Отговори
# 480
Дияр го играе гадно….Тя Ифакат и каза,че е голям “правеж”…Знае,че и Сейран и Ферит са добри и тя се прави на по-добра…Защо?Има нещо много гнило тук…
А Ферит и Сейран нищо ново под слънцето…То е любов,то е страст….Ако нямаше камери😂…ясна е работата🫣

# 481
Не очаквах, че ще чуем отговор тази серия
Огън са 😍😍😍
Ние хубаво чухме отговора на Сейран, ама не видяхме Ферит какво ще направи. Тя, че е пич, пич е, аз съмнения имам в падишаха наш. Той е с празна кратуна и все някой трябва да му подсказва нещо, да го уверява и убеждава, въобще с фунийка да му налива в главата.
Ponky, подкрепям всяка казана от теб дума. Това с храненето на кака с шоколад ми дойде в повече и то пред Сейран. Ама направо да й го беше сдъвкал и уста в уста! Добре, че се оказа алергична!
Фи,обеща ни вопъл ни стон за Феро.Сейро безумно го обича,така чеее и ние го обичаме.
Обещах при определени условия, ама условията не са спазени и нямам предвид думите на деде. Нямаме сделка! Simple Smile

# 482
Емрулах бе прав този път. Единственото, за което съжалявам е, че свърши.
Благодаря, СейФер.❤️‍🔥❤️❤️‍🔥
Благодаря, АфРам. ❤️‍🔥🤍❤️‍🔥
🧿🧿🧿

# 483
# 484
Оставиха ни с фантазиите за тях ...няма и трейлър, великолепна игра иначе, доволна съм.

# 485
# 486

Ох, много е добро!
Гюлчин едва се сдържа , да не се разсмее.

Страхотен епизод , не хванах много , ноо си заслужаваше!❤

# 487
Какъв беше този поглед на Ферит накрая? Сянка мина през лицето му, и му се промени изражението. В комбинация с музиката, тръпки ме побиха. Сейран чака присъдата си от Ферит. Уникална игра. Красота и талант. Браво!

# 488
Сега ще видят какво искат зрителите и ще напишат нещо средно между техния сценарий и желанието им

# 489
Сега е видят какво искат зрителите и ще напишат нещо средно между техния сценарий и желанието им

Усещам последна поява на Синан, да видим... Ако Ферит се отдръпне ще е много унизително за Сейран, така че не вярвам да е това, но погледът на Ферит някак се смени.

# 490
Финала ....супер.
Само Ферит  да не се огъне пред каката и да направи от Сейран любовница.
Добре, ами годежарите долу какво ще ги правим.
Лелята така бързо няма да се предаде, а капитана сигурно ще се пени отново.

# 491
Малко съм разочарована от Ферит,сякаш нарочно измъчва Сейран.Ако дадат малко ретроспекция и разберем най-накрая какво е станало за 2 години,как и защо са се развели,може и да навъжем нещата.Не знам заради музиката ли или заради кънтящите им гласове в последната сцена,но в мен пак се промъкна надеждата за кома.

# 492
Ей този поглед на Ферит не ми харесва, той че обича, обича, но на мен ми е като "бинго".
Гюлгюн, той мъжа й беше чапкънин, тя сина си ли ще прекъсва...
Що така са ми малко безхарактерни, уж постъпват зряло.

# 493
Аз предлагам да се въздържаме от обиди към Ферит и Сейран в този епизод
И двамата има за какво да ги нареждаме,но толкова много страдания и за единия и за другия,че всяка хвърлена обида е обида и за пишещия
А иначе,от любов към спорта е ясно,че ще има такива

# 494
Аз  съм доволна,   от началото на трети сезон, чак в този епизод открих магията на Чапкъна и СейФер.. 😍🥰

Общи условия

Активация на акаунт