Стани богат - тема 25

• 14 951
  • 756
  •   1
Отговори
# 165
+1
Каспаров е и то на два пъти. Първия път бие, втория път пада от усъвършенствания модел. Обаче куриозът е, че пада, защото компютърът прави някакъв много абсурден ход, който извежда от равновесие Каспаров. А после се оказва, че това не е някакво "гениално" прозрение, а бъг в програмата и компютърът е сбъркал. И Каспаров не признава мача и се сърдил Simple Smile

# 166
  • In The Middle Of Nowhere
И друг път са задавали въпрос за тоя компютър Дийп блу по предаванията с кой шахматист е играл
 И аз дето нищо не разбирам и не се интересувам от шах, даже знам, че е Каспаров..🤤
Пп: предишния въпрос за ‘бюджета’ също беше задаван по-малко по-различен начин.

# 167
  • София
Селянинът с колелото

# 168
  • Другата България
Класика е този филм. Joy

# 169
Георги Русев е в Оркестър без име - нали негова беше реприката за барабаните.

# 170
В "Оркесър без име" беше за бомбите на война.

Цитат
- Гоше, спри бре, ще оглушеем с това твое думкане бе, здравето ми се взе. Айде махни мен ми кокошките спряха да снасят. Аз и на война съм бил - ама такова чудо не съм видял. Бомбардират, бомбардират пък спрат, а при тебе спиране няма - от сутрин до вечер. Какво е това чудо бе, какво беше това твое изкуство бе? Оглушаваме бе Гоше, оглушаваме....

Гошето:

- И Бетовен е бил глух, ама гении...Така че не се бой, няма страшно.

Чичо Петър:

- За Бетовен не знам, то си е негова работа.Аз ти казвам, че не се трае вече. Роднини сме, всичко, ама спирай вече. Цяла година как не се умори бе момче?

Гошето:

- Няма как, чичо Петре, това е искуство, иска жертви, жертви. Ти знаеш ли как е започнал един Луис Армстронг, при това негър, и то в америка, но няма как трябва веднъж да се започне.

Чичо Петър:

- Какво започване бе момче, аз за спиране ти говоря, а ти тумба-лумба, стига вече.

Гошето:

- Хм, тумба-лумба. Ама това е музика чичо, музика. Само че ти не можеш да я усетиш, да я почувстваш...

Чичо Петър:

- Каква музика бе, музика, да ти пикам на музиката.

Гошето:

- Ааа така не, така вече ще се скараме. Нямаш право да обиждаш, не мен, музиката нямаш право да обиждаш. Всеки който не разбира и... бърза да пикае! Аз всичко съм вложил там (сочи барабаните), а ти ... пикаеш.

# 171
  • София
Немски

# 172
Аха, сети се за Георги Димитров Simple Smile

# 173
  • Другата България
Е, това е много лесен въпрос, но и сумата не е голяма.

# 174
  • София
Есватини

# 175
Браво, знае този. Харесва ми колко е категоричен.

# 176
И Есватини го имаше неотдавна.

# 177
  • Другата България
Дотук много добре.
Чак ме е яд за “Селянина с колелото.“

# 178
  • София
Аз за Търговище не бях много сигурен. Колебаех се за него. Мислех да не е и Кърджали и докато си мислех и този директно го назова.
Много силно играе. Мисли 1, 2 секунди и директно. Т.е. е начетен, но и не е плашлив. Много хора гледат да се застраховат с жокер.

# 179
Като махнем Якоруда, останалото е в моя профил Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт