Отговори
# 540
Епизодът много ми хареса. Финалната сцена беше много наелектризираща, но изражението на Ферит след отговора на Сейран малко ме обърка. Ще видим какво са ни подготвили сценаристите.

Замислих се над това, което снощи някой сподели, че Фейза може да е всъщност Синан. Може и да се окаже вярно. Има логика, защото мисля, че в някоя от предните теми, беше коментирано, че една от снимките, които Синан разглежда на телефона си, е на Ферит от фитнеса от деня на запознанството му с Дияр.

# 541
Добро утро. След първоначалната еуфория и късно заспиване, прераснало в недоспиване, утрото се предполага да е по-мъдро и то ме настройва малко по-песимистично, защото всичко е възможно оттук насетне. А е така, защото до края на сезона има още много серии, в които нещо трябва да се случва. И още мъки на СейФер едва ли ще ни спестят. Но като написах снощи, че епизод 81 наистина може да се нареди сред трите най-силни досега, имах предвид, че в първия и втория сезон имаше поне по един такъв, който беше преломен за връзката им  - когато Сейран целуна Ферит за първи път, опитвайки се да го спре на летището, когато отиде при него да консумират разваления им първи брак и когато Ферит я нарами и си я прибра в имението. Май станаха 3, а със снощния 4 тези преломни епизоди, ако не пропускам още някой. Но това да е проблема. Ще видим.

# 542
  • Яко в Матрицата...
Изражението на Ферит е такова, че да ни накара да очакваме следващия епизод и да градим теории.

# 543
Добро утро,момичета
Аз продължавам да съм под въздействието на снощната серия
Отдавна не бях гледала онлайн и бях забравила какви емоции предизвиква сериала,когато не съм прочела предварително това,което разказвате тук,в темата
Невероятна игра,невероятна...
Всички останали сериали,които следя са ми като на забавен кадър и се улавям,че правя сравнение в играта на другите актьори с тази на Афра и Мерт
Наистина е несравнимо това,което тези две деца правят пред екрана
Ще спазя думите си,че няма да пиша нищо,с което след анализиране може да обиди Сейран,или Ферит
Само едно питане имам...
Явно не съм разбрала,или не мога да разбера,или нещо не ми е ок,но защо Сейран отиде в дома на Диар?
Този въпрос наистина ме размисли,защото се получава доста голя конфликт между това,което казва и действия и
Аз,ако съм на мястото на Ферит в началото на следващия епизод,когато очакваме всички неговата реакция,ще я попитам точно това?
Защо тогава,след като ме искаш пак,отиде при дядото на Диар,за да ги накараш те отново да поискат сватбата ми с нея?
Ако Ферит веднага се втурне към нея, и +18,какво ще гледаме по-нататък?
Мисля,че са заложени много по-дълбоки идеи,с които да ни покажат борбата на двамата един към друг
Пък и Диар все още е много бяла,за да бъде отсвирена по този начин
Моралистките ще надигнат вой до небесата

# 544
Отговорът на въпроса защо Сейран отиде в дома на Дияр на първо четене изглежда прост - защото това е Сейран. Но зад това първо четене има още много и по-дълбоки планове. И да - всички искахме двамата магьосници  накрая да се награбят, нацелуват и т.н., макар за последното да нямаха технологично време, защото сватбарите чакаха долу с нарастващо нетърпение...Но нямаше сигурно да е реалистично. Най-важното е, че настъпи прелом, макар  битката още да не е спечелена. Тя предстои.

# 545
Добро утро, момичета Simple Smile
Аз не гледах онлайн снощи, просто защото Сабина не я чувам, а това ме измъчва при възприемането. Но ви четох. Hug
Изгледах последната сцена със субки (за това имам време сега) и се обаждам по повод въпроса в анкетата. Ако имаме предвид финалната сцена, всъщност целувка си имаше - особена, но си имаше. Това го пиша, въпреки че аз не съм гласувала за тази опция. Blush

# 546
Милна,да,права си
Аз много добре разбирам за вътрешната борба на Сейран,причините,заради които тя действа по този начин,цялата и същност
Но,точно моментите след това ми се виждат прибързани,не добре обмислени в сценария,колкото да задоволят желанието на феновете
Защото Сейран според мен,първо трябваше да води борба със собственото си аз,да стигне до краен предел на силите си в тази борба и тогава да даде това признание
Така,както е направено ми е много двулично и неприятно да я виждам в тази светлина

