С какво ви дразнят родителите му?

• 3 555
  • 78
  •   1
Отговори
Здравейте,имаме бебе на 2м,но от както родих е ад. Постоянно техните се месят в отношенията ни,постоянно се дават не нужни съвети..та на кратко.Семейството на мъжа ми имат малък бизнес,преди да забременея помагах с каквото мога,правих го дори и като бях бременна до последно,проблемите започнаха от там,че детето се роди на датата на свекъра,защо не сме били кръстили детето на него,постоянно слушам как трябва да помагам на свекървата. Било много лесно да се гледа дете,не можело да се оправдавам аз имам дете и до там,как жената трябва да върти къщата. От както сме се прибрали от родилното напълно сама си гледам детето,мъжа ми не ми помага,защото той работи,свекървата постоянно ми се меси относно детето. Вече не знам какво да направя,не издържам с тези хора.

# 1
Заедно ли живеете?

# 2
Не,но сме през една улица.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:30 от Не се сърди, човече

# 3
Изнесете се! Това е единственото решение .
Тази реплика съм я чувала и аз от моята свекърва,дори ме нарече мърла,защото детето изцяпало стола с пюре ...
Та да ,изнасяйте се ! Ако не живеете заедно то тогава направо си й кажи какво мислиш ,на мъжа си също

# 4
  • София
Хора, аз ли нещо не разбирам или...?
Как така някой ще ти се меси, при положение, че живееш в чужд дом?
Не, наистина. Как така идва някой, който не искаш и влиза у вас?
Ти пускаш ли го?
Ако е така - ами... сама си си виновна. Извинявай, ама ако някой, който не искам звънне на вратата ми няма да го пусна вътре. Даже няма да отворя.

# 5
Изнесете се! Това е единственото решение .
Тази реплика съм я чувала и аз от моята свекърва,дори ме нарече мърла,защото детето изцяпало стола с пюре ...
Та да ,изнасяйте се ! Ако не живеете заедно то тогава направо си й кажи какво мислиш ,на мъжа си също

Постоянно чувам как детето е гладно и т.н.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:30 от Не се сърди, човече

# 6
А ти защо я пускаш у вас? Сериозно? Защо?

# 7
Светулчица, сигурно са зависими, я от тях, я от семейния бизнес или пък жилището, в което живеят е тяхно. Аз иначе не си го обяснявам.

# 8
Светулчица, сигурно са зависими, я от тях, я от семейния бизнес или пък жилището, в което живеят е тяхно. Аз иначе не си го обяснявам.

Е, ако са финансово зависими няма полезен ход. Но просто може и да не я пуска.

# 9
  • София
Ами тогава има 2 варианта:
Или тропва по масата и казва " Миличко, аз се изнасям, така няма да живея! Или идваш с мен, или аз се изнасям с детето" И стиска зъби и се оправя.
Или си търпи положението такова, каквото е.

Скрит текст:

Е, ако са финансово зависими няма полезен ход. Но просто може и да не я пуска.
[/quote]
 [/color]
Ако жилището е нейно знаеш ли как точно няма да я пусне?!?
Представи си, имаш си жилище и Драганка не те пуска в него (в никакъв случай не защитавам свекървата).
Виц.

# 10
Не сме зависими финансово от тях,но да жилището е тяхно.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:31 от Не се сърди, човече

# 11
Колко време бяхте гаджета? Живяхте ли заедно преди сватбата (ако е имало)? Не видя ли някакви сигнали, че са такова семейство, няма как изведнъж да са превключили.

# 12
Колко време бяхте гаджета? Живяхте ли заедно преди сватбата (ако е имало)? Не видя ли някакви сигнали, че са такова семейство, няма как изведнъж да са превключили.
6.г сме заедно и някъде около 2 живеем заедно.

# 13
6.г сме заедно и някъде около 2 живеем заедно.
И никакви лампички не са светвали? Ти имаш ли професия, кариера? Имаш ли родители, които да те подкрепят?

# 14
И никакви лампички не са светвали? Ти имаш ли професия, кариера? Имаш ли родители, които да те подкрепят?
Да имам родители,които да ме подкрепят,професия дадена нямам,но единствения ми страх е да не ми отнемат правата,ако го напусна.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:32 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт