Отговори
# 570
Добро утро!
Играта на Афра и Мерт не заслужава този рейтинг, аз очаквах да е нагоре.
Лилия, тази Пакил какво пак е приказвала?

# 571
  • Яко в Матрицата...
Рени и кое не е вярно,та ме питаш дали съм сериозна?

За списъка ти говоря. Искала - не искала била Rolling Eyes Юсуф предаде доверието ѝ и тя го отряза, не помня да се е чудела. За всяко едно тръгване от Ферит имаше причина. И за Синан има причина, всичко ни показаха. Е, имаше и не много добри режисьорски решения, но това не е от вчера.

# 572
Разбирам твоята тледна точка Рени, просто не ми се струва, като основна причина. Сериала има огромна фен база и да наказва толкова мн основно АфРам в тази серия, заради Дияр ми е нелогично.
При АВ спада е почти цял пункт.
Всички знаем, че нещата не могат да станат изведнъж, трябва да има път който да се извърви. Дияр и решенията на Ферит за нея, са част от този път, не може да са пресилени и прибързани деиствията. В последствие ще се оплакваме, че мн набързо са претупали всичко и събирането е едва ли не натресено, заради рейтинга. Лично на мен Дияр не ми пречи вече, в първите епизоди гледах повече като на дразнещ герой, вече просто чакам спокойно да и приключат линията.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 10:35 от K_I_V_

# 573
Добро утро!
Играта на Афра и Мерт не заслужава този рейтинг, аз очаквах да е нагоре.
Лилия, тази Пакил какво пак е приказвала?

Не знам какво е говорила, само прочетох, че пак се е обяснявала за сериала.

Какъв рейтинг да очакваме със сцени като тази, в която Феро бей храни кака с шоколад пред Сейран. 🥴

# 574
И то с шоколад правен от Сейран и него.

# 575
  • Яко в Матрицата...
Разбирам твоята тледна точка Рени, просто не ми се струва, като основна причина. Серияла има огромна фен база и да наказва толкова мн основно АфРам в тази серия, заради Дияр ми е нелогично.
При АВ спада е почти цял пункт.
Всички знаем, че нещата не могат да станат изведнъж, трябва да има път който да се извърви. Дияр и решенията на Ферит за нея, са част от този път, не може да са пресилени и прибързани деиствията. В последствие ще се оплакваме, че мн набързо са претупали всичко и събирането е едва ли не натресено, заради рейтинга. Лично на мен Дияр не ми пречи вече, в първите епизоди гледах повече като на дразнещ герой, вече просто чакам спокойно да и приключат линията.
Можеше да направят линията на Дияр много по-интересна, след като ще има толкова екранно време. Хората не харесаха, че чрез нейния образ дадоха някакви социални послания. А аз лично не разбирам героинята и мотивацията ѝ. Толкова е обсебена от това да омъжи Ферит за себе си, че пренебрегва всички сигнали, че той не иска да се жени за нея и че обича друга жена.

# 576
Добър ден!
Ферит има нужда да чува, че Сейран го обича и затова изражението му е такова- малка победа.
Каката взе да нервничи, как разпитва какво са правили в кухнята и после...изстинало й кафето 🙄 Не мисля, че ще я изкарат бяла, все ще си покаже"лицето" и Ферит трябва да го види и така да я отсвири- всяко зло за добро.
Пък какви работи пишат, търпение, ще станело интересно, чакам ли, чакам, много постни разговори, нищо от миналото.

# 577

Това е компилация от текст на Юнус Емре и предполагам стихове на Джем Адриан.
Ако довечера имам време, ще се пробвам да преведа песента, но си е предизвикателство да превеждаш такъв автор като Юнус Емре...

Вървя напред, но горя, изгарям
Любовта обагри ме във кръв
Отне ми разума, но и луд не ме остави
Ела и виж любовта какво ми стори

Рени...Heart Heart Heart Heart
Беше ми неудобно да те моля за нещо такова! Затова намерих текста и го пуснах през автоматичен превод, но ударих на греда. Мисля, че има библейски символи и това определено затруднява изкуствения интелект. Разбира се ако Юнус, е онзи Юнус, за когото си мисля.
Следващата крачка беше помощ от приятел. И понеже имам турска снаха, реших че ще свърши работа. Ама на нея пък българският е средна хубост, та и там нещата не са розови.
Рени, знам, че е труд и лишаване на близките ти от времето и вниманието ти. Прецени дали предизвикателството си заслужава. Иначе моята безкрайна благодарност я имаш! Heart Heart Heart

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 12:53 от Fi79

# 578

https://x.com/yalicapkinidizi/status/1852452565008425365?s=46&t= … 4NUPbRSwTwEUXPj0w

От Х: Публиката не иска трети лица, няма нужда от леля му на Феро, когато има сестра като Суна!

# 579
Рени,да кажем,че си права за Юсуф,но това не променя списъка.
Спря да иска Синан,преди той да покаже истинското си лице,а за Ферит не знам как по друг начин да го кажа,че беше отхвърлен,нежелан,не любим след период,в който нямаше никакви причини за това
Добре,да оставим това...Какви са намеренията на Сейран, щом като каза на майка си , че нищо "такова" няма да направи и няма да нарани Диар?
Ето това ме ошашави в серията снощи
Иска ли Ферит,или го праща да се жени?
Няма ли да нарани Диар,или едно се казва,друго се върши?

# 580
Аххх, Ферит бил отхвърлен, нежелан и нелюбим Head Band Ама вие гледали ли сте сериите? Не сте ли разбрали защо Сейран е постъпила така? Добре, може решението й да е било грешно, но мотива е пределно ясен.
Тя поне никога не е поставяла Ферит на везната, да тегли дали тежи повече от Синан минан и прочее, както прави в момента Ферит. За мен, в епизода показаха един напълно нерешителен Ферит, не можещ да определи какво точно иска. Защо Халис трябва да му отваря очите? Защо поставиха Сейран в положение цяла серия да му се предлага като да не казвам каква, а той да се прави на неразбрал? След сцената с хавлията, каква беше целта на последната сцена, да я пита дали ще бъде с него? Тя беше готова и щеше да го направи. Защо я поставят в униззителното положение, Ферит да прави избор? Ама щом се съмнява, да си остане с кака. Кусура бакма, ама ние от село не ги разбираме тези работи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 581
  • Яко в Матрицата...
Вал, Дияр сама се наранява. В случая не е важно какво ще направи Сейран, защото не тя ще се жени за тейзето. Важно е какво решение ще вземе Ферит. И за да му е трудно, поставиха в такава ситуация Сейран - с проблемен бивш и в ялото.

А я да си представим, че Сейран и Синан се бяха разделили мирно и тихо, Феро какво щеше да прави? Вече щеше да е женен за тейзето...

# 582
# 583
Еве,гледам,гледам,ти дали гледаш?
Хич не ги тегли на везната Сейран,направо си си ожени весела,щастлива и доволна.
А това че е имала причина можеше да я каже,не да разиграва театър в болницата.
Значи,може да се разбие сърцето на някой,обаче има някаква,неизвестна за него причина
И после пак той виновен...
Рени,Ферит можеше вече да е женен за тейзето,но предпочете Сейран пред сватбата си-дедето снощи го каза...
Но никой не отчете това,все едно е длъжен
Да,длъжен като човек,но като Ферит,едва ли беше длъжен
И със сигурност,пак ще е подложен на опасност,ама налЕ,той е лошият в този филм..

# 584

Общи условия

Активация на акаунт