Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 279
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
Ако просто е забравена точката, както изглежда, няма повод за притеснение Simple Smile Не е твъъъърде високо.

# 571
Ако просто е забравена точката, както изглежда, няма повод за притеснение Simple Smile Не е твъъъърде високо.
Много благодаря ❤

# 572
Алекс, има лабораторна грешка. Помоли да изработят пробата отново. Най-сигурно е да пуснеш ЧХГ в същата лаборатория като първия път(ако сега това е друга лаборатория). Колко ембриончета трансферираха? Това е резултат за минимум две бебета, а може и три.

# 573
Алекс, има лабораторна грешка. Помоли да изработят пробата отново. Най-сигурно е да пуснеш ЧХГ в същата лаборатория като първия път(ако сега това е друга лаборатория). Колко ембриончета трансферираха? Това е резултат за минимум две бебета, а може и три.
Не са сложили просто точката
Една и съща лаборатория е цибалаб
1 ембрионче 6 дневно

# 574
Може да се е разделило (така ли се казва) и да са станали две.Heart Eyes

# 575
Има голяма вероятност да очаквате еднояйчни близнаци 🤗🥰

# 576
Токио, честито Heart ! Правихте ли ПИД на ембриончето?!
Алексис, стискам палци всичко да е наред и скоро да се успокоиш след преглед Heart . И теб да попитам - дали сте правили ПИД на ембриончето, което транферирахте?!

# 577
Алексис, стискам палци всичко да е наред и скоро да се успокоиш след преглед Heart . И теб да попитам - дали сте правили ПИД на ембриончето, което транферирахте?!
Здравей благодаря 🥰
Не не сме правили лекарят каза че няма нужда заради възрастта ми.

# 578

Здравей Simple Smile и много благодаря Heart
Не сме правили Simple Smile

# 579
Здравейте момичета,

Включвам се и аз тук..
8ми ден след ЗЕТ на 1 петдневно ембрионче ЧХГ 190
10 ти ден след ЗЕТ - ЧХГ 610…

Честно казано доста ме притеснява този резултат, който толлкова бързо се вдига.. реално на 28.5часа са удвоява..
Изчетох какви ли не глупости по форумите като гроздовидна бременност, която започва с бързо покачване на ЧХГ, та стигнах до статии свързани със Синдром на Даун при бързо покачване..
Честно казано доста се отчаях и не мога да се зарадвам изобщо..

# 580
Спирайте да четете в интернет и си чакайте спокойно деня на прегледа. Честито и успех .

# 581
Здравейте Момичета радвам се да се включа и аз в темата !! На 17.12.24 имах върнати 2 енбриончета ,, днес си пуснах ЧХГ и ми излезе резултата някой може ли да ми каже дали това ЧХГ е добре за 13 ти ден

# 582
Donni93,
Прекрасно е ,повече от добре ! Честито и лека бременност до термин с пухкав финал .

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 20:24 от •MERA•

# 583
Bananana94 - не се филмирай и аз в началото имах по-бързо увеличаване на ЧХГ и четох за тази гроздовидна бременност. Само се наплаших, всичко си беше нормално. И при мен за 48 часа се утрояваше, горе долу както при теб. Бъди спокойна! 🌷
Donni93 - честито, много хубаво ЧХГ! Стискам палци й двечките да са се захванали и да изкарат до края на топличко! 🤗

# 584
Donni93,
Прекрасно е повече от добре ! Честито и лека бременност до термин с пухкав финал .
Благодаря ❤

Общи условия

Активация на акаунт