БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 835
  • 480
  •   1
Отговори
# 420
Сигурно ще прозвуча архаично,но много деца са отгледани в гарсониери или двустайни панелки с братя и/или сестри.

# 421
Сигурно ще прозвуча архаично,но много деца са отгледани в гарсониери или двустайни панелки с братя и/или сестри.
Деца на "милионери" ли?

# 422
Лилиум, тая фиксация към хора, които ги дават по телевизора не е ок.

# 423
  • София
Не може да гледаш 5-6 деца в дом с две спални. Ако родителите спят в хола, добре. Обаче не е адекватно това. Едно време как са ги гледали е друг въпрос, всяко дете има нужда от поне малко лично пространство. Има едни инфлуенсъри, живеят в loft в Ню Йорк. Родителите имат огромна спалня, която спокойно може да се раздели на две големи или три малки стаи. Имат 13 деца някъде, които спят в две стаи с размерите на килер. Не е нормално за мен.

# 424
Атанаска и Даниел имат едно дете,чакат второ.Емели не живее постоянно с тях.Нвмат 5-6-13 деца.Едно време и сега хич не е по-различно.Тези деца от "едното време" сега са родители.А голяма част от тях живеят в апартаментите на своите родители.
   Атанаска и Даниел някъде самообявиха ли се за милионери?
   Не разбирам тая злоба и жлъч към хора,които не познавате.Макар, че започвам да си мисля,че има нещо лично между фамилията и най-яростните им критици.

# 425
  • София
Къде злобея? Даниел иска 5 деца от Насето, с Емели стават шест. Къде се гледат 5 деца в къща с две спални? И като дойде и майката на Насето да ги гледа, тази жена на двора ли да спи? В момента Даниел не може да си позволи бройката деца, която държи да има. Затова казах, че Наска правилно го натиска за нов дом, ако е вярно.

# 426
Това, че той иска, не означава че ще се случи, ама и вие сте толкова наивни... Никой не е казал,че цял живот ще са в тази къща

# 427
Атанаска и Даниел имат едно дете,чакат второ.Емели не живее постоянно с тях.Нвмат 5-6-13 деца.Едно време и сега хич не е по-различно.Тези деца от "едното време" сега са родители.А голяма част от тях живеят в апартаментите на своите родители.
   Атанаска и Даниел някъде самообявиха ли се за милионери?
   Не разбирам тая злоба и жлъч към хора,които не познавате.Макар, че започвам да си мисля,че има нещо лично между фамилията и най-яростните им критици.
Именно,  те също живеят в наследствена къща. Дали са се обявили за милионери? Е не, бе, демонстрират скромен живот.
Там е работата, че се обявяват за такива, а не са. Колкото и да се изтъкват, че имат много, ами не е така.

# 428
По мое скромно мнение фиксация чак няма, просто темата е за това семейство. Някой хора ги критикуваме факт е, други ги харесват. Не съм чула директно да се самообяват за милионери, но Наска постваше мисля кадри от БТВ, където Атанаска е обявена за милионерска съпруга, така че извода е, че да според тях и БТВ са милионери и понеже много хора смятат, че претенциите им не са адекватни на възможностите стават повод за такива дискусии, същото е с репликите или с обувките на Наска за сватбата. Пижамата менте на Емилия също е излишна в стори. Предполагам е ясно, че ако претенциите не бяха чак такива можеше и да не дразнят. На мен наистина ми е любопитно и непонятно как хора като тях се кефят да живеят в Абдовица. Даниел иска 5 деца, колко ще имат е Божа работа, но е странно за хора с възможности, ако някой смята, че и за едно 4 или 5 членно семейство тази къща е обширна и удобна за живеене.

# 429
Аз мисля, че по- скоро хората не им се дразнят, а им се подиграват.

# 430
Къде злобея? Даниел иска 5 деца от Насето, с Емели стават шест. Къде се гледат 5 деца в къща с две спални? И като дойде и майката на Насето да ги гледа, тази жена на двора ли да спи? В момента Даниел не може да си позволи бройката деца, която държи да има. Затова казах, че Наска правилно го натиска за нов дом, ако е вярно.

Той може да иска, но в момента нямат 5-6 деца. Ако имат толкова, може и да се преместят в по-голям дом. Нека да ги хулим на тази тема (имат 5-6, а се тъпчат в “двустайка”), когато това се случи. В момента стаите са им ок. С още едно дете (освен това на път) ще им е тясно. Но нека да не говорим за нероден Петко. За трето (общо) дете, Наска ще го изнуди за къща. Тя поне в някои отношения има повече акъл. За мен не са милионери, но всеки избира по различен начин да харчи парите си. Шефа на мъжа ми отдавна бизнеса му е много печеливш, но той едва сега строи къща. Разни хора, разни приоритети. Просто сега има време за това. С две малки деца е. Едното му се роди в студентския 3-стаен апартамент. И аз се чудех защо не си купи къща като може да си го позволи. Не е стиснат, просто не му е дошло това на дневен ред.

# 431
Нали се натягаше на Богданска,  мечтала си е да моделства  като нея, ако може да й бутне  1 рамо,  ама не се поглежда себе си, не поглежда нея.... За това ще рекламира каквото й дадат, а не каквото иска.

# 432
Еееееее, сега Богданска ли е еталон?За морал?За красота?
    Аз в тази тема не съм прочела някой да им е върл фен.Има хора,и аз между тях,които просто не си позволяват да сипят обиди срещу тях,коментираме доста по -умерено.Товс не значи,че ги харесваме..Отделни действия да, но пак пък да ги харесваме....
    Животът не е само бяло и черно,има и нюанси.Не бих си позволила да кажа,че не могат да гледат n на брой деца само заради броя спални. За щастливо семейство са нужни други ,по-ценни неща.
   На БТВ толкова им е акъла,как ще я промотират Наска.В тези предавания отдавна вървят към дъното.Спор д мен тя щеше да се кефи и без "милионерска", нали я дават по телевизора.

# 433
Богданска е еталон за успешен инфлуенсър и за красива жена дори без корекциите, това беше контекста според мен. И е факт, че Богданска вероятно рекламира само брандове, които тя пожелае и я търсят доста

# 434
  • София
Тристаен студентски апартамент?
Ние в една държава ли живеем?
Масово българските семейства живеят в тристайни, че даже и двустайни жилища. В новите сгради дори рядко се предвиждат по- големи, освен ако не са луксозно строителство.

Общи условия

Активация на акаунт