Стани богат - тема 25

• 14 949
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Ами не е съвсем неизвестно - ако е за Леополд, сериалът се е излъчвал 12 години. Не помня да съм го гледала, но дизайнът на котарака ми е познат, така че може и да съм гледала все нещо.
https://www.imdb.com/title/tt1074757/

# 151
За Леополд съм съгласна - известен е и го даваха. Но не пасва на въпроса, защото имаме един котарак, но не и ЕДНА мишка. А във въпроса мишката си беше в единствено число.

# 152
За Силвестър и Туити не беше толкова очевидно, защото другият отговор котка и мишка също беше под въпрос. Там стоят Том и Джери. Той обаче не сещаше за руски аналог на Том и Джери, затова се колебаеше. Аз също не се сещам за руско филмче за котка и мишка - явно има, но вероятно не е толкова известно.
Е, как за Котаракът Леополд беше много популярно едно време. Само, че не е с една мишка, а с две, но пак е котарак и мишка.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D1% … D0%BB%D0%B4 

# 153
И мишкИ, не мишка. Некоректен е въпросът отвсякъде.

# 154
Именно. В други случаи Кънчев се разпростира как при анализа на въпроса трябвало да обърнем внимание на това как е зададен. Ама друг път явно не трябва...

# 155
Всеки път като го каже, си мисля, че си изсмуква от пръстите - обикновено във въпросите няма вложена тънка логика, а той си я измисля.

# 156
Потвърждава се мнението ми, че въпросите са индивидуални и според визитката на участника. Има много популярни въпроси за високи суми и безумни за 1000 лв.

# 157
  • София
@Maksimix - окуражавам те за затвърждаващото ти се мнение за въпросите на "компютъра". Но у нас е така. Simple Smile

# 158
  • Пловдив
Именно. В други случаи Кънчев се разпростира как при анализа на въпроса трябвало да обърнем внимание на това как е зададен. Ама друг път явно не трябва...
Точно. Ама това го правеше и Билалов.
Явно умението е и да разбереш кога трябва и кога не трябва. Wink

# 159
  • София
Май са в Рила? :о

# 160
  • Другата България
Якорудските езера са в Рила.

# 161
Премерихте ли си пулса днес? 😂

# 162
Идея си нямах къде е Якоруда Sad

Залагам на бюджет, звучи френски и има някаква логика. Другите не ми пасват по разни причини.

# 163
  • София
Гари Каспаров.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт