Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 387
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
Привет! Включвам се отново с резултат от 13ти ден след трансфер. Все още ми е някак нереално след ексцесиите последната събота и неделя...

# 406
Привет! Включвам се отново с резултат от 13ти ден след трансфер. Все още ми е някак нереално след ексцесиите последната събота и неделя...
Супер! Честито! Стискам палци за успешна бременност.

# 407
Честито! Лека бременност!

# 408

Не се дава снежинката, стискам палци Heart

# 409
дек. 2024, 19:50 ч.
Здравейте, бих искал да ви попитам нещичко? На 04.декември имах ЗЕТ на две ембриончета. Лекаря извърши процедурата без коремен ехограф, случвало ли ви се е или поне често срещано ли е? Каквато и информация да имате ще се радвам ако я споделите. Благодаря предварително за отговорите

# 410
Здравейте! Имам общо 5 трансфера и винаги са били под наблюдение на коремен ехограф! Мисля, че е изключително важно за репродуктивния лекар да види къде точно поставя ембрионите.
Здравейте, бих искал да ви попитам нещичко? На 04.декември имах ЗЕТ на две ембриончета. Лекаря извърши процедурата без коремен ехограф, случвало ли ви се е или поне често срещано ли е? Каквато и информация да имате ще се радвам ако я споделите. Благодаря предварително за отговорите

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 22:07 от MarielaPetrova2

# 411
Аз имам 4 трансфера и винаги е използван.

# 412
Това ми звучи повече от абсурдно Scream Имам множество трансфери и винаги с ехография! Този д-р да не е рентген,  та да знае къде ги е поставил?! Ако някой друг има подобен случай, да сподели, ама надали.....
ScreamScream

# 413
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен ми се е случвало при трансферите ми в болница Селена 2017 година. Сега вече знам, че това НЕ Е правилно и не е било ОК, но тогава бях много доверчива и не си играех да се информирам както сега. При последния ми трансфер тази година вече си беше както трябва, с коремен ехограф.

# 414
Здравейте момичета. Включвам се отново 9 ден след ЗЕТ на 2 бластоцист. Понеже ни се наложи да пътуваме извън София, направих днес теста, защото утре една ли ще намеря работеща лаборатория. Теста е напълно отрицателен, не е имало и опит за имплантация. Предният път завърших с биохимична, след нея правих хистероскопия и всичко беше общо взето топ и вещаеше успех, но...... Писах на док. каза да спирам лекарствата и утре ще се чуем да обсъдим как ще действаме занапред. Дайте ми някакви съвети, препоръки всичко би ми било  от полза.

# 415
Sunshine9292,
Съжалявам че и ти преминаваш през това . При мен имаше имплантация , но чхг започна да пада и беше ясно, че имплантиралия се ембрион е спрял да се развива. Преди това имах трансфер без да има имплантация. Чета тук, че на някои момичета са им предписвани Медрол и Оксапар. На мен не ми беше. Не знам дали е оказало влияние . Надявам се по-опитните с различни медикаменти да обяснят. Имате ли останали бластоцити? Пожелавам съвсем скоро да се случат нещата и да гушкаме пухкави бебоци.

Последна редакция: сб, 07 дек 2024, 21:40 от •MERA•

# 416
Много съжалявам, съншайн!

Пожелавам ти сили за следващия път!

Помни, че дори след най-страшната буря, винаги изгрява слънце!

Здравейте момичета. Включвам се отново 9 ден след ЗЕТ на 2 бластоцист. Понеже ни се наложи да пътуваме извън София, направих днес теста, защото утре една ли ще намеря работеща лаборатория. Теста е напълно отрицателен, не е имало и опит за имплантация. Предният път завърших с биохимична, след нея правих хистероскопия и всичко беше общо взето топ и вещаеше успех, но...... Писах на док. каза да спирам лекарствата и утре ще се чуем да обсъдим как ще действаме занапред. Дайте ми някакви съвети, препоръки всичко би ми било  от полза.

# 417
В Мемориал изписват антибиотик и кортикостероид 4 дена преди трансфер - монодокс и преднол, последният прием е вечерта преди трансфера.

# 418
Съжалявам, Sunshine! Дано следващия път да се похвалиш с +++!
Mera, ти в коя клиника си и имаше ли ПИД на ембриона?

# 419
Клиниката предпочитам да не я споменавам на този етап. ПИД не сме правили.
Възможно ли е след неуспешен трансфер и спиране на лекарствата да има кървене само един ден? Вчера ( 5 дена след спиране на лекарствта) прокървях и днес вече е на спиране.

Общи условия

Активация на акаунт