Дългото чакане след трансфер – тема 115

• 38 283
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Деси, пусни след 2-3 още един път чхг.

# 616
Здравейте,
за мен е 5 поред трансфер. На прогестерон инжекции и вагинални капсули съм+ естрофем. 6 ти ден след трансфер получих кафеникаво зацапване, леко, което вече 3 ти ден забелязвам.
Не ми се е случвало до сега, а съм слагала и преди вагинално капсули прогестерон .
Може ли тези от вас, които са имали имплантационно кървене да споделят мнение възможно ли е да е това?

# 617
Предимплантационното кървене при беше розово  еднократно и много бледо, дано всичко да е наред, но на мен ми казаха в болницата че когато има кафяво течение се спират вагиналните капсули и ги пиех през устата става въпрос за утрогестан

# 618
Аз съм на прогестан 200 2х2.
Днес писах на координаторката ни в Турция, с подобен въпрос , но не каза нищо за промяна на прием…..

# 619
Здравейте,
за мен е 5 поред трансфер. На прогестерон инжекции и вагинални капсули съм+ естрофем. 6 ти ден след трансфер получих кафеникаво зацапване, леко, което вече 3 ти ден забелязвам.
Не ми се е случвало до сега, а съм слагала и преди вагинално капсули прогестерон .
Може ли тези от вас, които са имали имплантационно кървене да споделят мнение възможно ли е да е това?

Здравей, при мен беше така. Накрая направих тест на девети ден, защото вече мислех, че ми идва цикълът и тестът беше положителен. Не ми промениха приема на вагиналния Циклогест. Стискам ти палци и успех Simple Smile

# 620
Дано и при мен да има същия успех, благодаря ви… знаете какво е да чакаш в невидение и в желание. Пожелавам успех на всички.

# 621
Аз имах много обилно еднократно кафяво-розово течение на 7ми ден и в момента съм в 7ми месец 🤗❤️🍀🙏 Бях и на НМХ, който си го продължих, бях на инжекционен и вагинален прогестерон, като продължих и с вагиналния. Всъщност в онзи момент казах на мъжа ми, че съм бременна и това е имплантация 😍 Беше ми 8ми трансфер, първите 6 бяха с резултат 0, а 7мия завърши с БХ бременност, но без да има зацапване.

# 622
Дали може да продължи 3 дни или е по-кратко имплантационното кървене?

# 623
Дали може да продължи 3 дни или е по-кратко имплантационното кървене?
Аз имах кафеникаво зацапване от 11ти ден  което продължи почти 2 седмици. Днес влизам в 5ти месец и всичко е наред.

# 624
Аз имах много обилно еднократно кафяво-розово течение на 7ми ден и в момента съм в 7ми месец 🤗❤️🍀🙏 Бях и на НМХ, който си го продължих, бях на инжекционен и вагинален прогестерон, като продължих и с вагиналния. Всъщност в онзи момент казах на мъжа ми, че съм бременна и това е имплантация 😍 Беше ми 8ми трансфер, първите 6 бяха с резултат 0, а 7мия завърши с БХ бременност, но без да има зацапване.
Кактусче привет, нмх кога ти включиха може ли да ми кажеш и на колко единици инжекционен прогестерон беше на ден?

# 625
T q, НМХ последния път го започнах вечерта в деня на трансфера, но после го изместих сутрин. Иначе слагах 2×1 Цикл0гест вагинално и по 1 инжекция на ден Пр0лутекс. Имам и една сложена мускулна инжекция Пр0гестерон Депо по 200 след положителния тест, защото ми беше мааалко нисичък прогестеронът. През цялото време го поддържах 16-18ng, но ми казаха, че е супер 🤗
Имплантационното кървене може да е еднократно, може и по-оскъдно, но няколко поредни дни.

