Отговори
# 495
Два дни нищихме хавлията и какво стана,нищо.Сега се почна погледа на Ферит.Радвайте се бе,момичета...заедно ще са,споко.

# 496
Какъв беше този поглед на Ферит накрая? Сянка мина през лицето му, и му се промени изражението. В комбинация с музиката, тръпки ме побиха. Сейран чака присъдата си от Ферит. Уникална игра. Красота и талант. Браво!
Това е коментарът на вечерта! Браво, Нинка!
  Музиката ми звучеше като реквием (много жалко, че не разбирам думите), но беше толкова внушителна, че ме държеше настръхнала през цялото време. Имаше нещо съкрушително, дълбоко трагично и траурно. Емруллах май само за нея беше прав. Изключително прецизно подбрана, както винаги (в тази продукция само към музиката и играта на ГГ никога не съм имала забележки). И не почувствах фойерверките, а болката на една жена тръгнала към своята Голгота! И всичко мога да понеса, но не и да стана свидетел на "смъртта" (в преносен смисъл използвам думата) на Сейран. Брилянтно изиграна последна сцена! Потрепването на брадичката на Афра, погледът и всяка мимика казваха, че тя се предава в ръцете на Ферит. Мерт също беше превъзходен и този последен поглед ме ужаси. Не беше на щастлив мъж, получил жената на живота си; не беше на победител.
P.S. Момичета, обещавам повече да не вкарвам мрачно настроение. Радвайте се на епизода, но аз няма да се отпусна, докато не видя действие от страна на Ферит. И не знам защо, но страшно ме е присвило, че няма да е такова, каквото очаквам.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:10 от Fi79

# 497
Епизодът беше като взет от сезон едно. Рейтингът ще е нагоре, заслужено. Чакам да гледам със субтитри, че някои разговори ми убегнаха на руския слух.
Четох коментар в инстаграм: И Ферит как ще отиде да спи след това? 😍
Та и ние така, Лека,  на който ще може да спи.

# 498

Извинявам се за странното включване, но преди дни ми попадна този клип с актрисата, която играе Ифакат, може ли някой да разясни за какво говореше тя толкова разпалено? Simple Smile

# 499
  • Ямбол
Епизода си беше си хубав.Разочарована съм от Суна значи не иска чека,ама иска Ялъто понеже нали е на сестра и що да не е нейно.Ах Суна,аххх....🤐.Браво на Деди и на Гюлгю,че затвори вратата ☺️.Изкефи ме много.Сейран много красива и нежна направо как можа да и устой наш Феро незнам 🤷.Какво толкова се чуди.Цял епизод Сейран му дава зелена светлина,пък той дреме като да не казвам...Ами хвани я тази жена,целуни я,кажи и,че я обичаш.Бъди мъж мамка му.Сега топката е в него да видим как ще си изиграе мача Феритчо. Не го разбирам него хем го души,хем се натиска да се жени.Направиха го малоумен.И тоз дубайски  🍫 голяма работа стана.Можеше и още по-хубав да е епизода,ама уви дано в другия повече вече да видим.Време е вече поне за целувка.Нашата Сейран така се предаде на своя любим мъж с цялото си същество и душа му заявява,че е негова.Голяма игра ❤️.И Феро беше чудесен,но ме ядоса,че се дърпаше на нашата красавица.Незнам за него,ама моето сърце го спечели Сейро тази вечер.
И последно музиката в края на епизода беше супер, супер не подходяща за сцената.Все пак не гледаме ужаси.Колко хубави романтични песни имат комшиите.Нейсе каквото такоз.Ще чакаме новия фраг пак с нетърпение ❤️‍🔥

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:46 от roxy94

# 500

Извинявам се за странното включване, но преди дни ми попадна този клип с актрисата, която играе Ифакат, може ли някой да разясни за какво говореше тя толкова разпалено? Simple Smile
Питат я за Сейран и тя казва че не я интересува Сейран а само нейната Ифакат и т.н.Подпийнала сякаш беше.Гьозде,Сезин и Бурджу се подсмихваха отстрани.

