С какво ви дразнят родителите му?

• 3 637
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
А мъжът ти какво казва по въпроса? Подкрепя ли те или защитава мама? От там трябва да започнеш, за да решиш какво да правиш

# 16
А мъжът ти какво казва по въпроса? Подкрепя ли те или защитава мама? От там трябва да започнеш, за да решиш какво да правиш
Мъжа ми е 50/50 напоследък и го отбягвам.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:29 от Не се сърди, човече

# 17
Айде пак глупости - ще й вземат детето. Умряла е свекърва ти вместо да си гледа живота и пенсията на дърти години пак да е "майка".

# 18
  • София
Само да те светна, че колкото по-малко е детето, толкова по-нищожна е възможността да ти вземат детето.
Пък ти си решавай.

# 19
И никакви лампички не са светвали? Ти имаш ли професия, кариера? Имаш ли родители, които да те подкрепят?
Да имам родители,които да ме подкрепят,професия дадена нямам,но единствения ми страх е да не ми отнемат правата,ако го напусна.

Кои права ще ти отнемат??? Това е пълна простотия. Не знам случай някой да е отнел бебе от майка му в България освен ако не е луда, неконтролирана наркоманка или нещо от този сорт.

# 20
И никакви лампички не са светвали? Ти имаш ли професия, кариера? Имаш ли родители, които да те подкрепят?
Да имам родители,които да ме подкрепят,професия дадена нямам,но единствения ми страх е да не ми отнемат правата,ако го напусна.

Кои права ще ти отнемат??? Това е пълна простотия. Не знам случай някой да е отнел бебе от майка му в България освен ако не е луда, неконтролирана наркоманка или нещо от този сорт.
Не ли е проблем,че детето е на негови имена и негова адресна регистрация. Нямаме брак.

# 21

Не ли е проблем,че детето е на негови имена и негова адресна регистрация. Нямаме брак.

Момиче, май не четеш много и не си особено образована. ТИ си майката, всичко друго е по-маловажно. И детето не е лека кола, че да е на негово име, то си е твое, а той евентуално го е припознал.

# 22
  • Melmak
Какво значи е на неговите имена? Той си му е баща, ама ако се разделите ти ще си отглеждащия родител.

Нищо ли не си работила друго, че нямаш професия? С какво си се занимавала преди да забременееш или преди да почнеш да работиш в бизнеса им?

# 23
Какво значи е на неговите имена? Той си му е баща, ама ако се разделите ти ще си отглеждащия родител.

Нищо ли не си работила друго, че нямаш професия? С какво си се занимавала преди да забременееш или преди да почнеш да работиш в бизнеса им?
Работила съм в магазини за дрехи и хранителни стоки.

# 24
Не могат да ти вземат детето, но си се омъжила за този човек и си му родила дете. Можеш да опиташ да се спогодиш със свекървата.  Може да си спасиш семейството. Може да потърсиш дипломатични начини да отказваш визитата, може да изискваш повече помощ от съпруга си. Но не със скандали и тропане на краче. Може да си преглъщаш егото (от време на време). Може да проявяваш уважение.
Може да направиш всичко необходимо да спасиш брака и семейството си и ако не стане - тогава хвърляй кърпата и бягай.
Като цяло хората не се променят. Имало е индикации какъв е мъжът ти и широкото семейство. Избрала си да пренебрегнеш така наречените червени флагове.
Виж каква част от вината носиш и ти.  Какво зависи от теб? Защото в едно семейство никога не е само единия лош и другия бял като сняг. Можеш ли да промениш отношенията си към ситуацията? Защото ти нея (свеки ) не можеш да я промениш, но можеш да промениш как гледаш на проблема.
Много семейства са в подобна ситуация. Някой се справят, други свършват зле.
И не е приятно да получаваш непоискани съвети и лошо отношение, но се случва.
Късмет. И никои няма да ти вземе детето, просто и за теб няма да е добре да го гледаш сама.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 19:04 от metal.vixen

# 25
  • Melmak

Работила съм в магазини за дрехи и хранителни стоки.

Е, значи имаш някакъв опит и си работила нещо.

Помисли дали искаш да бъдеш с този човек, или не. За шест години не знам как не ти е светнала някаква лампа. Но с такова малко бебе и без стабилна работа не знам как ще се справиш. И да се караш със свекърва си няма да постигнеш нищо. Тя няма да се промени.

# 26
Млада и неопитна е, за да вярва на простотии, че ще й вземат детето. Ей мъжът на зълва ми луди ги прави свекъра и свекърва ми (взаимно не се харесват). Зълва ми се върти на петичка край него и даже спря контакт с родителите си заради него. Свий му сармите на тоя мъж малко! Чак яд ме хваща като те чета!

# 27
Мога ли да попитам защо вече на втора страница РАЗВЕЖДАМЕ авторката?
Жена с бебе под 1 година, без сериозни семейни проблеми и вече я насочвате към изхода на брака и? Аз ли някъде не видях да е писала, че имат проблеми в БРАКА?
Сериозно? Да ви имам помощта!

Към авторката - виж момиче, отношения се градят. Първо не си мисли, че след като се събереш с един човек и родите дете и край той загърбва родители и всичко друго що е било преди. Ако има такива мъже то бг-мамите са се изженили за тях, иначе нормалните мъже дето ходят по улиците си имат и кусурите и предимствата и се лашкат между мама и жена си, дорде узреят. Та  първа стъпка е не чакай той да те постави на първо място, а си съгради семейството. Как? Прикоткай си мъжа, създай уют и хубави  отношения и после искай от него да те спаси от нападките на майка си. Че включи я малко тази женска хитрост! Като останеш с бебе на ръце сама - голям кеф и милиони по-подходящи мъже те чакат! Свеки дистанцирай. Упорито и не толкова емоционално.
Виж сега ГОЛЯМ ПРАЗ какво била казала, искала, как тя била погледнала - сериозно не ти е нужно нито нейното признание, нито нейната помощ. Имаш 2 варианта - или пропускаш всичко покрай ушите си или се скарай с нея. Ами просто се скарай и твърди, че тя те обижда, напада, омаловажава. И пак с женска хитрост се скарай - ти да си жертвата.
Голяма работа, че свекърва ти била досадна. Ми пребори се с нея! Това му е работата на живота - да ти поставя изпитания, уроци, хора.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 20:12 от the Дорис

# 28
Сядаш с мъжа ти и всичко, което си изложила тук, като проблем му го казваш.
Той е човека, който трябва да озапти майка си. Ти също постави граници.
А недей веднага да абдикираш с наведена глава.
Как ще го гледаш това дете сама? Ако при всеки проблем си стягаме багажа, то семейства няма да има.

# 29
Те не са съпрузи, а приятели с общо дете. Няма как да се прекрати брак, който никога не е сключван.

Общи условия

Активация на акаунт