Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 461
  • 725
  •   1
Отговори
# 330
Little Spark, сигурна съм, че новата година ще донесе по-голям късмет и те очакваме с най-прекрасните новини. Прегръдки! (не забравяй за Коледа да си пожелаеш най-съкровеното!)

Sunshine9292, моите доктори не са ми казвали да стоя вкъщи и да лежа, даже напротив, казаха ми, че са важни разходките и да се върна към нормален начин на живот, обаче трябва да изолирам максимално вдигането на тежко, преуморяването, тежки тренировки и ако работя седнала да се изправям на всеки час и да правя леки разходки. Работата ми е динамична затова реших, че е по-добре да остана вкъщи, но не съм спряла в никакъв случай да се движа, постоянно съм по разходки, правя основни почиствания вкъщи и т.н Simple Smile)))

# 331
Споделям моя опит относно лежането... Ние се прибрахме от Турция и имахме ужасно пътуване, после бях болна с температура и като цяло 2 седмици след трансфера лежах вкъщи без да излизам. Видях 2те черти и все едно вече бях безсмъртна буквално, кафета , паркове, ресторанти, работа в офиса по 10 часа и резултата кървене и отлепен сак..  сега вече 3 месеца почти съм на легло, вече нещата слава богу са по-добре и ми позволяват кратки разходки.
Но според мен баланса е важен, ние сме на силни терапии след трансфера и ни трябва повече почивка, но в никакъв случай залежаване. Аз вече бих си спестила силните емоции и срещи с много хора, защото върлуват всякакви вируси и т.н. Но пък с удоволствие ще си правя разходки  в парка и няма да се залежавам. Както се чувстваш ти, но не прекалявай както направих аз.. Давай си почивка!

# 332
Много вярвам, че да си доставяме удоволствие е важно и бих отишла на концерта, ако съм на седящо място, може би бих си сложила маска и бих пяла с цяло гърло.
Долу, фронт стейдж, лично аз бих се притеснявала, заради много близкия контакт с много хора и висенето прав като струна поне 3 часа.

Иначе, точно на 4-ти ден от трансфера ходихме на караоке вечерта и падна голям купон, вместо да се прибера в 4-5, тръгнахме към 1:30 и пак беше готино.

А в деня на трансфера, изминахме 1000км с кола (отиване и връщане). След това обаче останах вкъщи и излизах за разходки по 7-8к крачки, срещах се с близките ми и така. Направи това, което усещаш, Sunshine.

П.С - Прегръщам те много, little sparkle, и наистина новата година носи нов късмет ❤

Последна редакция: пт, 29 ное 2024, 13:02 от Henriette

# 333
Момичета утре ми е 9ден след трансфер на 6дневно ембрионче ... как мислите дали един пиклив теат ще покаже ... 🤞🤞🤞
Здравей,на мен ми показа ранен уринирен на 5 ден.Днес ми е 12 ден.Вече направих и кръвен.Положителен беше.На 8 ден от трансфера-86,7
Знам че е много рано,но имам 5 неуспешни опита с мои яйцеклетки. Сега за пръв път с ДЯ.

# 334
7ми ден след трансфера, събудих се с менструални болки, пих но шпа на своя глава и направих ранен тест (10 чувствителност) - отрицателен.

# 335
7ми ден след трансфера, събудих се с менструални болки, пих но шпа на своя глава и направих ранен тест (10 чувствителност) - отрицателен.

Може да се случват по-бавно нещата. Аз също имах менструални болки и повечето симптоми, пусни си кръвен, аз го пуснах на 7ми ден от Зет на 5-дневно.
Мисля, че няма проблем да се пие но-шпа защото моите лекари също ми казаха да пия това, ако ме боли.

# 336

Не е ли прекалено рано за уринен тест? Те кръвен препоръчват не по-рано от 10ти ден. Знам ли. А що се отнася до болките, от всичко, което изчетох, разбрах, че масово момичетата с положителни тестове имат такива болки и всичко си е наред. Но шпа можете да пиете, някои жени го пият през цялата бременност. Пуснете си кръвен тест и успех. 🤗

# 337
На 9ти ден ми е официалната дата за кръвен тест, т.е. в понеделник, но днес се чувствам много обезкуражена.

# 338
Не остана, drpwamу! Кръвния ще покаже истината, на уринарните не може да се разчита на 100 процента. Аз съм имала положителни уринарни, а кръвния 0, два пъти. Хайде, ти наобратно отрицателен уринарен и положителен кръвен тест.

# 339
Попринцип избягвам да пиша след трансфер и да коментирам симптоми, защото при всеки е строго индивидуално. Имам няколко трансфера и винаги съм имала леки тъпи болки като пред цикъл, което е съвсем в реда на нещата. Това, което днес малко ме притесни понеже до сега не ми се е случвало е като къркорене в матката много странно усещане съпроводено с тъпа болка. Пих 2 нош  па за всеки случай. Не мисля, че трябва да се притеснявам, но все пак реших да го изкоментирам с вас. Целувам ви и стискам палци на всички 🍀

# 340
Попринцип избягвам да пиша след трансфер и да коментирам симптоми, защото при всеки е строго индивидуално. Имам няколко трансфера и винаги съм имала леки тъпи болки като пред цикъл, което е съвсем в реда на нещата. Това, което днес малко ме притесни понеже до сега не ми се е случвало е като къркорене в матката много странно усещане съпроводено с тъпа болка. Пих 2 нош  па за всеки случай. Не мисля, че трябва да се притеснявам, но все пак реших да го изкоментирам с вас. Целувам ви и стискам палци на всички 🍀
Хей, не искам да давам напразни надежди в никакъв случай, но при моя опит ( успешен) имам придърпване и болки и точно както описваш ти странно усещане в матката. Бременна съм в момента и още ги имам тези усещания, АГто казва че са нормални! Надявам се да се похвалиш с положителен резултат. ☘️

# 341
От днес имам и кафеникаво зацапване, оскъдно и непостоянно (двукратно до тук - в 9ч и в 13ч). За болките вчера си самоназначих но шпа 3×1, днес го увеличих на 3х2. Писах на "координаторите" в Турция - нищо. Поискаха да им изпратя кръвен тест, но това няма как да стане днес, няма работеща лаборатория в неделя в града ми. Направих си шуър чек - има втора бледа черта, пратих им я... Щели да чакат да им изпратя резултат от кръвен тест утре. Така че... ядосах се, разплаках се, отчаях се...  Увеличавам си сама прогестана на 3×1 и се моля...

# 342
От днес имам и кафеникаво зацапване, оскъдно и непостоянно (двукратно до тук - в 9ч и в 13ч). За болките вчера си самоназначих но шпа 3×1, днес го увеличих на 3х2. Писах на "координаторите" в Турция - нищо. Поискаха да им изпратя кръвен тест, но това няма как да стане днес, няма работеща лаборатория в неделя в града ми. Направих си шуър чек - има втора бледа черта, пратих им я... Щели да чакат да им изпратя резултат от кръвен тест утре. Така че... ядосах се, разплаках се, отчаях се...  Увеличавам си сама прогестана на 3×1 и се моля...

Стискам палци всичко да е наред и на кръвният да покаже хубав резултат, ти на кой ден си от трансфера?
Малко ми е странно, как така те не са ти казали дали да увеличиш/намалиш някое от лекарствата. Няма лошо да си увеличиш прогестерона сама, тъй като е критично важен преди/по време и след ембриотрансфера. Най-добре утре си пусни и прогестерон ако е над 15 е ОК. Другото което е sure check е с малко по-високо чхг, което от една страна е добре.
Прегръдки и успех! Heart

# 343
Днес е 8ми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче, като деня на трансфера не го броя.

# 344
Днес е 8ми ден след трансфера на 5 дневно ембрионче, като деня на трансфера не го броя.

Няма да се притесняваш, имаш бледа черта, ако направиш престо, може би ще е по-ярка. При доста жени се получава това зацапване, а дори и случаи на ментруално кървене (гледай влога на ИВАНА АЛЕКСАНДРОВА), тя е с такъв случай. Като се замисля добре си направила за прогестерона.... Най-добре ще е с кръвен, очакваме да пишеш.

Общи условия

Активация на акаунт