Стани богат - тема 25

• 14 772
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
# 721
То само в "Мики" има някаква логика/закачка. Но това не е гаранция.

# 722
Той явно изобщо не се сети за Мики Маус.

На мен обаче ми стана странно какво е това измерване на мишката? Движение... в каква посока? Simple Smile

# 723
Ааа.... това ако е просто логиката МИки Маус е толкова очебийно, че чак съмнително лесно за 2000 лв.

# 724
Има и някаква логика, ама ми е много далечна Simple Smile

# 725
  • София
Аз щях вече да ви слагам друга глава

# 726
  • София
Мики разбира се, от игра на думи с 'Маус'

Не знам за 'Гапера'
Между аптека и публичен дом се колебаех

Браво на Ники

# 727
Според мен тук Ники Кънчев не игра честно, беше му подсказано и се преструваше, че разсъждава Wink

# 728
  • София
Мисля, че съм чел/чувал за Агата Кристи, ама бих искал жокер.

# 729
  • София
И аз така - не съвсем сигурен, но с версия за Агата Кр.
Спомени за любопитна статия из нета за писатели, които по някакви причини не пишели сами. Взимам Дяволо за жокер. Ама да видим.

Напр. ако не бъркам (по спомена) - Нийл Геймън писал и така и онака, романите си само в ръкопис. Хемингуей нали пишел прав на машина. Мартин пише на машина - не на компютър. Нещо такова беше.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:39 от EmBrother

# 730
Сигурно е Д, защото не са другите, според мен. Джейн Остин категорично не страда от такова нещо, Агата Кристи мисля, че също. За Вирджиния Улф не съм сигурна, но мисля, че не е тя.

Прави сте - Агата Кристи имала нечетлив почерк. Не знаех какво е дисграфия, определено съм чела някъде, че тя е пишела сама, а и е странно, че не е използвала пишеща машина.

Последна редакция: вт, 19 ное 2024, 18:37 от pppqqq

# 731
Бичер Стоун е американка.

# 732
Сега като написаха Хариет Бичър Стоу - какво стана с Чичо Томовата колиба? Нали имаше някакви драми и там, заради афроамериканския герой.

# 733
Бичер Стоун е американка.
Хм. Ако е така, според вас при така зададен въпрос ОК ли е някой от отговорите да не е англичанка или е редно всички да са?

# 734
Сега като написаха Хариет Бичър Стоу - какво стана с Чичо Томовата колиба? Нали имаше някакви драми и там, заради афроамериканския герой.

Е, тя тази книга е жалон по пътя на борбата срещу расизма. Няма как да я цензурират според мен.

Общи условия

Активация на акаунт