Отговори
# 120
Добро утро,момичета!
Явно темата за брака отново е на тезгяха.Да помислим от гледна ночка на това, че искат да ни покажат израстване и промяна на Ферит.Ясно е наблегнато на състоянието му когато се спомене сключването на брака,помъкрва му лицето, започва да се души,не показва присъщата емоция на човек,на който му предстои обвързване с жената на живота му.Независимо Сейран ще си тръгне ли или не,ако сложи този подпис какво точно израстване искат да покажат.Не е ли време сам да стъпи на краката си без да търси спасителни сламки.За мен ще има израстване ,ако сам стигне до извода,че не иска да се обвързва с Дияр или,ако иска от цялото си сърце,то трябва да тръгне към сватбената маса с цялата емоция на щастлив и обичащ жената до себе си мъж,без грам помисъл и спомен към Сейран.Третата опция ще говори,че нищо не се е променило в него.

# 121
Всъщност всички пътища водят към възсъединяване на СейФер. Въпросът е откъде ще минат и колко ще са дълги тия пътища.

# 122
# 123
Здравейте мацки, четох един спойлер от рускините, но колко е верен не знам, слагам го в скрит текст. Приятен ден Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Сейран ще да откаже на Ферит и той ще тръгне да се жени за Диярията,. Сейран ще  остане в имението, но в деня на подписването щяла да си събере нещата и да си тръгне. Феро разбирайки за това ще  остави тази на масата за подпис, (но дали ще подпишат или не, не пише). Щял да спре Сейран и двамата да са заедно, щяло да има много интриги. Туй то. Blush
[SPOILER/]

# 124
Без заглушаване на думите,не,че ги разбрах ,,ама добре звучи.
https://www.facebook.com/share/r/WffuY2vn537DgUSj/

# 125
  • Ямбол
Днес имало снимки в Ялъто 😌. Някакви хорица са се снимали .📸

# 126
# 127
[SPOILER/]Днес ще има трейлър!
-Искам тази връзка да се прекрати.👿😘❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥#Seyfer
Превода е автоматичен !!!

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 12:53 от Сейран

# 128
Единственият верен ход на Сейран е да си тръгне. Ако го направи, Ферит посмъртно няма да я остави сама и в опасност от Синан. Независимо от всякакви годежи, пръстени, сватби, каки, лели, обещания, клетви и т.н. Това у него е по-силно от всичко останало.

# 129
# 130
  • София

Това са някакви измишльотини

# 131

Това са някакви измишльотини

Сигурно , но дано епизода в петък да е хубав.

# 132
В Х акаунта на сериала дават кадър със Синан и питат: какво прави. Аз съм далеко да нахлуя с пистолет, но той е там наблизо и дано ме чуе и нахлуе, точно когато се колебаят с тази целувка. В суматохата да влезе и Дияр и ЕХА - на всички ще им се изясни всичко първосигнално Laughing

Сейран, сус, не даваме СейФер да се прекъсва. Но ако е с Диярията - веднага тая връзка да се прекъсне!!!!!!!!!!!!!!!

# 133
Дълбоки води са тия за това какви жени искат мъжете. Цитираното по-горе от ГГМ ми напомня оня стар виц за султана, когото посъветвали да вдигне малко интелектуалното ниво на харема си и тръгнали да му търсят все интелигентни кандидатки за там.  Накрая трябвало той да си избере една от тях и след кратък размисъл султанът отсякъл - Абе искам най-дебелата! В по-актуален вариант може да стане - Искам най-хубавата, но това не променя много смисъла на тази история
Милна, в оригиналния виц султанът търси жена на овакантено място в харема.
Скрит текст:
Един султан си обявил още една вакантна бройка в щата на харема и си направил кастинг! Явили се три кандидатки. Влязла първата:
- Колко е две и две - пролет моя? - попитал султана.
- Четири - господарю мой! - отвърнала тя.
"Умна е!" - отбелязал султана. Влиза втората и султана пак я пита:
- Колко е две и две - слънце на очите ми?
- Пет, повелителю мой!
"Е, не е толкова умна, но има въображение!"
Влиза третата и той пита и нея:
- Колко е две и две - радост на живота ми?
- Колкото кажете Вие, господарю!
"Покорна е!" - помислил султана.
Накрая, избрал тази, която имала най-хубаво дупе! Тъй де, той за съветници си имал везири!
И тъй като арабската дума "султан" означава: авторитет, мощ, управляващ, когато една жена търси (съзнателно или подсъзнателно) това, рано или късно си го намира (реален или въображаем). Тук някои от нас са видели, че Сейран търси нещо повече от спасение във Ферит и ... чака и Ферит да потърси в нея, нещо повече от султана във вица.  Simple Smile

# 134
Ако това е вярно тези думи са по-скоро на дядото на Дияр или Халис ага.

Общи условия

Активация на акаунт