# 547
Добро утро Flowers Hibiscus
Вал,Ферит и зададе този въпрос,още вечерта,какво се е променило,че е започнала да одобрява женитбата му с Дияр и тя му каза,че я е опознала.Не знам за моралистките,на мен погледа му не ми се видя странен в края.Беше доволен и учуден,какво очакват всички да се хили като зелка,да се хвърли към нея ли?Та той до преди секунди,беше разочарован,че тя не приема и беше се обрекъл.Аз още когато говореше с деде и чу съвета му,съм сигурна,че той взе решението си,но реши да я предизвика и за мен е много правилно това.Колкото и тук да се писа,че тя му била показала,че го обича в разговора в градината на Есме,ами не беше така.Той чакаше да му каже,че не може с друг,защото го обича,но тя каза не знам.Така че трябваше да я постави до стената,той много добре вижда ревността и,но иска много повече.Сега какво ще направи пред Дияр,ще видим.Възможно е да си замълчи,което ме води към моя спойлер,прословут.В него както казах,но ме оплюхте,Сейран ще стане любовница на Ферит,а това е факт,защото тя,харесва ни или не,е омъжена жена.После ще стане нещо и Ферит ще пострада,доколкото помня,за да я защити и тя ще го гледа.Чак тогава той ще каже на Дияр,че обича Сейран и ще е с нея.Ще видим...

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 09:23 от Милена Тодорова 756835

# 548
Със сигурност чакат повишен рейтинг, искат нагоре, затова няма да направят грешни стъпки, чакат да подписват и рекламните договори за следващата година, ще развият отношенията  Сейфер, бавно и трайно. Точно това правят в момента, вадят стратегията от първи сезон, да ни държат в шах, Ферит е изключително доволен, че Сейран се предаде и му каза Навреме какво иска..А Дияр трябва достойно да я разкарат...Хубавото е, и че Синан беше инкогнито.

# 549
Добро утро. ☕️☕️☕️
Ферит в началото на епизода каза на Сейран, Няма да загубя (Дияр), но и теб няма да загубя. Това беше заявка за сюжета напред.
Колкото и да не искаме, ще гледаме как лавира между двете. Сейран му се отдаде напълно на Ферит. Може да прави с нея каквото реши. Всичко е в ръцете на малкия ага.

# 550
Не разбирам Ферит.. В главата му вероятно е недостойно да остави Дияр и да не си спази думата. Но достойно ли е да се жени за нея, докато обича друга жена? Еми по-недостойно е. По - добре да си каже истината и да приключат отношенията си. В крайна сметка сме в 21 век. Сейран 3 брака има, той 2. Не е нелепо да се разделиш с някого. Достойно хем към отсрещния човек, хем към себе си.
Мен ако питате Сейран и Ферит първо да обсъдят раздялата си от преди 2 години, после да се събират. Да не замитат проблемите под килима.

Омерзена съм от Суна. Ти да приравниш живота на родителите на мъжа си с някаква тъпа вила. 🤦 И като вземат къщата, какво? Съсипаното му детство ще се промени ли? За пореден път доказва какъв егоист е. Ако съм на Абидин и разбера това, ще се разведа на секундата. Той неведнъж каза, че проблема не му е пари и облаги. 🤦

Каква беше тая сцена с замечтания за Гюлгюн Орхан? Така и не разбрах и техния развод защо се е случил. Последно си бяха ок. 🧐

Племенницата на Ифакат изкараха ли я от сериала? Уж замина, но ще се връща ли?

С Латиф какво стана?

Тази Айшен голяма злобарка е станала и тя.

# 551
Това, което ми се вижда най-притеснително и нелогично е, че нашите хора не се учат от грешките - нито на другите, нито техните собствени. Халис изнесе цяла лекция на Ферит за любовта на база на собствения си горчив опит, а Ферит нещо мънкаше, че в сърцето му имало място за всички, вкл. и за дядо му. Все пак да се надяваме, че не само е чул, но и разбрал какво искаше да му каже дядо му. Този път той не се опитваше да се наложи от позиция на силата, а разчиташе да го убеди в правотата си. А за Сейран да не говорим. Типично по "сейрански" отиде в къщата на Дияр, след като преди това Ферит отхвърли безумната й идея да ходят там заедно. Може би Сейран така искаше да върне "адвокатската услуга" на Дияр. Но не по-малко безумна изглеждаше увереността на Ферит, че ще намери решение, при което и с Дияр женени и със Сейран наблизо. Тези неща, ако ги правеха други герои, сигурно нямаше да им ги прощаваме толкова лесно, но аршинът ни за Сейран и Ферит е друг и винаги ще бъде.

# 552
Добро утро, момичета! Във втория фраг имаше сцена, в която дядото на Диар казва, че няма момиче,
което да даде на мъж, който тича след бившата си жена...  Не видях снощи в епизода,възможно е да съм я пропуснала

# 553
Добро утро, момичета! Във втория фраг имаше сцена, в която дядото на Диар казва, че няма момиче,
което да даде на мъж, който тича след бившата си жена...  Не видях снощи в епизода,възможно е да съм я пропуснала
Добро утро, имаше я тази реплика в самото начало когато си прибра внучката от имението.

# 554
Рейтингът!

Общи условия

Активация на акаунт