# 501
На мен също ми хареса музиката в последната сцена.

# 502
Момичета, бих разделила епизода на 3.
СейФер, Ифакат и всички останали.
Първо бих искала да кажа за Ифош, еее много добра актриса! Тази жена въплъщава геройня, която като започне да крой план тръпки да го побият човек, нищо не я спира. Като остър нож влиза, на Дияр също много точно и направи реплики, с др думи не си поплюва.
Драмата на Бетюл, Аби и Суна някак не успя да достигне много до мен. Обикновено много харесвам Суна и Аби, но този епизод някак не се докоснаха до мен. Особено накрая Суна с искането на имението ми разби.
И така остават ми Сейферчетата супер сладки, милички и страстни. Като изключим факта, че имаше малко сцени, които бяха безпредметно удължени като правенето на сандвичи от Ферит в кухнята, чак пък да ни дават как реже домата, малко смешно ми стана (може само аз да съм). Сейран през цялата серия  му казваше няма да го бъде така, само той не вдяваше или се правеши на невдяващ, защо му го казва това тя. Според мен той се изненада от нейния отговор, не очакваше тя да каже "да". Добре я притисна да си каже, но решението за Дияр, според  мен трябваше да е взето преди отговора на Сейро или поне да са ни дали кадър в който той вземе решението, примерно да свали пръстена или нищо от сорта...
Честно казано като гледах фрага се издразних на въпроса на Феро бей, но се радвам че Сейран му даде положителен отговор, в крайна сметка човек понякога трябва и да си прегръща егото в името на любовта и човека до него.
И още веднъж евала на Гюлгюн, този персонаж няма да го обвинявам за това, че не е била пълноценна майка преди. Постъпи много добре ❤️❤️❤️

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:59 от K_I_V_

# 503
Серия пълна със Сейфер,при това взривоопасни.Не преминаха границата,но те карат да настръхваш от бушуващите им чувства.И двамата искат да постъпят правилно.Съвеста или сърцето.Никой не може да ги съди оттук нататък .Деде удари право в десетката с думите си.На Ферит му беше необходимо потвърждение от Сейран,че още го иска и обича.Искаше да го чуе и го чу.Сега е негов ред. Да нямаме само изненади,че ,ако рейтинга скочи значително и сценаристите  се натряскаг като иберийски пирати току виж Феро падне в краката на Дияр с думите "Сал тебе искам".Те тогава лягам в лехата с босилека в ръка.

# 504
Епизода си беше си хубав.Разочарована съм от Суна значи не иска чека,ама иска Ялъто понеже нали е на сестра и що да не е нейно.Ах Суна,аххх....🤐.Браво на Деди и на Гюлгю,че затвори вратата ☺️.Изкефи ме много.Сейран много красива и нежна направо как можа да и устой наш Феро незнам 🤷.Какво толкова се чуди.Цял епизод Сейран му дава зелена светлина,пък той дреме като да не казвам...Ами хвани я тази жена,целуни я,кажи и,че я обичаш.Бъди мъж мамка му.Сега топката е в него да видим как ще си изиграе мача Феритчо. Не го разбирам него хем го души,хем се натиска да се жени.Направиха го малоумен.И тоз дубайски  🍫 голяма работа стана.Можеше и още по-хубав да е епизода,ама уви дано в другия повече вече да видим.Време е вече поне за целувка.
И последно музиката в края на епизода беше супер, супер не подходяща за сцената.Все пак не гледаме ужаси.Колко хубави романтични песни имат комшиите.Нейсе каквото такоз.Ще чакаме новия фраг пак с нетърпение ❤️‍🔥
Ако е влязъл Синан - може музиката да е таман. Simple Smile Но нека сме доволни на многото Сейферски сцени днес, много труд са вложили Афрам! Two Hearts

# 505
  • София
Изтървах половината серия, след малко ще наваксам. Гюлгюн ме изкефи накрая. И аз мисля, че Фейза е Синан, много наблягат на тези разговори, има нещо.

И в Х е лудница, социалният е наш

Последна редакция: пт, 01 ное 2024, 23:52 от MysteryG

# 506
Изненадания Ферит......

# 507
Бързо разгадаха татуировката на Мерт. Какво ли значение има 23 за него?

# 508
Този път заставам на страната на Ферит,аз.Ферит каквото и да си говорим е бил изоставен от Сейран,нали.Той си има много травми а тази е най-голямата му.Никак не харесвам Дияр,но за съжаления тя е била и е до него.Ферит изпитва чувство за дълг към нея.Почнахте го,ама чакал Сейран.Ами да,нормално е да я чака,той е безумно влюбен в нея,но е притиснат между дълг и любов.Трябва да е сигурен в нея за да направи крачката..

# 509

Според мен изражението му казва "Най-после си призна, Сейро". 😃

Общи условия

Активация на акаунт