Отговори
# 600
В темата пишеше една съфорумка-Julia
Не съм срещала скоро нейни постове и мисля,че не пише вече тук
Страшно ми липсват нейните разсъждения  и справедливата и оценка

# 601
  • София
За мен серията беше хубава. Спадът в рейтингите е комплексен и все около кака се върти.
Ако не беше озета аз нямаше да разбера, че Ферит изпитва Сейран. Не показаха изобщо да е взел решение предварително, а все едно чакаше тя да му каже. Нещо куца, не знам режисьорът ли е или не го пишат правилно.
Аз цяла серия бях нервна, да не ги заженят накрая. Това ми пречеше да се концентрира, дори мислех да не гледам епизода. Така го показаха и във фраговете, Ферит ще се чуди, Сейран му се предлага едва ли не.
Всъщност това, което направи Сейран показа нейното израстване. Тя постави най-после себе си на първо място. При Ферит не го показаха, написаха го в озета.
Адмирации за играта на Афра, беше много по-добра от на Мерт в тази серия.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 14:13 от MysteryG

# 602
Когато двама се обичат и то с такава любов,има ли паднал в краката на другия?
Не те разбирам Fi
Този път наистина искам да си пиша с теб и да чета от теб не завоалирани постове за "подкрепящите Ферит"
Аз подкрепям всеки в този сериял,който заслужава,включително и Сейран
След като ме четеш,а и защо не?,знаеш,че вчера написах,че няма да обиждам ГГ,защото те не заслужават нашите обиди
Мислиш ли,че не мога да наредя и аз Сейран
Няма ли достатъчно материал в този глупав сценарий,за да го направя?
Излагам мнението си такова,каквото го виждам,без да обиждам,да нареждам и да се подигравам на този,който в момента не ми е ОК
При теб усещам някакъв конфликт
Добре,Ферит не е ок за Сейран
Защо тогава искаш да са заедно?
Защо го обвиняваш,че не си е свършил работата вчера/разбирай да отговори на това,към което се беше устремила Сейран/
Защо искаш да върви като паленце след нея и да я гледа влюбено в захлас?
Повече ли ще ти хареса такъв Ферит?
Разбира се,че той в никакъв случай,даже изобщо не е идеалният мъж,съпруг за която и да е жена
Но в него има нещо...Нещо,което Сейран откри,видя и се влюби
И това нещо ще бъде стълбата,по която той,заедно с ъс съпругата си ще се изкачва през целия си живот
И се надявам това да е Сейран
и се надявам,даже вярвам,че ще бъдат щастливи
Извинявай,ако с нещо съм те засегнала,но наистина от много време насам исках  да те разбера

# 603
  • София
Има репортаж и с Афра

https://x.com/Antitrafo/status/1852689362221215774?t=savqU-nm-8zCKQHHghQ5_g&s=19

А гривната на Рамо е от Гърция е означава вечна любов

# 604
Гледах ! Повече от половината серия нищо не де случи ! Не си казаха много неща, не само главните .
Последната сцена обаче беше топ! Върнахме си я да я гледаме два пъти. Каза си го тя, олекна й като призна, лицето на Ферит, според мен, се затопли за миг, но имам лошо предчувствие за след това.

# 605
В темата пишеше една съфорумка-Julia
Не съм срещала скоро нейни постове и мисля,че не пише вече тук
Страшно ми липсват нейните разсъждения  и справедливата и оценка
Странно! Тези дни и аз си мислех за нея. Постовете й наистина бяха много балансирани и ми харесваха. Благородно завиждам на способността на хората да поддържат равновесие. Като прекалено краен и котегоричен човек, винаги съм се чудела как го постигат. Любимата ми Катя също влиза в числото на добре балансираните и премерени, затова е и любима. Simple Smile

# 606
В последната сцена, ако не беше Сейран да спре Ферит да говорят, той щеше да си е взел дрехите и да ходи на вечеря. Повтарям я и аз, няколко пъти вече.

# 607
За мен епизода беше разкошен и недоумявам защо е този слаб рейтинг. Брилятна игра на АфРамчетата, просто прекрасни.

А последната сцена остави отпечатък във всички зрители.

# 608
Има репортаж и с Афра

https://x.com/Antitrafo/status/1852689362221215774?t=savqU-nm-8zCKQHHghQ5_g&s=19

А гривната на Рамо е от Гърция е означава вечна любов

Тия репортажи ме убиват 😄
Рекламата голяма, репортажа го няма.
Тази гривна я видях преди няколко дена, не помня къде, даже ми се стори дамска 🤭, но е хубава, харесва ми.

# 609
Мисля за тая последна сцена. Ако Сейран не го беше спряла, какво ще направи Ферит. При разговора с дядо си, той използва "обичам" само за Сейран. За Дияр не го каза, обясни само благодарността си към нея. При думите за Сейран, че е в сърцето, ума и във всяка клетка, Ферит плачеше. Когато Дядо му обясни какво иска да му каже с този разговор, Ферит се усмихна след думите, че не е късно, че трябва да вземе правилното решение, а не след 40 години като тях с Хатидже. Дали тогава взе решението да не се жени за Дияр? А след разговора със Сейран, леко се усмихна, очите му май също, като че ли се успокои. Всъщност дядо му му каза, че правилното решение е сейран. И той май бе съгласен. Струва ми се, че бе толкова сериозен, заради това, че трябва да отиде на вечеря и да отмени сватбата, въпреки че се чувства задължен към Дияр.
Но може да греша, защото много, много ми се иска СейФер.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 15:06 от ani.zaiche

# 610
На мен много ми хареса епизода. Вчера си мислих,да Сейран отиде при дядото на Дияр,каза обаче всичко с чисти чувства,а не със задни мисли. А Дияр какво иска ,Ферит за себе си ,но с манипулации и задни мисли. А Сейро, Сейро винаги е таи чистото към Ферит. Само и само да бъде той щастливия. Страхотна игра имаха двамата,химията от първи епизод,до ден днешен им е огън. Този сериал има много добър актьорски състав,не броя Дияр,тя не се представи за мен добре пред нас публиката. Поне Джем знае да играе обсебен извратеняк. 
Чакам Ферит сега аз. Искам да видия какво ще обясни на кака след като Сейран му даде отговор. Щом на нас зрителите Ферит с изражението му остави въпроси,смятайте как играе Мерт, това беше целта .

# 611
Фи,за да не спамя,благодаря за мнението ти,това мисля и аз ,но не успявам да се изразя толкова мотивирано.

# 612
Възможно е Ферит да е взел решение след разговора с дядо си.
Сякаш има и облекчение в погледа му накрая? Пусна сълзите, докато мислеше, че Сейран не го иска и преживяваше пак отхвърляне.

ПП а при разговора с дядо си, сякаш се опитваше да каже това, което смяташе, че дядо му, би одобрил.

# 613
Сташа, мисля, че Ферит вече не се страхува дали дядо му ще одобри или не това, което казва. Той  казва пред него това, което мисли и го слуша не с цел да се подчини, а като по-възрастен и мъдър човек. В усмивката накрая имаше облекчение, че мнението на дядо му съвпада с чувствата му.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 17:30 от ani.zaiche

# 614
Дал пък това, че нашите ГГ винаги са водени от чисти помисли, не ни кара да им прощаваме грешките, които допускат и вината, която имат и двамата за сегашното положение? Това обаче ги прави много по-уязвими в един различен от техния свят, в който тънките сметки и изчисляването на няколко хода напред са част от играта.

Общи условия

Активация на акаунт