Отговори
# 630
  • София
Целта на храненето беше да се покаже, че Ферит дори не я познава. Заедно били от незнам си кога, а не знае, че е алергична към шамфъстък. На нея само й стана още по-неприятно.
Не искам да го защитавам, защото наистина не показаха негово ясно решение, но това е сценарият.
За погледа му в последната сцена вече писах, моето усещане е, че се зарадва и се изненада. Не виждам абсолютно никаква причина да тръгне да се жени за кака. Затова и се чудя на драмата с този поглед.
Явно акаунтите в Х, които мразят Мерт и Ферит са се развихрили.

# 631
Fi79, превод от фейсбук.

Ела, виж какво  направи с мен любовта.
Изгарям от любов
Любовта ме обагри с цвета на кръвта.
Нито съм луд, нито със здрав разум.
Ела, виж какво  направи с мен  любовта.
Окова ме в агония.
Или се  нося  като ветровете,
Или се превръщам  в прах на пътищата,
 Или съм наводнение
Ела, виж какво  направи с мен  любовта.
Окова ме в агония.
Нещастен съм като Юнус,
Ранен от глава до пети от любов.
Любовта ме превърна в скитник.
Ела, виж какво направи с мен любовт

# 632
В темата пишеше една съфорумка-Julia
Не съм срещала скоро нейни постове и мисля,че не пише вече тук
Страшно ми липсват нейните разсъждения  и справедливата и оценка

Аз също си мисля от поне седмица за прекрасните анализи,които тя правеше. Винаги даваше мн хубава гледна точка, описана и защитена по чудесен начин. Дано се завърне отново с чудесната си виртуална писалка 😊

# 633
Целта на храненето беше да се покаже, че Ферит дори не я познава. Заедно били от незнам си кога, а не знае, че е алергична към шамфъстък.
Още по-лошо Мистери 🤣🤣🤣...Тя му е казала за алергията, но той не е запомнил 😁🙃

# 634
  • София

Още по-лошо Мистери 🤣🤣🤣...Тя му е казала за алергията, но той не е запомнил 😁🙃

Очевидно е колко е заинтересован от нея. Да я махат вече.
Пакил снощи се правила, че не знае, май директно я питали излиза ли от сериала.
Изчака ми се чаканката да я махнат.

# 635
Ялъто се завръща! 👑 Трябват поне 2 хубави епизода, за да се завърнат част от зрителите, които не издържаха на “напълно новия” сезон! 🤘

# 636
Ферит дори не помнеше или излъга, че не помни, че Дияр му е казала за алергията си. Дали вече не е бил взел решение за сватбата и нарочно да е искал да й покаже, че добре познава Сейран, а зле нея. А после при разговора с дядо си да е затвърдил решението си и затова да се усмихна.

# 637
Много хубав епизод, очаквах по - висок рейтинг, а той взел даже, че паднал. Ферит и мисъл и всичко си забрави като видя Сейран по хавлийка, какви Диари, какви други. За мен е без абсолютно съмнение, че я обича и много добре си го знае и изобщо не се колебае между нея и Дияр, винаги би избрал Сейран. Мисля че, просто търпеливо си чакаше според указанията на Суна - Сейран да го потърси. Лицето му след отговора й показва точно това - облекчение и радост, че все пак тя го потърси. В последната сцена Ферит разкрива на Сейран истинското си желание - да е с нея, тя дали го иска и отново беше съкрушен, тъй като мълчанието й прие за отказ. Определено ми хареса, а сигурно и на Ферит, че Сейран най - после помисли първо за себе си, първо за тях и каза, че би била с него отново. Музиката на сцената не ми допадна, но пък си беше точно подбрана с чувствата и мъката на ГГ.

Според мен целта на храненето беше да наблегнат на антепския фъстък в един глас и как Диар имала алергия баш към него Grinning

# 638
Според мен целта на храненето беше да наблегнат на антепския фъстък в един глас и как Диар имала алергия баш към него Grinning

И според мен.

# 639
И тук е на първа позиция, но така и не я разбирам тая класация! 🙄

# 640
Привет! Свършиха ми парчетата, но всички мнения уважавам.
Фи, чудесни постове пишеш, чета с удоволствие, не спирай!
Аз също мисля, че се наблегна точно на олицитворението на антеп фъстък (Сейран), и алергията на Дияр. Т.е. Диярката не понася физически Сейран. Изрива се от нея...
Аз Ферит много го харесам, ама мисля че има раздвоение на личността, болен е. Иначе няма как да е забравил техния общ път, Ферит и Сейран откриха любовта заедно, израстнаха емоционално. Сейран я разбирам, отчаяна, влюбена жена, готова на всяка жертва за мъжа на живота си. Ферит не.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 19:49 от Ninka555

# 641
Кака му в имението била, ревяла.
Има клипче, пред имението, влиза на Мерт колата, чува се българска реч.

# 642
# 643
Кака му в имението била, ревяла.
Има клипче, пред имението, влиза на Мерт колата, чува се българска реч.

.

Последна редакция: сб, 02 ное 2024, 18:27 от anabeell

# 644

Общи условия

Активация на акаунт