БАЧОРСКИ И ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА- Тема 17 (Между два сезона)

• 22 813
  • 480
  •   1
Отговори
# 435
Тристаен студентски апартамент?
Ние в една държава ли живеем?
Масово българските семейства живеят в тристайни, че даже и двустайни жилища. В новите сгради дори рядко се предвиждат по- големи, освен ако не са луксозно строителство.

Не знам какво странно намерихте в “тристаен апартамент”? Студентски е, защото родителите му са му го купили, когато е дошъл да учи в София. За това го нарекох студентски. Тристаен значи хол с кухня, спалня и детска стая (или втора спалня, гостна или кой, каквото я направи, ако няма деца). Примера ми беше, че човека има пари да си построи къща много отдавна, но не го прави по негови си причини, а живеят дълго време в студентското му жилище. Разбира се, това не значи, че изглежда зле. Просто може да си позволи къща, но го прави едва сега. Та и на Бачорски може по-голяма къща точно сега да не им е на дневен ред по техни си причини (купи голяма сграда наскоро, например), но не означава, че няма да се изнесат някой ден в по-голяма.

# 436
  • София
Много добре знам какво значи тристаен апартамент. Grinning

# 437
Ами кое беше странното тогава? Просто не разбрах предния пост.

# 438
Ами кое беше странното тогава? Просто не разбрах предния пост.
Странното беше определението за апартамента- студентски, ит там се асоциира с общежитие. Щом е лично негов, може и да се нарече по друг начин.

# 439
  • София
Обяснил съм в по- горното мнение.
Определението “ студентски” носи асоциацията за безпаричие, понеже масово студентските години са такива. Като студентски жилище се определят маломерни, евтино обзаведени жилища и общежития.
Вече криво ли си се изказала, криво ли съм те разбрала…

# 440
И от двете по малко, явно. Сега те разбрах защо ти е било странно изказването ми.
Аз исках да кажа, че има хора и с пари, които до скоро са живеели в имот, който са обитавали от студентските си години. Просто не на всички на всяка цена им е важно да живеят в голяма къща, въпреки че могат да си го позволят.

# 441
Останала съм с впечатление,че Богданска си е "продала" лицето на рекламна агенция.Сега рекламира каквото те искат.

# 442
Обзавеждане на нейната собствена се коментираше, защото майка й беше казала в стори, че няма търпение да започне обзавежане на стаята на Емели, според ситуацията така и не се разбра къде, все пак Емилия така и не заживя в жилището от щедрия Данко. Собствена стая в къщата на Даниел не си спомням да е коментирано, повечето хора тук са наясно, че у тях мястото е кът, коментираше се, че място за гардеробни имат, а за повече стаи не, което е факт.

# 443
Имаше още едно бременно момиче на стори. Двете с Наска си галеха коремите.

# 444
Не знам дали ви прави впечатление, че от много време профилите на Бонанза и Механата са в страни, самите бизнеси. Някакси от немайкъде се качват някакви неща, а всичко е насочвно към Даньо.Те нямат качена оферта за нова година, едва ли е пълно вече насляпо.
Цялото съдържание е свързано с него и прави всичко да покаже него. Все повече си мисля, че той е големия нарцис и егоист в картинката. И поведението му към Наска е отвратително. На моменти ми става откровено жал за нея, въпреки, че не й симпатизирам

# 445
Дани с 39 градуса температура бил, но ев Джъмбо за коледна украса за ресторанта Grinning  И там обядва.Аз болни деца никога не съм влачила по заведения и магазини.И не го и разбирам.

# 446
  • Sofia
При такава темп.малките деца са много отпаднали 😒

# 447
Да,и аз не разбирам от какъв зор водиш детето някъде.

# 448
Е точно днес в най- големия студ ли....
Прекрасни родители...

# 449
То по-топло няма да става , ноевмри е , но е тъпо като е болно да го мъкнат

Общи условия

Активация на акаунт