БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 23 188
  • 480
  •   1
Отговори
# 390
откъде дойде това за отделна стая за Емели? Нечии лични проекции ли са? Или просто провокация?

В темата не се е коментирало никога, че Еме трябва да има отделна стая. Малката къщичка е само с 2 спални

# 391
То детето легло няма, камо ли стая...
Сигурно и в общи общи чаршафи спи с гостите.

# 392
Айде стига вече , нетърпимо е положението в темата

# 393
Най вероятно днес има изригвания и на мен явно ми влияят, положението е доста провокативно от рано сутринта. Данко предполагам е щастлив, генерират се гледания .

# 394
Грешите! Още нищо не сте видели.От опит го казвам.

# 395
  • на пистата
На стол спи Емели 😁 Купете чаршафи на детето като сте толкова загрижена.
В темата не се е коментирало никога, че Еме трябва да има отделна стая. Малката къщичка е само с 2 спални
Аз съм го чела в темата за отделна стая.

# 396
Не знма откъде идва тази злоба и фиксация , не е здравословно просто .

# 397
За Португалия първия месец след раждането  - бебето е било с тях.
Дори и още 3 пъти да го напишеш няма да стане истина. Папката им със сторита е видима, пеленачето го няма нито в малката кола под наем, нито на скутера, нито по чукарите, където ходят.

По-добре да се затваря темата. Нито ще има втори сезон, нито има смисъл да се пишат фантасмагории

# 398
Пеленачето, Фрезия, го няма първите месеци (или поне 40-те традиционни дни) никъде, освен може би на студийни снимки (не ми се рови в инста пак). Да приемем тогава, че е хвърлено на бабата, не е кърмено и никъде не е пътувало?
Да престанем наистина.

Прекалява се, като се лъже, че било останало на 1м. в Бг при баба си. Пълни глупости

# 399
На стол спи Емели 😁 Купете чаршафи на детето като сте толкова загрижена.
Аз съм го чела в темата за отделна стая.
При баща милионер трябва да има всичко, но уви...

# 400
Е каква отделна стая като къщата им е малка ?

# 401
Вземайте пуканките, почва се!

# 402
Не й обръщай внимание, няма смисъл …
Атанаска много пъти е качвала и сторита и постове как трябва да си имат мама и тати време. Сещам се и сторитата и постовете след изписването на малък Дани- тя беше отишла на джамборето, няколко часа след изписването. Бяха я попиляли в коментари
За Португалия първия месец след раждането  - бебето е било с тях.
Дори и още 3 пъти да го напишеш няма да стане истина. Папката им със сторита е видима, пеленачето го няма нито в малката кола под наем, нито на скутера, нито по чукарите, където ходят.

По-добре да се затваря темата. Нито ще има втори сезон, нито има смисъл да се пишат фантасмагории

# 403
Точно това исках и аз да напиша, започна се...чак ме е яд, че днес имам толкова свободно време. Между другото това не сме обсъждали, Наска верно беше отишла на джамборето, което спретна Даниел за раждането на Дани и хората я бяха изяли в коментарите

# 404
Е каква отделна стая като къщата им е малка ?
Е как малка, има витрини за тенденз и турски реплики...

Общи условия

Активация на акаунт