идвали на ум. Нали не си въобразяваш, че е успешна стратегия към мъж. Такива жени се озовават с насилници и скотове, които търпят дълги години.
"Дали съм достатъчно добра за еди кой си? " Ужас...на квадрат.

Изопачаваш думите ми.
Ужас според е мен е да мисли някой, че с 5 лева в джоба имаш шанс да си купиш мерцедес. 😉

# 58
И твоето подценяване е огромен червен флаг. Какъв човек ще привлечеш, когато ти самата се считаш за по- ниска топка?

# 59
  • Out of the Mix
Защо да е ниска топка?
Аз не разбирам това от поста й, а съвсем различни неща.
Аман от топки и уравновиловки.

Общи условия

Активация на акаунт