Отговори
# 555
  • Яко в Матрицата...
Изненадана съм, но и не. Твърде много Дияр имаше в серията.

# 556
Добро утро. ☕️☕️☕️
Ферит в началото на епизода каза на Сейран, Няма да загубя (Дияр), но и теб няма да загубя. Това беше заявка за сюжета напред.
Колкото и да не искаме, ще гледаме как лавира между двете. Сейран му се отдаде напълно на Ферит. Може да прави с нея каквото реши. Всичко е в ръцете на малкия ага.

По принцип нищо не е изключено, защото зависи от сценаристите, но ако всяка  закана, клетва или обещание на ГГ беше заявка за сюжета напред, не знам как щяха да изглеждат сега нещата. За добро или за лошо не е така и затова не мога да си представя, че "решението" на Ферит е да се ожени за Дияр, пък Сейран да му е любовница. Това ако стане, ние повече няма да имаме насреща си нашите ГГ, а други, на които нищо повече няма да простим. А и самата Сейран във финалната сцена беше категорична - ако се ожениш, ще си замина! И ще го направи. По-сложно обаче ще стане, ако не дай боже Дияр извади някоя бременност от ръкава си.

# 557
Добро утро, момичета!

Трудно се връщат зрители след толкова епизоди безумици и ремаркета, но след този финал следващата седмица ще бъде по-висок.

# 558
  • Яко в Матрицата...
Рейтът ще се вдигне, само ако дадат, че тейзето се маха. Много сцени имаше с нея. Твърде много…

# 559
Рейтът ще се вдигне, само ако дадат, че тейзето се маха. Много сцени имаше с нея. Твърде много…

И тая снощи пак е давала някакви интервюта. Аман от нея. 🙄

# 560
Моля ви се, рейтинг не ни трябва. Ще вземат да решат да направят 4-ти сезон 👿

# 561
Добро утро,
Не мога да разбера, защо рейтинга е надолу. Не е малък спада, при положение, че имаше 2 фрага пълни със Сейфер.
Не го отдавам на Дияр, виждам че вие обвинявате нейното присъствие, но някак не мога да се съглася. Няма как просто да изчезне жената, в крайна сметка трябва да приключи стори линията и.
Тези резултати ме учудиха в неприприятна посака. Защото Афра и Мерт бяха уникални с играта си.  😞

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 09:31 от K_I_V_

# 562

И тая снощи пак е давала някакви интервюта. Аман от нея. 🙄
Този жена за месец и половина даде повече интервюта от Афра и Мерт взети заедно за повече от две години.Завидно самочувствие,машала.

# 563
Добро утро,
Не мога да разбера, защо рейтинга е надолу. Не е малък спада, при положение, че имаше 2 фрага пълни със Сейфер.
Не го отдават на Дияр, виждам че вие обвинявате нейното присъствие, но някак не мога да се съглася. Няма как просто да изчезне жената, в крайна сметка трябва да приключи стори линията и.
Учуден съм наистина, тези резултати ме учудиха в неприприятна посака. Защото Афра и Мерт бяха уникални с играта си.  😞

Шербета също спадна, чудя се дали не е заради празника на Турция онзи ден, просто хората след празника са решили да си дадат почивка от сериите.

# 564
Добро утро Heart
Загубиха доверието на феновете си, да се сърдят на себе си. Много си играха с чувствата на верните си зрители. На мен например епизода не ми беше ок. Имам специални забележки към Ферит. Човекът определено има бъг, ама не ми се влиза в спорове.

# 565
Освен СейФер няма някаква друга интересна линия, заради която да се гледа сериала. Пълнят епизодите с Есме и нейната бременност, Орхан и Бетюл, Абидин и Суна, които специално на мен са ми супер безинтересни, а като прибавим и кака с родата й и направо умирГам от кеф. 🤪

# 566
Еве,за мен пък Сейран има бъг
Как ще коментирате излизането на Сейран по хавлия от банята?Той не я звари,тя сама излезе в стаята при него
Ако беше Пелин,колко плюнки щяхме да изплюем за такава сцена
И много добре знае какво предизвиква у него
Старата Сейран никога нямаше да направи такова нещо
За мен Ферит в тази серия запази достойнството си
Това е израстване
При Сейран за тези три сезона се получи -
1.Искам го-Юсуф,не го искам
2.Не го искам-Ферит,искам го
3.Пак не го искам-Ферит,искам друг
4.Другия не искам-Синан
5.Пак го искам-Ферит
6.Не знам какво искам....

# 567
  • Яко в Матрицата...

Всички сериали са надолу, ама за нашия е критично това надолу.

K_I_V_, повечето очакваха още миналата серия да приключи стори линията на тейзето. А от вчерашната серия се вижда, че още дълго ще стои в сериала... Още поне 2-3 серии. Рейтингът на миналата серия беше толкова трудно извоюван, че трябва много внимателно да се пипа. Но хората си имат план и си го следват.

Тере, дано няма 4-ти сезон, не виждам какво още могат да измислят Joy

Вал, ти сериозно ли?

# 568
Рени и кое не е вярно,та ме питаш дали съм сериозна?

# 569
Е какво трябваше да направи Сейран? Да се провикне вътре от банята и да го изгони, за да може да излезе. В крайна сметка нищо, което не е виждал преди не му беше показано.
А той какво наднича зад вратата?

Общи условия

Активация на акаунт