Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 39 159
  • 725
  •   1
Отговори
# 180
Да ужас е някой път и до рев стигам докато успея а съм чувала че при успешна бременност се бие още много време

И аз съм така с фраксипарина, но съм се примирила. Бия и полутекс и зарзио през ден и те са песен. Фраксито за късмет е всеки ден и е мъка голяма.

# 181
Момичета искам да ви попитам тези от вас които си бият фраксипарин аз ли си въобразявам ама тази инжекция не иска да пробие кожата в смисъл тъй като си бия и пролутекс реално като бия пролутекса само допитам иглата и веднага влиза а тоя фраксипарин се боря 15 минути натискам и не става сменям мястото 100 пъти и по някое време успея аз ли не правя нещо както трябва не знам ама лошо ми става като трябва да го бия 😭

Имам обратния проблем - с прогестерона ми е трудно с фракси лесно защото иглата е по малка. Аз ги бия на 90 градуса и определено ми е по лесно от 45 който ми пише в рецептата

# 182
Както при повечето от вас, така и аз преди трансфер получих инжекция Но шпа мускулно. Но от тогава мястото изглежда спокойно, но въпреки това първо ме наболяваше леко, а сега ме сърби. Естествена реакция е да се почеша, но като го направя, кожата е изтръпнала и безчувствена. Вече съм 14 дни така. Някой с такива преживявания?

П. С. За сега съм с положителен тест ☺

# 183
Фраксито и при мен е голяма мъка. Аз не сменям мястото, освен ако не е драстична болката. Хващам гънка и прилагам натиск на иглата, която разбира се не влиза, но не се отказвам. В някакъв момент става Simple Smile в последно време започнах леко да завъртам иглата докато натискам и сякаш става една идея по-лесно...

# 184
Здравейте момичета! Направих голяма глупост, обърках се и вместо в 23:00ч изпих Естрофема, Дуфастона и Но-шпа -то в 19:00ч. Какво да правя сега. 🙁 Пия ги на 8 часа и последно ги пих в 15:00ч

# 185
Здравейте момичета! Направих голяма глупост, обърках се и вместо в 23:00ч изпих Естрофема, Дуфастона и Но-шпа -то в 19:00ч. Какво да правя сега. 🙁 Пия ги на 8 часа и последно ги пих в 15:00ч

Не мисля че има повод за притеснение. То е казано на 8 часа но не да е точно на 8 както са ми казвали на мен а по скоро е като ориентир. Само таймираща инжекция трябва да е на час и минути точно. Просто си продължете както обикновено утре

# 186
Много благодаря за бързия отговор. Успокои ме ❤
[/b]

Не мисля че има повод за притеснение. То е казано на 8 часа но не да е точно на 8 както са ми казвали на мен а по скоро е като ориентир. Само таймираща инжекция трябва да е на час и минути точно. Просто си продължете както обикновено утре

# 187
Здравейте  Simple Smile имам нужда отново от мнението ви, защото малко се панирам. Чета назад в темата и виждам, че много от вас имат по-високо ЧХГ на ден 9 след трансфер. Виждам, че правилно се удвоява, но все пак не е ли ниско? Замислих се, че трансфера ми беше на 04.11, но беше в 16:00 часа следобяд в Турция. Аз си броя за първи ден 05.11. Не знам дали е правилно. Изпращам и резултатните

Ден 6 - 27.56
Ден 7 - 62.90 ( направих пак тест, защото ме заболя силно корема и се уплаших)
Ден 9 - 162.9
 Целия ми страх е, защото имам едно кухо яйце и една биохимична, които естествено бяха заченати. Това ни е първо инвитро. Прогестерон не съм пускала, защото ЧХГ пускам вечер след работа и не е на гладно. Иначе един ден след пункцията започнах два пъти на ден да слагам инжекции Пролутекс. И трябва да ги слагам до събота, когато ми е официалната дата на теста.
Ще бъда благодарна за мнение Simple Smile

# 188
Добре е. Няма място за притеснение, щом се удвоява.

# 189
Hope_Faith и трите ти резултати са достатъчно високи за съответния ден, не виждам абсолютно никаква причина за притеснение. Прогестерон може да се изследва по всяко време на деня, не се увеличава или намаля от прием на храна.

# 190
Благодаря ви много Simple Smile в петък ще пусна и прогестерон.

# 191
Здравейте и от мен в новата тема. Сутринта пуснах ЧХГ 10ти ден от ЗЕТ 106.700 IU/L. Как ви се струва?

# 192
Честитоо!❤Супер е.Сега спокойствие и почивка!

# 193
Здравейте и от мен в новата тема. Сутринта пуснах ЧХГ 10ти ден от ЗЕТ 106.700 IU/L. Как ви се струва?

По своя воля, без да са ми го изисквали, пусках и прогестерон и беше 21.750 nmol/l. Струва ми се нисъкз но като показах на лекарката резултата нищо не каза. Притеснено ми е. Терапията ми е Дуфастон 2 пъти по 1 табл и Кринон вечер.

# 194

По своя воля, без да са ми го изисквали, пусках и прогестерон и беше 21.750 nmol/l. Струва ми се нисъкз но като показах на лекарката резултата нищо не каза. Притеснено ми е. Терапията ми е Дуфастон 2 пъти по 1 табл и Кринон вечер.

Прогестерона ви е критично нисък!!!!! Отговаря на 6 ng, като долната граница при бременност не трябва да пада под 13-15 ng, даже се цели от 20 ng нагоре. Вие сте за инжекции Пролутекс, а не за Дуфастонче, аз не знам какви са тия нефелни доктори. На мен с прогестерон 4 ng ми дойде цикъла. Иначе ЧХГ удучващо как е добре за този ден.

Общи условия

Активация на акаунт