Отговори
# 525
# 526
# 527
За погледа, писах.
Той чакал, тя чакала и някъде по пътя са се разминали.
Точно тоя дълг на Ферит ще е неговото решение може би, така както пишат... и драми, драми.

# 528
Най-добре нова анкета.

# 529
Имам една молба, момичета! Може ли името на  изпълнителя и името на песента от последната сцена. Не мога да чакам до понеделник за фраг. Знам, че тя ще ми подскаже какво да очаквам. Благодаря предварително!
Фи,моля те,сподели после какво мислиш.Heart

# 530
  • Ямбол
Емрулах ще се окаже прав,че нашичките и двамата ще изстрадат любовта си и ще преминат през пъкала на ада, ще изгорят и ще възкръснат като феникс от пепелта.И ще се роди една чиста,осъзната и опрощаваща грешките  любов .Сейфер ❤️🧿
П.С Искам кака да си отива под мишник с баба и деди.И хайде гюле гюле.

# 531
  • София
Доста са репетирали Stuck Out Tongue Winking Eye

# 532
Момичета, май се филмирахме след финала.
Ако, след признанието на Сейран падне голямата картина, и двамата видят портрета,
който се крие отдолу, това ми се струва, че ще е най верният отговор на Ферит.

# 533
Здравейте!

Тази песен ми напомня нещо от песента, с която завърши първи сезон. Там гласовете бяха предимно мъжки.
Тук започва с мъжки глас, но изведнъж се откроява много силно женски.  Въздействието от мъжките гласове е близко и в първи сезон и тук/това казва моето ухо/.
Тогава самата музика предвещаваше голяма битка за живота на Ферит и оцеляването на двойката.
Тук усещам нещо подобно. Предстои нещо тежко за двамата като двойка и женският глас ме навява на мисълта за голям сблъсък между Диар и Сейран.  
Това ми говори на мен тази музика.Ще има предпоставки за фаталност. Сейфер ще са подложени на нещо  незнайно какво, от външния свят. Но е хубаво, че вече стават отново двойка и надявам се вече по-зряла, без глупави тайни.
Очаквам вече Сейран да се бори упорито за Ферит. Той е неин и ще бъде, но му трябва сигурността от нейна страна. Тя ще му я даде.

# 534
Емрулах ще се окаже прав,че нашичките и двамата ще изстрадат любовта си и ще преминат през пъкала на ада, ще изгорят и ще възкръснат като феникс от пепелта.Една чиста,осъзната,опрощаваща любов между две души.Сейфер ❤️🧿
П.С Искам кака да си отива под мишник с баба и деди.И хайде гюле гюле.
Roxy,то половината свят иска кака да си ходи,но гледах няколко пъти последната сцена и все повече мисля,че Ферит няма да се откаже от Дияр.Поне засега.Сейран мина през чистилището , изрече на глас това, което е в сърцето Това шумно изпускане на дъха беше дълго потисканите и чувства и желания. Тя е свободна,постъпи правилно както към Дияр така и към себе си.Ферит трябва да пусне дъха си сега,но от изражението му мисля,че ще почакаме още.

# 535
Dimana-nova1, музиката ти се струва сходна защото са от един и същи изпълнител - именно, Джем Адриан (пък да не кажа, че чак от един и същи албум вероятно?)
Съгласна съм, че изборът за фонова музика е малко плашещ във финалната сцена, тепърва ще видим как ще реагира Ферит. Има право на всякаква реакция, от една страна да се радва, че Сейран най-сетне поиска и направи стъпка за СейФер, от друга страна има право да е ядосан заради всичко преживяно. Според мен още има какво да си изяснят СейФер и чаак тогава официално да се съберат.

# 536
Музиката навява тъга. Тътените не ми се харесаха. Дали това не предвещава
нещо страховито и трагично с един от двамата.
Тази нощница, изпратена като подарък не е случайна.
Иска ми се Дяра да е замесена със Синан и така отстраняването й ще стане истинско.
Стига вече и Ферит и Сейран да са й благодарни за нейната подкрепа и съпричастност.
Ще има сложно развитие на сценария .

# 537
  • Ямбол
Сейфер и Афрам са като вълшебна магия  ❤️‍🔥
Впрочем доста от музиката в сериала е на Cem Adrian.Прекрасен изпълнител има страхотен завладяващ и дълбок глас.😊

# 538
  • Яко в Матрицата...

Това е компилация от текст на Юнус Емре и предполагам стихове на Джем Адриан.
Ако довечера имам време, ще се пробвам да преведа песента, но си е предизвикателство да превеждаш такъв автор като Юнус Емре...

Вървя напред, но горя, изгарям
Любовта обагри ме във кръв
Отне ми разума, но и луд не ме остави
Ела и виж любовта какво ми стори

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 07:42 от Reni 🧿

# 539
Докато не видя следващия фраг,няма да се радвам..
Последната сцена е красива,но изражението на Ферит е страшно объркващо..едновременно радостна и тъжна..
Все едно казва тя прие,но какво ще стане с Дияр...
Не знам,малко ми е странно случващото се,не вярвам всичко да е толкова лесно..
Може би ако Дияр ги беше видяла,нещата вече щяха да са по-лесни..
Мъката не е приключила,както ни обнадежди Емрулах ,така в понеделник ще ни потънат гемиите,не е като да не се е случвало..
Дано да греша .

Общи условия

Активация на акаунт