Отговори
# 510
Не се прехласвайте по Гюлгюн. Тя просто не искаше Дияр да ги види и затова постъпи така.
Очаквам тъпотия от Ферит в следващия епизод.

# 511
  • София
А кой е верният отговор в анкетата Joy

# 512
Момичета,дайте да го разнищим тоя израз на лицето на Феро накрая,че ми е пълна Индия. Не можеш го разбра как реагира на отговора на Сейран.Един такъв вцепенен, може и да е,ама все пак.И погледа е замръзнал.

# 513
И последно музиката в края на епизода беше супер, супер не подходяща за сцената.Все пак не гледаме ужаси.Колко хубави романтични песни имат комшиите.Нейсе каквото такоз.Ще чакаме новия фраг пак с нетърпение ❤️‍🔥
Roxy, на мен хич, ама хич не ми беше романтична тази сцена, затова намирам музиката за перфектно подбрана. Може повредата да е в моя телевизор, но романтиката  при мен върви със закачки, смях, лекота, фриволност, дори и доза щекотливост (въобще сърца, рози и еднорози). А тази сцена беше прекалено знакова и натоварена, за да ми мине за романтична. Хареса ми, много даже, но ми хареса играта, посланието и музиката. Тези три фактора ми вървяха като едно цяло. Тази сцена определено не ме усмихна, а ме напрегна и съм в очакване нещо лошо да се случи.
P.S. Надявам се, че не те обиждам с репликирането от моя страна.

# 514
  • София
Зарадва се, как да реагира. Аз разбрах, без да знам турски, че му каза нещо хубаво.

# 515
Ферит ще се отдръпне. Аз така гласувах.
Аз още съм тук, макар че пожелах лека нощ,  ама след този епизод, трудна работа.
Сейран е осъзната този път, наясно е с чувствата си, а Ферит е объркания.

# 516
Бързо разгадаха татуировката на Мерт. Какво ли значение има 23 за него?

Не престава Мерт да хвърля публиката в размисли. То загадъчни татуировки, интересни четива,
диамантени пръстени, яхти.... Много е романтично момчето ни.

# 517
  • Ямбол
Фи ни най-малко не се обиждам.Имам предвид не някоя весела песен,ами някоя бавна мелодия.Понеже мен тази мелодия ме стресна,както каза напрегна ме все едно наистина нещата няма да се развият добре.И наш Феро току виж хукнал да се жени.Абе ще видим от фрага в понеделник.😊

# 518
И последно музиката в края на епизода беше супер, супер не подходяща за сцената.Все пак не гледаме ужаси.Колко хубави романтични песни имат комшиите.Нейсе каквото такоз.Ще чакаме новия фраг пак с нетърпение ❤️‍🔥
Roxy, на мен хич, ама хич не ми беше романтична тази сцена, затова намирам музиката за перфектно подбрана. Може повредата да е в моя телевизор, но романтиката  при мен върви със закачки, смях, лекота, фриволност, дори и доза щекотливост (въобще сърца, рози и еднорози). А тази сцена беше прекалено знакова и натоварена, за да ми мине за романтична. Хареса ми, много даже, но ми хареса играта, посланието и музиката. Тези три фактора ми вървяха като едно цяло. Тази сцена определено не ме усмихна, а ме напрегна и съм в очакване нещо лошо да се случи.
P.S. Надявам се, че не те обиждам с репликирането от моя страна.
+1

# 519
  • София
А, за татуировката. 23 е номерът на Майкъл Джордан, винаги с това съм я свързвала тази цифра. Носи разни шапки и тениски с неговия знак.
Иначе 2023 е много силна година за Мерт, а оттогава са и гаджета с Афра.
Та доста значения има тази цифра.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 00:35 от MysteryG

# 520
Не се прехласвайте по Гюлгюн. Тя просто не искаше Дияр да ги види и затова постъпи така.
Очаквам тъпотия от Ферит в следващия епизод.
Ставаме две! И за Гюлгюн (щадеше Дияр в случая), и за Ферит.

# 521
Иначе 2023 е много силна година за него, а оттогава са и гаджета с Афра.
Та доста значения има тази цифра.
[/b]
Дано скоро и нещо повече от гаджета🧿🧿🧿

# 522
Значи Феро  е супер, поглед, мимики, действия, чувства. .. Както винаги не се съмнявам в него.
А каката е за фон, ще я отсвирим скоро Simple Smile

# 523
Имам една молба, момичета! Може ли името на  изпълнителя и името на песента от последната сцена. Не мога да чакам до понеделник за фраг. Знам, че тя ще ми подскаже какво да очаквам. Благодаря предварително!

# 524
🤣🤣🤣🤣 Да беше сложила едно "Друго", а то....

Общи условия

Активация на акаунт