Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 303
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
Мисля, че е добре резултата. Честито!

# 556
Здравейте момичета
Днес ми е седми ден след зет на 5 дневно балансирано.
Прогестерона в деня на трансфера беше 17, на 3ти ден ми беше 31, а вчера сутринта на 6ти ден падна на 14.
От днес ме боли корема като за пред цикъл, което не ми харесва.
Слагам през ден прегнил и следят колко ми се качва от него 2.7 беше на 3тия ден, а вчера беше слязло на 1.95.
И колкото и рано да е мисля, че май приключих с този опит.
Ще си изчакам теста, нали чудеса се случват все пак 🍀
От болницата не ми вдигат естествено...
Вчера вечерта си бих една инжекция пролутекс на своя глава..
Да се надявам по-късно да мога да се свържа с някой...
Изследва ли се пак? Какво стана?

# 557
Весели празници на всички Flowers Evergreen Tree
Нека дългото чакане след трансфер да е все по-често в положителен резултат накрая People Angel
Моето чакане ще е до 26ти.
Успех и само щастливи моменти с любимоте хора Flowers Four Leaf Clover

# 558

Здравейте момичета това е моят резултат на 13 ден от трансфер на 6 дневен ембрион
Трябва ли да се притеснявам че стойностите са толкова високи ,тъй като чета из форумите и повечето момичета са с доста по ниски стойности
Повечето сме със същите резултати на 14-ти ден с 5-дневни ембриони, което отговаря на твоя 13-ти ден с 6-дневен. Успех🤗

# 559
Днес ми е 8-ми ден след свеж трансфер и 13-ти след пункция. Направо не мога да дишам от подуване, коремът ми визуално отговаря на бременна към 7-ми месец на моите няма и 50кг. Киселини, болки в стомаха и червата, скованост в тези области по цял ден. Даже май трябваше мазило за стрии да мажа по корема, той се увеличи петорно. От прочетеното си правя изводи, че май е от прогестерона - забавял храносмилането, приемам 2х400 вагинално, а като го изследвах в деня на трансфера беше 383 nMol/ l. Бия Фраксипарин, но предполагам не е от него. При вас след пункция за колко време отмина, при мен вместо да отминава се задълбочава от ден на ден.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 05:57 от blackstreet

# 560
blackstreet, това ми звучи като хиперстимулация. Задължително пусни ЧХГ днес в някоя дежурна лаборатория и се обади в клиника. Трябва да има дежурен лекар. Пий мнооого вода и яж протеини, а не въглехидрати. Без боб, без кисело. Пожелавам ти положителен резултат!

Алекс, това е доооста висок резултат, може да са двечки. Честито!
13ти ден на 5 дневен=13ти ден на 6 дневен. Просто 6дневните ембриончета малко по-късно се компактизират и реално като развитие си отговарят на 5 дневен бластоцист. Резултатът наистина е много висок, не е чак толкова често срещано, но всичко е индивидуално. По принцип не е проблем високият резултат или малко по-ниският, важното е правилното удвояване. При мен на 14ти ден ЧХГ беше 691, а сега бебчето върви по всички параметри напред още от първия преглед. Не се вглеждайте толкова много в самите стойности, важното е да се удвоява на максимум 72 часа.

Светли празници! 🤗🌲❤️❄️

# 561
Много благодаря за отговора, датата ми за теста е в петък -27 ми. Наистина ли смятате за нужно да пусна днес, някаква опасност ли би показала стойността на ЧХГ? Или имате предвид, при негативен и обаждане в клиниката, че мога да спра прогестерона и фраксипарина, които могат да пречи на възстановяването ми.
Проверих, няма дежурен в клиниката :/

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 10:20 от blackstreet

# 562
blackstreet, не се притеснявайте 🤗❤️ Просто при бременност може леко да се влоши хиперстимулацията. Много вода и протеини. Весели празници, всичко ще бъде наред! ❄️🌲🍀

# 563
blackstreet, това ми звучи като хиперстимулация. Задължително пусни ЧХГ днес в някоя дежурна лаборатория и се

обади в клиника. Трябва да има дежурен лекар. Пий мнооого вода и яж протеини, а не въглехидрати. Без боб, без кисело. Пожелавам ти положителен резултат!

Алекс, това е доооста висок резултат, може да са двечки. Честито!
13ти ден на 5 дневен=13ти ден на 6 дневен. Просто 6дневните ембриончета малко по-късно се компактизират и реално като развитие си отговарят на 5 дневен бластоцист. Резултатът наистина е много висок, не е чак толкова често срещано, но всичко е индивидуално. По принцип не е проблем високият резултат или малко по-ниският, важното е правилното удвояване. При мен на 14ти ден ЧХГ беше 691, а сега бебчето върви по всички параметри напред още от първия преглед. Не се вглеждайте толкова много в самите стойности, важното е да се удвоява на максимум 72 часа.

Светли празници! 🤗🌲❤❄

Благодаря😊 Весели празници!

# 564
Преди кръвни изследвания слагате ли Фраксипарин, не съм се сетила да питам доктор

# 565
Здравейте момичета, 
На 16.12 беше трансфера и това е резултата от днес

Щастлива съм …надявам се всичко да се развива както трябва и до финал .
Успех на всички

# 566
Здравейте момичета, 
На 16.12 беше трансфера и това е резултата от днес

Щастлива съм …надявам се всичко да се развива както трябва и до финал .
Успех на всички

Честито! Пожелавам пухкаво здраво бебче до финал. Прекрасен коледен подарък.

# 567

Здравейте и Честита Коледа,бъдете здрави и благословени🙏
Днес пуснах отново чхг тест 3 дни след първият ми положителен който беше със стойност 1886
Струва ми се че много бързо нараства повече от нормалното има ли момичета със същият проблем и дали да се притеснявам

# 568
Нещо не ми се вижда в ред с този резултат. Може би трябва да има точка или запетайка пред нулите? Или е лабораторна грешка?

# 569
Нещо не ми се вижда в ред с този резултат. Може би трябва да има точка или запетайка пред нулите? Или е лабораторна грешка?

Това са първите ми резултати преди 3 дни

Общи условия

Активация на акаунт