# 626
T q, НМХ последния път го започнах вечерта в деня на трансфера, но после го изместих сутрин. Иначе слагах 2×1 Цикл0гест вагинално и по 1 инжекция на ден Пр0лутекс. Имам и една сложена мускулна инжекция Пр0гестерон Депо по 200 след положителния тест, защото ми беше мааалко нисичък прогестеронът. През цялото време го поддържах 16-18ng, но ми казаха, че е супер 🤗
Имплантационното кървене може да е еднократно, може и по-оскъдно, но няколко поредни дни.
Много ти благодаря за изчерпателния отговор. 🙏🏼
Много спокойно и леко да ти е до финала!🤗☀️

# 627
Момичета, записвам се и към тази тема, след ЗЕТ на 5-дневно ембрионче вчера. 🥹

До момента имам само 1 (успешен) ЗЕТ и или съм забравила емоцията от него или сега съм доста по-тревожна и обмислям всичко и в главата ми е нон стоп “Защо?” И “Дали?”. 🤯

Първо, че този път сме без PGT на ембриончето, а знаем само грейда му (3BB), което носи част от притеснението.

Второ, че в деня на трансфера бях с рекорден прогестерон (>60 ng/ml), който репродуктивният каза, че не е проблем и само ми намали препаратите от тук насетне. Предния път бях с друга терапия при същото АГ и отново бях с относително висок прогестерон. Днес го пуснах контролно и чакам резултатите, поне малко да сваля напрежението, евентуално.

И отделно - този път нямам прегнил и зарзио и изобщо каквото и да било за ЧХГ като инжекции, което отново ме разколебава.

Умишлено правя този опит при същия АГ, но явно самите доктори не спазват еднотипни процедури при едни и същи пациенти, въпреки предходния успех и липса на някаква промяна при пациента от медицински аспект.

Успех на всички и само ++ резултати! 🍀❤

# 628
Тя, благодаря ти 🤗❤️
Еми, стискам палци за успешен трансфер! ☺️🍀🍀🍀

# 629
Emay, сега съм в средата на 6-ти месец след трансфер на един 3ВВ и един ранен бл., който се развиваше по-бавно и го трансферирахме като подкрепа за 3ВВ или пък... - както док каза - никой не знае как ще се развие в по-благоприятната маточна среда. Не сме правили предимплатационна диагностика и ние. Поне на трите морфологии досега всичко изглежда наред с бебето и развитието му.

Прогестеронът ми в деня на трансфер винаги е около 60 ng/ml. От 6 трансфера в 2 имам развили се бременности и в други 2 имам имплантации, но нещата приключиха с кървене след стрес.
При мен, а и чета тук за други подобни случаи, прогестеронът спада в дните след трансфер и включваме допълнително. При първите 3 трансфера приемът на прогестерон беше по-нисък преди и след трансфер, а в последните 3 увеличихме, което може да е защото съм в перименопауза. Лекарите преценяват. Но все си е бил около 60 при трансфер, като и двата ми репродуктивни са били спокойни при тези стойности. Притесняват се 10 и повече дни след това (след + тестове), когато видят спад на 11-13 ng/ml.

При трансфери 4 и 5 слагах прегнил и зарзио. На петия имаше имплантация, но нещата приключиха бързо. На последния трансфер не ги бих, защото док каза, че не вижда смисъл от такова презастраховане и е успешен.

Бъди спокойна, доколкото ти е възможно (при мен помагаше медитация) и ти желая това да е само началото на дъъълго чакане и треперене за какво ли не! Simple Smile

Скрит текст:
Момичета, записвам се и към тази тема, след ЗЕТ на 5-дневно ембрионче вчера. 🥹

До момента имам само 1 (успешен) ЗЕТ и или съм забравила емоцията от него или сега съм доста по-тревожна и обмислям всичко и в главата ми е нон стоп “Защо?” И “Дали?”. 🤯

Първо, че този път сме без PGT на ембриончето, а знаем само грейда му (3BB), което носи част от притеснението.

Второ, че в деня на трансфера бях с рекорден прогестерон (>60 ng/ml), който репродуктивният каза, че не е проблем и само ми намали препаратите от тук насетне. Предния път бях с друга терапия при същото АГ и отново бях с относително висок прогестерон. Днес го пуснах контролно и чакам резултатите, поне малко да сваля напрежението, евентуално.

И отделно - този път нямам прегнил и зарзио и изобщо каквото и да било за ЧХГ като инжекции, което отново ме разколебава.

Умишлено правя този опит при същия АГ, но явно самите доктори не спазват еднотипни процедури при едни и същи пациенти, въпреки предходния успех и липса на някаква промяна при пациента от медицински аспект.

Успех на всички и само ++ резултати! 🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт